تأسیس دفتر بیمه (جزوه)

شنبه 7 بهمن 1396
4:16
جمشید راد
دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات19
حجم فایل21 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

دلایل: كسب درآمد و سود و تأمین نیازهای مالی وخدمت به همنوعان.

 

اجرا:باز كردن دفتر و داشتن مدیریتی كارآمد بر مسائل مربوط به مراحل صدور وتنظیم بیمه نامه ودر اختیار گذاشتن اطلاعات به بیمه گذارن.

 

انگیزه:داشتن كار مناسبی در جامعه با درآمد زیاد وفعالیت در اجتماع ،به امید رسیدن به روزی كه چندین شعبه تأسیس كنم و با گرفتن همكار درصدی از بیكاری را كاهش دهم.

 

هدف: روزی به قله موفقیت برسم و خلاقیتی در رشته خویش داشته باشم تا دراین دنیای بزرگ نامم زنده بماند.

 

 

 

                    

      سعدیا مرد نیكونام نمیرد هرگز

                                                                      

                                                  مرده آنست كه نامش به نیكوئی نبرند

 

 

 

 

 

                            

                                                فهرست    

 

مقدمه بیمه------------------------------------------------------------1

اركان بیمه------------------------------------------------------------2

صدوربیمه اشیاء -----------------------------------------------------3

بیمه نامه اتومبیل-----------------------------------------------------4

بیمه بدنه-------------------------------------------------------------5

بیمه شخص ثالث------------------------------------------------------6

بیمه سرنشین---------------------------------------------------------7

بیمه آتش سوزی------------------------------------------------------8

بیمه حمل ونقل -------------------------------------------------------9

بیمه مهندسی---------------------------------------------------------10

بیمه كشتی-----------------------------------------------------------11

بیمه كامپیوتر--------------------------------------------------------12

بیمه هواپیما---------------------------------------------------------13

بیمه سفینه های فضایی----------------------------------------------14

صدوربیمه اشخاص--------------------------------------------------15

بیمه حوادث---------------------------------------------------------16

بیمه حوادث انفرادی-------------------------------------------------17

بیمه حوادث گروهی-------------------------------------------------18

بیمه های عمر------------------------------------------------------19

بیمه عمر به شرط احتیاط--------------------------------------------20

بیمه های مستمر----------------------------------------------------21

بیمه كاركنان دولت--------------------------------------------------22

بیمه تكمیل درمان---------------------------------------------------23

بیمه های مسؤلیت--------------------------------------------------24

بیمه مسؤلیت كارفرما در مقابل كاركنان------------------------------25

بیمه مسؤلیت ساختمانی---------------------------------------------26

بیمه مسؤلیت مدنی حرفه ای پزشكان--------------------------------27

بیمه مسؤلیت مدنی حرفه ای پیران پزشكان--------------------------28

بیمه مسؤلیت ناجیان غریق------------------------------------------29

بیمه مسؤلیت مدنی بیمه گذار درمقابل اشخاص ثالث------------------30

1-   هدف ازتحقیق: ارائه مطالب  آموزنده برای كلیه افراد علاقه مند به رشته بیمه گری.نوعی اشتغال زایی وكسب درآمد وسود.

2-  بیان مسأله: هر شغلی در ابتدا كار، كم بودن ارباب رجوع یا مشتری معمولی است.

3- تأسیس دفتر بیمه نوعی كار آفرینی فردیست.

SWOT:S :نقاط قوت چاپ انواع بروشورهایی در مورد هر كدام از بیمه نامه ها وارائه آنها به آشنایان ،دوستان . صدور بیمه نامه ها با تخفیفیفات برای حرفه های پزشكان ،پرستاران و..... . ارائه دادن وسایلی همچون خودكار تبلیغاتی ،سر رسید ،دفتر تلفن های رومیزی و آگهی های تبلیغاتی. ارائه بروشورهایی از انواع بیمه در دفتر برای آگاهی بیشتر ارباب رجوع

W :نقاط ضعف نا امیدی  در صادر نكردن یك بیمه نامه ،ارائه نادرست اطلاعات بازاریاب در هنگام بازاریابی.

O: دراین رشته پیشی گرفتن از همكاران  دیگر،تأمین نیاز های مالی،و داشتن اطلاعات كافی.

T :ارائه كار بهتر ،خونسرد بودن در كار،حرف را به صورت منطقی گفتن،صداقت در كار،چشم پوشی بكار دیگران.عدم تجربه،عدم مدیریت كارآمد،وجود داشتن رقبا.

5- فعالیتهای تأسیس دفتر بیمه دانا:                      

1-داشتن امتیاز برای تأسیس دفتر ،پیش نیاز ندارد،1ماه

2- تأیید اداره بیمه،پیش نیاز: داشتن امتیاز،1ماه

 3 دادن امتحان برای تأسیس دفتر،پیش نیاز :تأیید اداره بیمه،52 روز

4 جواب آمدن نتیجه امتحان ،پیش نیاز :دادن امتحان،1ماه

5  گذاراندن كلاسهای مربوط به اداره كردن دفتر بیمه،پیش نیاز:قبولی در امتحان،14روز

6 گرفتن مجوز برای  باز كردن دفتر بیمه،پیش نیاز:تأیید اداره1ماه

7پیدا كردن مكان برای دفتر،پیش نیاز :گرفتن مجوز،1ماه

 8-تهیه وسایل برای دفتر ،پیش نیاز:داشتن دفتر ،7روز

9-  تزئینات دفتر،پیش نیاز :تهیه وسایل،7روز

10-تبلیغات،15روز    

11-درج آگهی استخدام منشی برای دفتر،پیش نیاز :ارائه خدمت به ارباب رجوع،15 روز

12-ارائه خدمت به ارباب رجوع

 

 

7- ترسیم شبكه:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8-نتیجه گیری:

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون (آشپزی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:16
جمشید راد
دسته بندیآشپزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات23
حجم فایل99 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                        صفحه

مقدمه                                                                                        4      

توصیف پروژه                                                                           5      

توجیه پروژه با منطق                                                                  5

امکان سنجی                                                                              6

محل تأسیس و شرایط ساختمان                                                  7

بیمه و دریافت مجوز                                                                   8

کروکی                                                                                      9

چارت                                                                                        10

برآورد نیروی انسانی و حقوق و دستمزد                                     11

برآورد تجهیزات و برآورد قیمت                                                  12

محاسبات مالی                                                                           15

برآورد استهلاک                                                                        15

توجیه اقتصادی                                                                          16

جدول هزینه ها                                                                          17

نحوه جذب سرمایه                                                                     17

برنامه های خلاق تبلیغاتی                                                           18

زمان بندی پروژه                                                                       20

گزارش بازدید                                                                           21

ضمایم                                                                                      22

 

مقدمه :

بدون شک قویترین غریزه ای ازابتدای تولد انسان اجرا به جنب وجوش وتلاش وادار ساخت ونظام تلاش خود را درراه سیدن وارضای این غریزه به کارگرفت . احساس گرسنگی وبرطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیراست . درراه اصطلاح وبهترکردن وضعیت غذا وتغذیه ، انسان ها درطول تاریخ ، بایکسری اکتشافات بزرگ توانستند ازریشه ها ، گیاه ها ، میوه های جنگلی وشکار حیوانات استفاده نمایند ویرای بهبود این امر ازوسایل کشاورزی مکانیزه امروزی ، امرازعلمی ، پرورش طیور وصیدهای دریایی ووسایل پیشرفته ، استفاده نماید ازمهمترین افتخارات انسان درپیشبرد امرتغذیه می توان کشف آتش رانام برد که مصادف است با پختن مواد خوراکی ودرحقیقت ازآن زمان درامر تغذیه ، تحولی عظیم وشگرف پدیدار شد واندک اندک هنرآشپزی ، تاریخ خودراآغازکرد .

تا کمترین امکانات ، بهترین نتیجه رابدست آورد . نکته حائز اهمیت این است که  علاقمندان به هنرآشپزی درهرسن ودرهرشرایطی باتوجه به خلاقیت وتلاش به بهترین نتایج دست خواهند یافت .

هدف :

انتخاب این کار، علاقمندی به این هنر مکانی برای خود شکوفاشدن خلاقیت ها ازمهمترین مسائل درهر زمینه ای ، داشتن علاقه ونوآوری وخلاقیت است که         می تواند مارادررسیدن هرچه بهتر، به هدفمان کمک کنیم . ازمهمترین نکات قابل توجه دراین امراین است که عملی کردن این پروژه کاری غیرممکن ومشکل نیست وشخصاً نیازبه پشتکار دارد. یکی ازاهداف ما ازراه اندازی وتأسیس آموزشگاه آشپزی ، آموزش دادن غذاها مختلف اعم ازسنتی ومدرن می باشد وهمچنین تحویل دادن مربیان وکارآفرینان به جامعه 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی پروژه نوشابه بدون گاز 25 ص (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:16
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات25
حجم فایل17 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست

عنوان                                                                                                 صفحه

مقدمه............................................................................................................... 2

آشنایی جزیی در مورد كار كارخانه........................................................... 5

نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گازدار با استفاده از انواع...................... 10

محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت.................................................................. 12

مساحت زمین و برآورد قیمت آن...............................................................12

مساحت و هزینه های ساختمانی...................................................................... 13

هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید.......................................................... 14

سرمایه ثابت مورد نیاز كارخانه......................................................................... 16

هزینه های تولید سرمایه در گردش........................................................................... 18

محاسبه كل سرمایه گذاری................................................................................. 20

نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی......................................................... 20

سودآوری و چگونگی برگشت سرمایه............................................................. 21

 

 

 

مقدمه

- نوع محصول:

نوع محصول كارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت 14-10 درجه بریكس كه از كنسانتره به غلظت 70-60 درجه بریكس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت 285 سی سی و با درب طشتكی بسته بندی خواهد شد.

بطری مذبور دارای ارتفاع 240 میلیمتر و قطر 57 میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 میلیمتر چشبانده خواهد شد.

آبمیوه تولیدی با استفاده از كنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع كنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریكس 7 نیز معمول است.

 

 

- ظرفیت تولیدی و مدت زمان كار كارخانه:

ظرفیت تولید سالانه كارخانه در حدود 2000 تن آبمیوه و معادل 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی پروژه چینی مقصود 60 ص (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:15
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات63
حجم فایل72 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

 

    تاریخچه

1- شرح مراحل تولید چینی مقصود

دیاگرام کلی مجتمع تولیدی چینی مقصود

2-  آشنایی با اجزا تابلو برق(قسمت کوره ها و پرس ایزو استاتیک)

2-1   انواع ترانس ها

2-2  ورودی و خروجی ها

2-3  سنسور

2-4  تراندیوسر

2-5  انواع فیوز

2-6  کنتاکتور ها

2-7  سوئیچها

2-8  تایمر

2-9  برخی اجزاء تابلو برق قسمت کوره ها

2-10شیرهای پروپرسنال

3-plc

4-اینورترها(inverters)

5-پرس های ایزواستاتیک

6-ترنسفرهاوپوشرها

7-کوره ها

8-پروژه مربوط به کنترل دمای کوره بیسکویت با استفاده از کنترل کننده فازی

 

 

 

 

مقدمه(تاریخچه)

محتمع چینی مقصود در سال1371  با سرمایه گذاری بخش خصوصی و بانک ملی در زمینه تولید چینی شروع بکار کرد.میزان سرمایه این شرکت 25 میلیارد ریال بوده که در مدت18ماه تمام مراحل  مختلف طی شده و به بهره برداری رسیده است.دستگاه های این شرکت  در همان زمان از ایسموت و دُرست(dorst)خریداری شد.

مدیریت این کارخانه با بخش خصوصی است و سرمایه اش 35 درصد مربوط به  بانک ملی است و30 درصد مربوط به وزارت تعاون است.

نوع تکنولوژی در این کارخانه برای تولید چینی منحصربفرد است و جزء پیشرفته ترین  تکنولوژیهای مدرن روز است که چهار یا پنج کشور دنیا از این تکنولوژی استفاده می کنند.

تمام مراحل نگهداری و تعمیرات این تکنولوژی را درداخل شرکت انجام می دهند.

در این شرکت دستگاههای پرس چه پرس دوغابی و چه پرس ایزو استاتیک مجهز به plc  می باشد و مواد اولیه برای تولید چینی در این شرکت اکثراً از داخل کشور تهیه می شود.

 

شرح مراحل تولید چینی مقصود

1-1- مواد اولیه و آماده سازی :

در این شرکت مواد اصلی بدنه را کائولن تشکیل می دهد ( حدود 80% ) و مواد دیگری نیز از جمله سیلیس و زنوز رشته ای و چند ماده ی دیگر در ساخت بدنه سهیم می باشند و مواد اصلی تشکیل دهنده لعاب عبارتند از :

1-   سیلیس 2- رولومیت 3- کربنات کلسیم 4- کائولن 5- فلوسپات ، که هر کدام از مواد یاد شده در مراحل مختلف نقش خود را ایفا می کنند و در کل مواد اولیه بر دو نوع می باشند ، مواد فناوری شده و مواد فناوری نشده که مواد فناوری شده مستقیم در آب حل می شوند ولی مواد فناوری نشده ابتدا توسط دستگاه  بالمیل ( که در آن سنگ های گلوله ای رودخانه ای است ) آسیاب می شوند .

پس از آنکه مواد اصلی چینی و لعاب به نسبت های مختلف ( به تشخیص کارشناس آزمایشگاه سرامیک ) با یکدیگر در بدنه بالمیل مخلوط شوند و پس از گذشت مدت زمان خاص این ترکیب به صورت روغابی حاصل گشته و مواد بدنه به حوضچه های بلانجر منتقل می شوند و در این مراحل جهت روانتر کردن دوغاب بدنه از مواد روان ساز استفاده می کنند ( مواد روانساز : آب شیشه ، کربنات سدیم ، اسپنسر )

و سپس چسب  مواد اضافه می شود برای استحکام بیشتر در قسمت مگنت آهن زدایی می شود و وارد حوضچه استیلر می شود که در آن از دوغاب حباب زدایی می شود و سپس قسمتی از مواد که چسب به آنها اضافه شده وارد اسپری دراید می شوند که دارای پمپ هایی هستند که در سرراه آنها صافی های است تا آشغال وارد دستگاه نشود بوسیله این پمپ ها مواد وارد اسپری می شود که 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارافرینی پرورش شتر مرغ 63 ص (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:15
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات63
حجم فایل53 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه:

با وجود گذشت بیش از یك قرن از پرورش  شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی كمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات پرورش دهندگان شترمرغ در افریقای جنوبی است.

شترمرغ بطور كامل علفخوار نبوده و در حیات وحش قسمتی از غذای آنان را حشرات، پستانداران كوچك، مارمولك و گاهی تخم پرندگان تشكیل می دهد. اگرچه شترمرغ ها علف می خورند ولی غذای مورد علاقه آنان را برگ گیاهان دولپه ای و نیز دانه آنها تشكیل می دهد.

شترمرغ بر اساس عادت طبیعی در مراتع فقیر زندگی كرده و می تواند در این شرایط غذای كافی برای خود تهیه نماید، جائیكه گاو و حتی گوسفند قادر به زندگی نیستند.

مانند سایر دامها هزینه غذا یكی از عمده ترین مخارج پرورش شترمرغ را تشكیل می دهد. با استفاده از قابلیت شترمرغ در مصرف غذای فقیر و متنوع می توان تا حد زیادی از هزینه های پرورش كاست.

 

1- فیزیولوژی گوارش:

مطالعات معدود انجام شده برروی شترمرغها نشان می دهد كه آنها قادرند الیاف خام را بهتر از سایر طیور هضم نمایند. در این زمینه فیزیولوژی گوارش شترمرغ را می توان با خرگوش و اسب مقایسه كرد. Angle دریافت كه هضم الیاف  دیواره سلولی (NDF) كه تا میزان 5 تا 6 درصد توسط طیور قابل هضم است، در جیره جوجه های شترمرغ می تواند از سن 3 هفتگی مورد استفاده قرار گیرد. توانایی هضم NDF شامل درصدی از فیبر موجود در غذا (سلولز، همی سلولز و لیگنین) است كه پتانسیل هضم شدن را دارد. در شترمرغهای در حال رشد، در خلال 10 هفته اول این توانایی بصورت خطی تا میزان 51 درصد افزایش یافته و در مورد شترمرغهای كاملاً رشد كرده بالغ بر 60 درصد می گردد. چنین قدرت بالای هضم غذاهای فیبری را در گله های حیوانات نشخواركننده می توان یافت.

غذاهای فیبری توسط شترمرغ از مری به پیش معده (معده غده ای) می رود و عملیات اولیه هضم شیمیایی بوسیله شیره معدی انجام می شود. سپس غذا از یك منفذ بزرگ وارد معدة ماهیچه ای بنام سنگدان می شود. دیوارة ماهیچه ای ضخیم سنگدان به همراه سنگریزه های خشن موجب تقسیم مكانیكی غذا به قطعات كوچكتر می گردد.

سپس غذا وارد رودة كوچك شده و با اضافه شدن ترشحات روده ای بخصوص از لوزالمعده، مواد مغذی جذب می شوند. فعالیتهای تخمیری كه توسط باكتریها در روده كور و بزرگ انجام می شود شترمرغ را قادر می نماید كه از مقادیر زیاد فیبر در غذا استفاده نماید. احتباس طولانی غذا در حدود 40 ساعت در دستگاه گوارش برای فلور باكتریایی بیهوازی زمان كافی فراهم می آورد تا روز غذا اثر نموده و منجر به شكستن سلولز و همی سلولز گردد. در این فرآیند اسیدهای چرب فرار نظیر اسید استیك، اسید پروپیونیك و اسید بوتیریك تولید شده كه توسط دیواره معده جذب شده و انرژی لازم را برای پرنده مهیا می سازد.

طی آزمایشهای Swart دریافت كه شترمرغهای در حال رشد می توانند تا 76 درصد از انرژی متابولیسمی مورد نیاز خود را از شكستن سلولز بدست‌آورند. باید توجه داشت كه افزایش میزان الیاف خام در جیره ممكن است كاهش جذب سایر تركیبات سهل الهضم جیره شود.

 

ارتباط رشد با مصرف غذا:

رشد و افزایش وزن زنده شترمرغ بستگی اساسی به نحوه تغذیه و مدیریت دارد. تغذیه شترمرغهای پرواری با غذای كنسانتره باعث رشد بسیار سریع از سن یك تا چهار ماهگی می گردد و لی ممكن است دفرمه شدن پا خصوصاً مفاصل را به دنبال داشته باشد. در اینگونه موارد توسعه استخوانهای پا با افزایش سریع وزن شترمرغ همخوانی ندارد.

نتایج یك مطالعة اخیر در افریقای جنوبی نشانگر آن است 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی پرورش 100 راس گوسفند 33 ص (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:15
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات33
حجم فایل48 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

خلاصه ای از طرح

 

سرمایه گذاری

عنوان

1.060.740.000

زمین با انجام عملیات تسطیح

118.213.000

ساختمانها و تأسیسات

111.400.000

ماشین آلات و ادوات و تجهیزات اداری

1.290.353.000

جمع

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه

رشد بی رویه جمعیت در اکثر کشورهای جهان مشکلات عدیده ای را بوجود آورده که به ناچار دولتمردان را به فکر چاره جویی واداشته است. ولی از آنجا که هیچ تصمیم و اقدامی در این زمینه، نتیجه آنی و فوری را در برنخواهد داشت بایستی بالاجبار جهت تغذیه جمعیت رو به تزاید جهان و کشورمان به فکر چاره جویی جدی بود. این جمعیت متاسفانه از پراکنش نامتعادلی برخوردار بوده و فقط 3/1 آن در کشورهای پیشرفته مستقر می باشند و از طرفی کشورهای پیشرفته تولید80% پروتئین دامی جهان را دارا می باشند، از این نسبتها در می یابیم که بایستی فکر جدی در این خصوص برداشته شود تا این نسبت معکوس غذا و جمعیت به یک تعادل نسبی برسد. در آینده ما دیگر جنگهای نظامی را شاهد نخواهیم بود. بلکه جنگ آینده در خصوص غذا و تامین مایحتاج مورد نیاز هر جامعه  خواهد بود و در این میان کشورهایی می توانند روی پای خود بایستند که از تولیدات بالای محصولات کشاورزی و دامی برخوردار باشند و بتوانند علاوه بر تولید غذای مورد نیاز کشور خود، زمینه صادرات  این مواد و فرآورده ها را فراهم آورند.

امروزه در کشور ما، علیرغم واردات مواد غذایی، مصرف سرانه پروتئین دامی دارای متوسط 19 گرم در روز می باشد و این در حالی است که متوسط مصرف سرانه این ماده غذایی 24 گرم در روز و در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته میانگین سرانه 3/57 گرم در روز می باشد.

(از F.A.O نقل شده است).

براساس استانداردهای جهانی مصرف سرانه گوشت قرمز سرانه 5/35کیلوگرم بایستی باشد که در کشورما این رقم حدود 20 کیلوگرم در سال است و اختلاف زیادی را نسبت به مصرف سرانه جهانی نشان می دهد. پس با توجه به این اختلاف جا دارد در این خصوص سرمایه گذاری انجام پذیرد. تا انشاء ا... در آینده نه چندان دور شاهد قطع وابستگی و حتی صادرات در این زمینه باشیم.

با توجه به این که ذائقه ی مردم ایران با گوشت گوسفند گرایشی بیشتر داشته، به نظر می رسد پروار بندی بره با نیاز جامعه هماهنگی بیشتری دارد.

 

 

 

شناسنامه طرح

این طرح جهت پرواربندی گوسفند  در نظر گرفته شده است بطوری که نیمی از نیاز غذایی دام به صورت دستی و نیم دیگر با چرا در مراتع خوب تامین گردد و ظرفیت آن می تواند از مقدار حداقل(100 راس) به بالا تا سقف 2000 راس جهت افراد حقیقی و بیش از 2000 راس جهت افراد حقوقی باشد. میزان زمین محل تاسیسات و کشت علوفه مطابق ظرفیت دام بوده و لازم است علاوه بر زمین واجد شرایط جهت ایجاد تاسیسات ، به منظور کشت و تامین علوفه مورد نیاز زمین مناسب را تهیه کنیم تا بتواند بخشی از علوفه را تامین نماید. شرایط زمین محل تاسیسات  بشرح ذیل می باشد: رعایت  فاصله با کشتارگاه دام یکهزار متر، با کشتارگاه طیور، کارخانه  جوجه کشی و کارخانه خوراک دام پانصد متر و با واحدهای پرورشی سگ و گربه دویست 200 متر می باشد رعایت فواصل با سایر  دامداریها و مرغداریهای مجاور کمتر از پانصد متر می باشد که این مورد در خصوص مرغ اجداد یکهزار و پانصد متر و مرغ لاین سه هزار متر استثناء می باشد.

تامین هزینه های طرح

تأمین هزینه طرح از طریق مجریان طرح انجام می پذیرد که در این صورت بهره برداری طرح به سهولت میسر و درزمان مطلوب انجام خواهد شد.

در صورت تمایل به استفاده

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی پرواربندی جوجه شترمرغ 17 ص (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:15
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات17
حجم فایل44 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه :‌

          طرح پرورش آهو و پرورش شترمرغ طرحهایی هستند كه در بحث كارآفرینی مطرح بوده و توسعه آنها از اهداف دولت جمهوری اسلامی بوده و دولت همواره توجه خاص و حمایت نسبت به آن را ابراز داشته حال آكه پروژه پرواربندی جوجه شترمرغ مد نظر این طرح پروژه بوده در قسمت های بعدی به بحث مفصل این طرح پرداخته شده است و یكی از معایبی كه شروع این طرح دارد این است كه دولت هیچ نوع تسهیلات بانكی در اختیار كارآفرینان قرار نداده و هركار آفرینی باید علاوه بر ریسك و خصوصیات دیگر كار آفرینان از سرمایه نیز برخوردار باشد . شترمرغ حیوانی است استرالیایی اما پرورش و زندگی این حیوان تنها به یك كشور و محدوده جرافیایی خاص محدود نمی شود و در هر نقطه آب و هوایی گرم ( استرالیا )‌ و سرد كانادا و روسیه قابل زیست و تولید مثل بوده زیرا ساختار بدنی این حیوان بگونه ای است كه بین پر و پوست این حیوان لایه ای وجود دارد كه هر نوع آب و هوا را تحمل كرده چه گرم و چه سرد می تواند سریعا خود را با آب و هوای محیط وفق دهد .

در این طرح بحث پروار بندی مدنظر است نه پرورش و تكثیر .

جوجه شترمرغ كه 20% حسیاسیت جوجه مرغ معمولی را دارد برای پرواربندی خریداری شده و پس از 9 ماه پروارشده آماده فروش می گردد. پرورش شتر مرغ خواهان سرمایه گذاری بلند مدت بوده حال آنكه در پروار بندی زودتر به سوددهی خواهیم رسید . شترمرغ حیوانی است بیابانی و برای پرورش نیاز به مكانی است محصور شده برای جلوگیری از فرار این پرنده و بصورت چریدن رشد و نمو می نماید خوراك این حیوان متشكل از جو ،‌سبوس و ذرت می باشد .

در معرفی محصول این حیوان می توان گفت هیچ چیز این پرنده دور ریختنی نیست : پر ،‌ گوشت ،‌ چرم ، كود و حتی چشم این حیوان خواص دارویی دارد ، چرم این حیوان در نوع خود بی نظیر و گرانبهاست .

برای استفاده از این محصول هیچ رده سنی نیاز نبوده و كلسترل كمتری نسبت به گوشت قرمز دارد و از نظر جمعیت مشتری در ایران هر روز به جمعیت مشتریها افزوده می شود .

از نظر رقبا این محصول در بازارهای داخلی تقریبا هیچ رقیبی نداشته و تمام كسانی كه در این راستا فعالیت چشمگیر داشته با سایر تولید كنندگان جنبه همكاری برای پیداكردن بازار بهتر و زیادتر شدن محصول دارند شاید در آینده تولید این محصول و ارائه آن بصورت رقابتی شود .

در بحص معیار های انتخاب مكان بدلیل كاهش هزینه این طرح چون مورد توجه دولت می باشد از طریق منابع طبیعی می توان بصورت رایگان در محدوده هایی كه جزء حریم شهری نبوده دریافت و شروع به كار نمود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی احداث شركت ماكارونی 55 ص (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:15
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات55
حجم فایل53 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

بسمه تعالی

 

بخش اول: كلیات طرح تهیه ماكارونی

 

ـ مقدمه

مصرف انواع ماكارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، كشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به كار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماكارونی عادت كرده اند. اتخاذ سیاست خود اتكایی در جهت میل به استقلال اقتصادی كشور ایجاب می كند كه تولید ماكارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم كشورمان مورد حمایت قرار گیرد كه امكانات جالبی برای تهیه انواع ماكارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماكارونی برای تولید آن ضمن اینكه گام مهمی در جهت توسعه كشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین كشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماكارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماكارونی در نقاط مختلف كشور به ظرفیت اسمی حدود 10 هزار تن در سال در حال بهره برداری است.

امید است با بهره برداری از این كارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به كشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.

 

 

 

 

ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماكارونی:

 

گزارش زیر نتایج آمارگیری از كارخانجات رشته ماكارونی سازی ایران می باشد. از 78 كارخانه تهیه رشته و ماكارونی كه تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد كارخانجات كشور آمارگیری به عمل آمده است.

نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:

تعداد واحدها، وضع مملكت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشكالات تهیه مواد بسته بندی و اشكالات تولیدی( شامل اشكالات فنی كمبود قطعات یدكی) با بررسی كه در مورد اشكالات اساسی كارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت كه در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشكال اساسی وجود دارد.

ظرفیت اسمی كارگاههای ماكارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها كه محاسبه شده حدود 960000 تن در سال به ازاء هشت ساعت كار روزانه بدست آمده است.

وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماكارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماكارونی در كارخانجات تولیدی میكرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و…  ساخته میشود و توسط متخصصان كارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.

1ـ تعداد واحدها وضع مالكیت بصورت در صد كارخانجات بر مبنای تعداد در كل و همچنین تعداد كاركنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.

 

 

 

 

 

 

 

تعداد كل كارخانه

درصد دولتی و ملی شده

درصد خصوصی

درصد مختلط

تعداد كل كاركنان

داخلی

فصلی

78

ــ

100%

ــ

11270

2008

 

ـ فرآورده های تولیدات كارخانجات رشته و ماكارونی:

 

 

ردیف

نام ماده

نام واحد

میزان تولید در سال 75

میزان تولید در سال 76

ملاحظات

1

2

انواع ماكارونی

رشته

تن

تن

75228

11353

960000

20606

 

 

ظرفیت اسمی آمارگیری شده 960000 تن در سال بر اساس مقدار مواد موجود در گرمخانه طبق آمار موجود می باشد.

 


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی اتوماسیون حمل و نقل درون شهری (تاکسی تلفنی ) 18 ص (جزوه)

شنبه 7 بهمن 1396
4:14
جمشید راد
دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات18
حجم فایل18 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                              صفحه

1-   شرح پروژه                                                                          3

2-   نرم افزارهای مورد استفاده                                                      7    

3-   طراحی فرم ها                                                                                8

4-   امکانات                                                                                         10

-        بازیابی                                                                         10

-        اعطای اشتراک                                                                11  

-        گزارش گیری                                                                11

-        وضعیت مالی                                                                11   

-        ورود به بانک                                                                12

5- سخن آخر                                                                         15

 

شرح پروژه

تمامی اختراعات، اکتشافات و پیشرفت های بشر زمانی توجیه شده و مفید واقع می شوند که از آنها استفاده شود و به صورت کاربری دربیایند.

یکی از مهمترین و پرکاربردترین این اختراعات کامپیوتر است که به جرأت می توان آن را پدیده قرن نامید. پدیده ای که امروزه در تمامی زمینه ها برای خود جایی باز نموده است.

در اینجا نیازی به برشمردن فواید و کاربردهای کامپیوتر نمی باشد زیرا که امروزه برای همگان پدیده ای توجیه شده است و در کمترین زمان ممکن بصورت یکی از لوازم ضروری زندگی انسان در آمده است.

زندگی ماشینی ای که بدون کامپیوتر اگر متوقف نشود، حتماً مختل خواهد شد. بارزترین ویژگی کامپیوتر که امروزه انسانها را ناچار به استفاده گسترده از آن نموده است، انجام عملیات تکراری، حجیم و کسالت آور به دفعات و در زمانی بسیار کم است.

ایده انجام این پروژه نیز بر اساس همین تفکر شکل گرفته است یعنی انجام حجم زیادی از عملیات تکراری در زمانی کم. درست است که این طرح، طرح جدید و تازه ای نیست و در گذشته نیز اجرا شده است، اما به نظر من تمرین بسیار خوبی است برای آشنایی با روش ها، اصول و مراحل ایجاد یک پروژه و ارتباط نزدیک و تنگاتنگ با مسائلی که در رابطه با هر پروژه وجود دارد.

اولین گام برای بررسی پروژه، آشنایی با محیط های کاری و مکانهایی است که از این نوع نرم افزارها استفاده می کنند. ارتباط نزدیک با این مکانها، باعث می شود که به طور دقیق و کامل بتوان سیستم را ارزیابی نمود و از نقائص و نیازهای سیستم با خبر شد تا با آگاهی کامل، سیستمی جدید و کارآمد، جایگزین سیستم های قبلی ناکارآمد شود. شاید نیاز به این نرم افزار در محیط های کوچک کاری و آژانس هایی که محدوده بسیار کوچکی را تحت پوشش دارند، احساس نشود و سیستم های قبلی به نظر مفیدترباشند. اما این سیستم های ناچیز، مدنظر این پروژه نیست. پروژه به طور قطع جوابگوی سیستم های بسیار بزرگتر و عظیم تر از این تفکر محدود است.

به عنوان مثال شبکه تاکسی 133 و یا 129 که محدوده فعالیتشان بسیار وسیع است و تمامی شهر را در بر می گیرد ، مد نظر ماست.

با ارزیابی و بررسی دقیق این دو شبکه، در جریان روند کار و سرویس دهی آنها از سالهای ابتدایی تأسیس تا کنون که چیزی قریب به پنج سال می باشد قرار گرفتم . یک سیر صعودی پیشرفت بسیار جالب توجه که پرداختن به آن خالی از لطف نیست. به عنوان مثال، شبکه تاکسی 133 را بررسی می کنیم که در هر روز با هجده اپراتور تلفنی و ده اپراتور بیسیم، 6000 مشترک را در سطح شهر، سرویس دهی می کند. در سالهای ابتدایی تأسیس شبکه روند کار به این صورت بود که اپراتور تلفن، پس از تماس مشتری، کلیه اطلاعات لازم را به صورت دستی در فرم هایی که مخصوص همین کار طراحی شده بود، ثبت می نمود. سپس فرم را به اتاق دیگری که مخصوص اپراتور بیسیم بود بصورت فیزیکی منتقل می کرد تا سرویس مربوطه اعزام شود و در انتها این فرمها همه در جایی نگهد اری می شدند و بصورت پرونده مشترکین در می آمدند. از همین توضیح مختصر می توان شاهد اتلاف حجم وسیعی از زمان و انرژی بود. انتقال فیزیکی فرمها از مکانی به مکان دیگر، ثبت دستی فرمها که معمولاً عاری از اشتباه نیست، نگهداری از حجم روز افزون پرونده ها، همه و همه مسائلی بود که این شبکه را به سمت استفاده از فن آوری سوق داد.

امروزه پس از تماس هر مشتری، اپراتور تلفن اطلاعات را در نرم افزار مربوطه در فرمهای مخصوص، ثبت پایگاه  داده می کند و این فرم ها از طریق سرور شبکه به اپراتور بیسیم ارسال می شود و عمل سرویس دهی در زمان قابل قبولی انجام می گیرد و دیگر نگرانی از بابت پرونده ها و نگهداری از آنها وجود ندارد. سرور شبکه مکانی بسیار امن برای حفظ و نگهداری از آنهاست.

با شرایط امروزه و حجم وسیع سرویس دهی ، می توان وضعیت این شبکه را بدون استفاده از کامپیوتر تصور نمود. در هر روز اپراتورها می بایست 6000 مرتبه، 6000 فرم را در چندین طبقه ساختمان بالا و پایین ببرند که نتیجه آن افزایش قابل توجه و توجیه شدنی زمان سرویس دهی، هدر دادن نیروی انسانی و اتلاف وقت و انرژی است. وضعیت تأسف باری که بدون استفاده از کامپیوتر ، نرم افزار و شبکه از آن گریزی نیست.

پس از ایجاد انگیزه برای انتخاب این پروژه، بررسی دقیق سیستم را آغاز نمودم. شناسایی نیازهای سیستم و اپراتورها، کمبودها و کاستی ها و شناسایی انتظارات کاربران از سیستم به عنوان سیستمی قابل اعتماد و دقیق ، اولین مرحله انجام کار بود.

ضمناً قابلیتی که به این نرم افزار افزوده می شود (که در حال حاضر در سیستم مورد استفاده آنها وجود ندارد) قابلیت اتصال به اینترنت و دریافت پاره ای از اطلاعات مورد نیاز مشتریان و رانندگان از طریق وب سایت است. به این صورت که رانندگان و مشترکان می توانند از این طریق از وضعیت مالی خود و پرداخت وجوهات اطلاع پیدا کنند بدون اینکه نیاز باشد به صورت فیزیکی به محل آژانس مراجعه کنند و پرونده خود را دریافت نمایند. ضمناً بصورت ماهیانه مابین مشترکین قرعه کشی انجام می گیرد و نتایج قرعه کشی در انتهای هر ماه از طریق وب سایت قابل دسترسی است. البته محتاج به ذکر نیست که وب سایت آژانس، امکان افزودن قابلیت ها و امکانات زیادی را داراست اما فعلاً دسترسی به همین اطلاعات برای افراد کافیست و ترجیح داده می شود مابقی اطلاعات بصورت پایگاه داده در اختیار آژانس باشد.

 

«نرم افزارهای مورد استفاده»

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی (شرکت بیمه ای پوشش گر شرق) 65 ص (جزوه)

شنبه 7 بهمن 1396
4:14
جمشید راد
دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات65
حجم فایل41 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

                                                   فهرست مطالب

عنوان                                                                                               صفحه

قسمت اول : کلیات بیمه       

فصل اول : تاریخچه بیمهَ

بخش اول:تاریخچه بیمه در جهان...........................................................  11

پیشینه..........................................................................................................................    11

پیدایش بیمه................................................................................................................... 12

لویدز لندن......................................................................................................................13

بیمه در عصر حاضر........................................................................................................ 14

بخش دوم: تاریخچه بیمه درایران ........................................................... 14

سابقه .........................................................................................................................    14

نخستین گام...................................................................................................................  15

شروع فعالیت...............................................................................................................   15

تاسیس شرکتهای بیمه ایرانی ...........................................................................................16

عنوان                                                                                                                    صفحه

بیمه پس از انقلاب اسلامی.............................................................................................. 16

فصل دوم : مفاهیم کلی

بخش اول:تعریف بیمه.............................................................................  18

تعریف لغوی ................................................................................................................  18    

تعریف فرهنگستان ایران.................................................................................................  18

تعریف قانون بیمه............................................................................................................ 18

تعریف فنی ...................................................................................................................  19

بخش دوم:عقد بیمه.................................................................................. 19

تعریف ..........................................................................................................................  19

شرایط صحت عقد ..........................................................................................................19

خصوصیات عقد بیمه ..................................................................................................... 21

بخش سوم:اجزای بیمه............................................................................. 22

بیمه گر........................................................................................................................    22

عنوان                                                                                                                    صفحه

بیمه گذار.....................................................................................................................   22

بیمه نامه ........................................................................................................................  22

موضوع بیمه ..................................................................................................................  23

حق بیمه ....................................................................................................................... 23

خسارت ....................................................................................................................... 23

فرانشیز ..........................................................................................................................23

بخش چهارم:شرایط بیمه نامه.................................................................. 24

1-  شرایط عمومی ................................................................................................. 24

2- شرایط خصوصی ............................................................................................... 24

3- شرایط ویژه........................................................................................................ 24

بخش پنجم : انواع بیمه ......................................................................25

بیمه های اجتماعی................................................................................................... 25

بیمه های بازرگانی ...................................................................................................26

    عنوان                                                                                                                صفحه

فصل سوم: اصول بیمه

1-  اصل حسن نیت..................................................................................................27

2-  اصل غرامت ......................................................................................................28

3-  اصل نفع بیمه ای................................................................................................  28

4-  اصل جانشینی ....................................................................................................28

5-  اصل مشارکت .................................................................................................. 29

6-  اصل داوری .......................................................................................................29

7-  اصل علت نزدیکی .............................................................................................29

8-  اصل اتکایی ......................................................................................................30

فصل چهارم: چارت سازمانی شرکت بیمه................................................. 32

شرح وظایف...........................................................................................33

قسمت دوم : انواع بیمه

فصل پنجم: بیمه آتش سوزی

     عنوان                                                                                                                صفحه

بخش اول: بیمه آتش سوزی ..............................................................37

تعریف بیمه آتش سوزی .........................................................................................37

خطرات مورد تعهد ...................................................................................................37

خطرات خارج از تعهد ..............................................................................................38

اموالی که بیمه نمی شوند ..........................................................................................38

مراحل صدور بیمه نامه آتش سوزی ..........................................................................38

محاسبه حق بیمه .......................................................................................................39

مدت بیمه نامه  ........................................................................................................40

فسخ بیمه نامه ...........................................................................................................40

ابطال بیمه نامه ........................................................................................................ 40

بخش دوم : خطرات اضافی ................................................................41

1-  بیمه زلزله ..........................................................................................................41

2-  بیمه سیل ...........................................................................................................42

      عنوان                                                                                                              صفحه

3-  بیمه توفان .........................................................................................................42

4-  بیمه دزدی با شکستن حرز ................................................................................43

5-  بیمه شکست شیشه ............................................................................................43

7- بیمه سقوط هواپیما ........................................................................................... 43

فصل ششم: بیمه اتومبیل

تعریف ..................................................................................................................45

بخش اول: بیمه بدنه .........................................................................46

تعریف ...................................................................................................................46

خطرات مورد تعهد .................................................................................................46

خطرات خارج از تعهد ..............................................................................................46

مراحل صدور بیمه نامه ..............................................................................................47

پرداخت خسارت ......................................................................................................47

بخش دوم : بیمه شخص ثالث ..............................................................48

     عنوان                                                                                                              صفحه

اشخاص ثالث ...........................................................................................................48

اشخاصی که ثالث محسوب نمی شوند .....................................................................48

خطرات مورد تعهد .................................................................................................49

خطرات خارج از تعهد ............................................................................................49

بیمه دیه ...................................................................................................................50

کارت سبز ............................................................................................................. 50

  بخش سوم: بیمه حوادث سرنشین ...........................................................51

تعریف سرنشین .............................................................................................................51

بیمه حوادث سرنشین ....................................................................................................52

خطرات مورد تعهد .......................................................................................................52

خطرات خارج از تعهد .................................................................................................52

فصل هفتم: بیمه های زندگی

مقدمه ....................................................................................................................53

     عنوان                                                                                                              صفحه

بخش اول: بیمه عمر ............................................................................53

تعریف .....................................................................................................................54

انواع بیمه عمر ..........................................................................................................54

خطرات تحت پوشش ..............................................................................................55

بخش دوم : بیمه حوادث ....................................................................55

تعربف حادثه ...........................................................................................................55

انواع خطر ...............................................................................................................56

خطرهایی که بیمه می شوند ....................................................................................56

خطرهایی که بیمه نمی شوند .....................................................................................56

فصل هشتم: بیمه مسئولیت

مقدمه .....................................................................................................................58

تعریف مسئولیت .....................................................................................................58

تعریف بیمه مسئولیت مدنی ......................................................................................59

     عنوان                                                                                                              صفحه

انواع بیمه مسئولیت مدنی ..........................................................................................59

خسارت های قابل پرداخت ...................................................................................60

خسارت های غیر قابل پرداخت ..............................................................................60

فصل نهم: بیمه هواپیما:

 بخش اول : بیمه بدنه هواپیما .................................................................62

تعریف .........................................................................................................................62

خطرات مورد تعهد .......................................................................................................62

خطرات خارج از تعهد ...................................................................................................63

عوامل موثر در تعیین حق بیمه بدنه .................................................................................63

فرانشیز .........................................................................................................................64

بخش دوم : بیمه مسئولیت مدنی هواپیما ..................................................64

1-  در قبال مسافر وبار مسافر ...................................................................................64

2-  حمل کالا ومحمولات پستی ..............................................................................65

مسئولیت قانونی عمومی ................................................................................................65

 

قسمت اول :  فصل اول

تاریخچه بیمه:

بخش اول: تاریخچه بیمه در جهان

پیشینه:

بیمه كه شكل تكامل یافته تعاون وهمكاری بین افراد است از روزگار قدیم وبه اشكتل مختلف وجود داشته كه در اینجا به چند نمونه اشاره میشود:

1- هامورابی پادشاه بابل در2000 سال قبل از میلاد مسیح قوانینی وضع كرده بود كه بر اساس آن كاروان هایی كه كالاهای تجاری حمل می كردند مورد حمایت قرار می گرفتند؛ بدین صورت كه اگر مال التجاره های آنان مورد دستبرد،سرقت ویا حتی سایر حوادث قرار می گرفت وبه آنها خسارت وارد می شد اهالی شهر بلبل آن خسارتها را جبران می كردند.

2- در مصرقدیم، سنگتراشان ومومیاگران قوانینی وضع كرده بودند كه در صورت فوت هر یك از اعضا سایرین هزینه های كفن ودفن او را بپردازند ویا وراث اورا مورد حمایت قرار دهند .

3- بیمه كه شكل واقعی – ونه امروزی – اولین بار برای حمایت كشتی های تجاری در برابر خطرات دریا و دزدان دریایی بوجود آمد . ساز وكار این حمایت نیز از طریق وام دریایی بود؛ بدین صورت كه وام گیرنده متعهد بود چنانچه كشتی حامل كالای او سالم به مقصد برسد مبلغی را به عنوان حق التضمین به وام دهنده بدهد ، اما اگر كشتی در اثر این دو عامل از بین می رفت وام دهنده از اصل وفرع وام خود صرفنظر         می كرد.

پیدایش بیمه:

تا قرن 14 میلادی بیمه به شكل كنونی وجود نداشت وحتی بیمه های حمل ونقل دریایی كه قبل از این زمان رایج بود منضم به قرارداد حمل ونقل كالا در كشتی بود وبه شكل مستقل نبود . قرن 14 مبدا پیدایش بیمه به شكل كنونی است ،از اواخر این قرن قرارداد بیمه از قرارداد حمل كالا در كشتی جدا شد وپس از آن بیمه های مستقل به سرعت رشد كردند.

یك قرن پس از آن عده ای از بازرگانان وتجار حرفه خود را منحصرا بیمه گری قرار دادند وبدین ترتیب بیمه گری حر

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به dicfiles است. || طراح قالب bestblog.ir