طرح توجیه فنی و اقتصادی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر 28 ص (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:04
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات28
حجم فایل22 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

بسم ا... الرحمن الرحیم

 
 

طراحی، ساخت و بهره برداری از کارخانه 250 تنی خودکار گچ جابر متکی به دانش فنی خارجی نیست و بر اساس فناوری و توان سخت افزاری و نرم افزاری داخلی، مطالعه، طراحی و با مدیریت اصولی، این پروژه اجراء خواهد شد.

چون اساس این گونه طرح ها در ایران، بر خود اتکائی نهاده شده است، باید متذکر شد که:

1- تنها راه رسیدن به خود اتکائی، علم است.

2- علم، که بذر هر فناوری است، اکتسابی بوده و قابل خرید و فروش نیست.

3- بذر هر فناوری فقط از راه پژوهش، پردازش و آزمایش بدست
می آید.

4- فناوری، که ثمره علم است، قابل معامله می باشد.

لذا بدیهی است برای هر کشوری که از نظر سیاسی مستقل است، خرید فناوری در حکم خوردن ثمره ای است که بذر تولید آن، همراهش نیست و این، یعنی خوردن سم مهلک.

این طرح بر پایه تفکری منطقی و علمی تدوین شده تا اعتماد به اطلاعات آن ممکن شود و در احداث کارخانه، مورد بهره برداری قرار بگیرد.

 

 


فهرست مطالب

عنوان                                    صفحه

 

سرآغاز

 

فصل یکم: مشخصات متقاضی

 

فصل دوم: اطلاعات کلی مربوط به محصول تولیدی

 

فصل سوم: اطلاعات مربوط به بازار محصول

 

فصل چهارم: اطلاعات مربوط به دانش فنی

 

فصل پنجم: اطلاعات مربوط به تولید محصول

 

فصل ششم: پیش بینی اجزاء و مقدار دارایی ثابت و جاری

 

ضمیمه های طرح

 

 

 

سرآغاز

منابع طبیعی، خصوصا مواد کانی، یکی از بزرگترین موهبت و نعمت های الهی است که برای ایجاد انگیزه، در جهت تلاش و سخت کوشی بیشتر و بهره برداری و به کار گرفتن درست آن، در ساختن زندگی بهتر، جامعه شادابتر، به همراه برخورداری عادلانه همه مردم از ثروت های ملی و زدودن گرد فقر از چهره جوامع و ملت ها، در اختیار نسل بشر گذارده شده است.

بعضی از این منابع طبیعی، اعم از روباز و یا زیرزمینی، خصوصا مواد کانی، علاوه بر محدود بودن نوع و مقدار ذخیره، تجدید ناپذیر بوده و بعد از دستیابی انسان به آن، به صورت مستمر از ذخیره اش کاسته می شود و در چرخه حیات طبیعت، بازسازی و جایگزین نخواهد شد و یا فرایند بازسازی و جایگزین شدن آن بسیار، بسیار کند و طولانی است. لذا با بهره برداری اصولی و استفاده بهینه از منابع طبیعی و فرآوری فناورانه محصولات و جلوگیری از هدر رفتن و ضایع شدن مواد خام، می توان شکر یک نعمت از هزاران هزار نعمت الهی را بجا آورد و این وظیفه  دینی و ملی را پاس داشت.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح تكثیر و پرورش آبزیان 65 ص (جزوه)

شنبه 7 بهمن 1396
4:04
جمشید راد
دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات65
حجم فایل77 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

    تكثیر و پرورش آبزیان به منظور تولید و تأمین بخشی از پروتئین مورد نیاز كشور ، مطلوب تربیت نیروی انسانی ماهر در زمینه دانش و فن آوری این علم به عنوان پایه و اساس زمینه های تولید مورد توجه قرار گرفته است . در آ‎بهای داخلی كشور علاوه بر منابع آبی طبیعی و نیمه طبیعی جهت پرورش آبزیان امكانات وسیعی در زمینه تكثیر و پرورش ماهیان سردابی وجود دارد كه در حال حاضر تنها از معدودی از این امكانات استفاده می گردد كه یكی از علل اصلی آن نداشتن اطلاعات فنی و تجربیات لازم در زمینه تكثیر و پرورش این گونه ماهیان می باشد .

اغلب پرورش دهندگان هم كه به این امر اشتغال دارند به علت نداشتن اطلاعات كافی علمی و فنی بعضاً دچار ضرر و زیان شیلات ایران كه علاوه بر ماهیدار كردن منابع آبی كشور و حفظ ذخایر آبزیان كار خدمات رسانی به دست اندركاران خصوصی پرورش ماهی را نیز به عهده دارند دارند جهت آموزش و ارتقاء دانش فنی پرورش دهندگان در زمینه های نیازماندیهای محیطی آ‎زاد ماهیان ، انتخاب زمین و طراحی كارگاه ، پرورش ماهیان مولد ، تكثیر و تولید لارو بچه ماهی بازاری ، تغذیه صحیح و اصولی ماهی ، نیازهای غذایی آزاد ماهیان ، حمل و نقل و جابه جایی تخم و بچه ماهی و ماهی بازاری ، بهداشت و كنترل بیماریها و كاربرد فن آوری جدید در زمینه های مختلف اقدام به تشكیل دوره های آموزشی كوتاه مدت نموده است.

زندگی وحیات بدون وجود انرژی غیرممكن وغیرقابل تصور است .

 

    با توجه به روند روزافزون افزایش جمعیت و لزوم كسب انرژی و ادامه زیست ، آبزیان و فرآورده های آن جایگاه ویژه ای را در میان سایر منابع مواد غذایی و انرژی زا كسب نموده است .

ماهیان متعلق به گروه حیوانات خونسرد یا پویی كیلوترم  (Poikilo therm) بوده و حرارت بدنشن با شرایط زیست محیطی سازگاری و تطبیق یافته است و به دلیل دارا بودن خصوصیات ویژه زیست شناختی مزایای بیشتری بر سایر منابع تولید پروتئین و رشته های دامپروری دارند .

امروزه با پیشرفت فن آوری و روش های مدرن صیادی تحولات بی شماری در امر صید محصولات آبزی حاصل گردیده و آمار جهانی نشانگر آن است كه پرورش و تولید آبزیان در آبهای داخلی روند رشد قابل ملاحظه ای را در پیش گرفته است . پرورش ماهیان سردابی و آزاد ماهیان امروزه در اكثر كشورهای اروپایی ، آمریكا، خاور دور و برخی كشورهای آسیایی متداول گشته و در حال توسعه است . مؤسسات پرورش ماهی قزل آلای رنگین كمان كه بهترین بازدهی و سازگاری تولید را در بین انواع آزاد ماهیان در سراسر جهان نشان داده است از نظر جغرافیای اقتصادی بیشتر در مكانهایی قرار گرفته است كه با آب كافی سطحی و قابل استفاده مشخص می گردد .

 

 

تاریخچه تكثیر و پرورش ماهی

    اولین كسانی كه اقدام به پرورش ماهی نمودند چینیها بودند . فان لی در 475سال قبل از میلاد مسیح در مورد تخم ریزی و تكثیر ماهی كپور (Cyprinus carpio) مطالب ارزنده ای نوشته و از آن به عنوان یك  شغل پر منفعت یاد كرده است . بیشتر مؤلفین سابقه پرورش ماهی را به 2000 سال قبل از میلاد مسیح نسبت می دهند .

     ارسطو از ماهی كپور یاد كرده است و یونانیها و روسها ماهی كپور را در استخر پرورش می دادند .

این ملل سعی داشتند كه بدین وسیله ذخایر ماهی را در آبهای طبیعی حفظ نمایند . چینی ها و رومیها همچنین برای اولین بار ماهی را به طور مصنوعی تكثیر كردند و انكوباسیون تخم ماهی را انجام داده اند . ابتدا تخم های لقاح یافته و یا لاروهای تازه از تخم درآمده را از محل تخم ریزی و استخرها و آبگیرها و حتی از مزارع برنج و دریاچه ها جمع آوری می كردند و سپس در اماكن امن تر اقدام به پرورش آنها می نمودند .

به تدریج میزان صید در آبهای طبیعی رو به افزون گشت . صید ماهیان مهاجر در زمان تخم گذاری و در محل تخم ریزی سبب كمبود نسل آنها گردید و بدین ترتیب ذخایر ماهیان كم كم در آبها رو به انقراض می گذاشت .

با توجه به این بحران در طی قرون 11-14 عده ای از نماینگدان حكومتهای اروپایی لازم دانستند قانونی طرح نمایند كه بر طبق آن از ذخایر ماهی در طبیعت حمایت و نگهداری به عمل آید . بر طبق این قانون ، صید ماهیان نابالغ ممنوع اعلام شد و همچنین فصل صید را مشخص نمودند و لزوم اجرای قانون عدم صید ماهیان در حال تخم ریزی و مهاجرت را به اطلاع عموم رساندند .

طرح قانون نگهداری ماهیان در آبهای طبیعی خودبه خود به ذخایر ماهیان كمك فراوان می كرد ولی این موضوع برای تأمین ذخایر ماهیان كافی نبود و اقدامات مؤثر دیگری ضرورت كامل داشت . اولین قدم بزرگ درباره تكثر و پرورش ماهیان در آبهای طبیعی به وسیله دانشمند آلمانی به نام استفن لودینگ یاكوبی  (Stephen Luding Yacobi) (1784-1711) برداشته شد . به وسیله این دانشمند درباره زیست شناسی و تولید مثل ماهیان تحقیقات بسیار جالبی انجام شد . قبل از كشف یاكوبی دانشمندان فكر می كردند كه ماهیان نیز مانند جانوران خشكی لقاح تخم را در داخل بدن انجام می دهند .

ولادمیر پاولوویچ وراسكای (V.P.Vraskii) (1862-1829) ماهی شناس بزرگ روسیه اولین پایه گذار تكثیر و پرورش ماهی در شوروی شناخته شد . نامبرده ابتدا آزمایشاتی روی باروری مصنوعی  تخم ماهی نالین (Nalin ، نوعی ماهی درنده بدون فلس كه پوشش آن لكه دار است ) به طریقه خشك انجام داد ولی چندان موفقیتی دربر نداشت . در سال 1855 نامبرده آزمایشات زیادی را با نمونه های مختلف تخم ماهیان بخصوص قزل آلا انجام داد .

وی متوجه شد كه همه تخمها لقاح نیافته بلكه فقط 10-20 درصد تخمها لقاح یافته و بقیه از بین می روند . نامبرده با كنجكاوی زیادی در پی علت این نقیصه برآمد ورد نیجه به موارد زیر پی برد:

اگر تخمها در مدتی كه حفره بدن خارج می شوند در اولین دقایق با اسپرماتوزوئید موجود در آب تركیب نشوند خاصیت باروری خود را از دست می دهند . چون پوسته تخم فوراً در آب ورم كرده و در نتیجه پوسته خارجی با غشاء داخلی اوول فاصله پیدا می كند . منافذ میكروپیل نیز بسته می شوند كه مانع دخول اسپرماتوزوئید می گردند و در نتیجه تخمها به زودی حیات خود را از دست می دهند .

اسپرماتوزوئید نیز وقتی از بدن خارج گردید قدرت زندگی چندانی ندارد و پس از 1-2 دقیقه فعالیت از حركت باز می ایستد و فاقد قدرت لقاح می گردد .

     وراسكای طریقه جدید باروری مصنوعی تخمها را ابداع نمود و آن را طریقه لقاح خشك یا روش اولی نامیده . در نتیجه این عمل تا90 درصد تخمها لقاح می یافت .

عیب كار متقدمین تكثیر مصنوعی ماهی نظیر یاكوبی و دمی این بود كه آنها در تركیب اسپرم و تخمها فاصله ایجاد می كردند و در نتیجه از قدرت باروری آنها می كاستند و همیشه درصد لقاح  بسیار پایین بود . وراسكای علاوه بر تحقیق و تكمیل لقاح مصنوعی تخم ماهی ، با ایجاد كارخانه تكثیر و پرورش ماهی در شهر كوبرنیكول (Cobrinikol) روسیه مطالعات و تألیفات متعددی در مورد تكنیك نگهداری اسپرم به مدت طولانی ، انكوباسیون تخمها ، نگهداری لارو ماهی و تغذیه آنها ، تفكیك و حمل و نقل تخمهای لقاح یافته و ماهی زنده به عمل آورد و همچنین با ایجاد استخرهای گوناگون روشهای پرورش و رشد ماهیان را ابداع نمود .

این شخص از طرف اتحادیه كشاورزی مسكو و آكادمی علوم فرانسه به دریافت مدال طلا نایل گردید . بعد از وراسكای دانشمندان بزرگ دیگری در شوروی كارهای او را دنبال كردند و در حقیقت علوم و صنعت تكثیر و پرورش ماهی به معنی واقعی در این كشور به طرز شگرفی توسعه یافت .

ایجاد كارخانه های متعدد تكثیر و پرورش ماهی ، تشكیل انستیتوهای مختلف تحقیقاتی و آزمایشگاهی علمی كه دانشمندان بزرگ نظیر نیكولسكی (Nikoloski) آ.آگریم (A.A.Grimm) واصعتر آندر یوویچ بورودین(Bordin) آرنولد(Arnold) ، سالداتف (Saldatov) ، كوچین (Kotchin) درژاوین(Dershavin) در آنها كار و مطالعه نموده اند سبب گردید كه در طی سالهای 1921 تا1928 اساس تئوری و علمی تكثیر و پرورش مصنوعی ماهی بنیاد نهاده شود و در سال 1928 در تمام روسیه مجتمع صنعت پرورش ماهی تشكیل شد و موفق گردید كه 15/4 میلیارد از انواع لارو ماهی به آبهای مختلف رها نمایند .

در سال 1950 ، روشهای بیوتكنیكی و نرماتیوهای (Normative) پرورش ماهیان اهلی در مراحل زندگی دلفین ، میزان مقاومت ماهیان در مقابل شرایط محیط زیست تهیه شده بود و در نتیجه تكامل علوم و صنایع پرورش ماهی ، اتحادیه جماهیر شوروی توانست در تمام آبهای مملكت خود نظیر دریای آزف ، آرال ، بالتیك ، دریای سفید ، دریای خزر ، دریای سیاه و همچنین خاور دور و رودخانه ها و سدهای داخلی در دریاچه سیبریه اقدام به تكثیر مصنوعی و پرورش ماهی نماید تا آنجا كه امروزه هم صدها میلیون بچه ماهی نظیر آزاد ماهیان ، تاس ماهیان  و میلیاردها از بچه ماهیان نظیر كپور ، سیم ، سوف ، كلمه ، غیره پرورش            می دهند و به آبهای خود رها می كنند و هم سود سرشاری از این كار می برند و هم یكی از بهترین پروتئینهای مورد تغذیه شان را به مقدار زیاد تهیه و حفظ می كنند .

مراكز تكثیر و پرورش ماهی كشور شوروی از نظر كیفیت و تعداد بچه ماهیان تكثیر شده و رها شده در منابع آبها در جهان در درجه اول قرار دارد .

اهداف و انگیزه های پرورش ماهی :

     به منظور تولید و تأمین بخشی از پروتئین كشور ، یكی از راههای نیل به خود كفایی اقتصادی است .

 استفاده بهینه اقتصادی از منابع آبی استان

 افزایش تولید و كاهش هزینه های مربوطه به تولید

 افزایش درآمد روستائیان و جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها

ترویج فرهنگ تولید و مصرف آبزیان در سطح جامعه

ایجاد اشتغال و فراهم نمودن فرصتهای شغلی درآمدزا

انگیزه های ممكن برای افرادی كه اقدام به تكثیر و پرورش ماهی می كنند می تواند به دلیل علاقه مندی فردی به این رشته باشد بدون اینكه از تجربه و تخصص كافی برخوردار باشد . فرد ممكن است از امكانات و تجهیزات لازم برای بهره برداری و پرورش ماهی برخوردار باشد و پس از مشاوره با كارشناسان شیلاتی و افرادی كه در این زمینه تجربه و تخصص كافی دارند اقدام به تأسیس استخر پرورش ماهی نماید و از امكانات خود در این زمینه استفاده نماید . گاهی فرد به دلیل داشتن تخصص و تجربه در زمینه پرورش از طریق رشته تحصیلی یا گذراندن دوره های آموزشی اقدام به این كار می كند و در نهایت می توان گفت در هر یك از این شرایط فرد به دنبال درآمد و كسب سود و ایجاد اشتغال می باشد و می توان درآمد را مهم ترین انگیزه برای انجام این كار دانست . ولی آنها مانند كارگران دولتی دستمزدی دریافت نمی كنند به این ترتیب این شغل سیار و دشوار است زیرا آنان برای به دست آوردن پول از فروش ماهی باید برای هزینه های تولید پول پرداخت كنند .

نیاز بازار و توجیه اقتصادی

     بر اساس امار رسمی سازمان خواروبار جهانی (FAO) تولید جهانی آبزیان (صیدو پرورش) در سال 2001 میلادی از مرز 142 میلیون تن فراتر رفت . نكته قابل توجه این است كه علی رغم رشد بسیار كم صید از دریاها ، آبزی پروری با رشد سالانه 11% به حدود 50میلیون تن در سال 2001 میلادی رسید .

    صاحب نظران اقتصاد و بازار شیلاتی ، عوامل اصلی در رشد تقاضا و تولید آبزیان پرورشی در جهان را رشد جمعیت ، كاهش صید از دریاها ، توجه جوامع به غذای سلامتی و رشد درآمد كشورها می دانند . سرمایه گذاریهای انجام شده در ایران در زیر بخش شیلات و آبزیان در یك دهه گذشته باعث شد آبزی پروری با یك روند پایدار و قابل توجهی توسعه یابد . 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح تجاری كارخانه صنعتی آلیاژ 10 ص (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:04
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات10
حجم فایل7 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

طرح تجاری كارخانه صنعتی آلیاژ

 

 

فهرست مندرجات

عنوان

1-     فهرست محتویات

2-     خلاصه اجرایی

3-     مشخصات كارخانه

4-     مدیریت

5-     محصول

6-     جایگاه مشتری / بازار

7-     گنجایش و كشش مشتری / بازار

8-     رقبا

9-     برنامه فروش

 

2-خلاصه اجرایی :

این طرح تجاری به منظور كسب در آمد بیشتر جهت افزایش ظرفیت تولید و قبول سفارشات متعدد دیگری از شركت ساپكو ( در كوتاه مدت ) و قبول سفارش مشتریان دیگری ( در دراز مدت ) كه این افزایش ظرفیت درگرو افزایش زیر بنای تولیدی و اداری كارخانه و افزایش امكانات و تجهیزات و ماشین آلات امكان پذیر می باشد تهیه شده است .

كارخانه صنعتی آلیاژ بمنظور تولید قطعات خودرو تأسیس و در حال حاظر تولید منیفولد هوای پیكان و فروش آن طبق قراردادهای منعقد و سفارشات دریافتی به شركت ایران خودرو انجام می پذیرد . این كارخانه تا به حال قریب به سه سال از فعالیت تولیدی در زمینة قطعة فوق گذارانده و قرارداد فی ما بین تا پایان آذرماه 80 خاتمه یافته و كلیه قطعات سفارشی منیفولد پیكان تا این تاریخ ارسال گردیده و در حدود یكماه قبل یعنی اوایل مهرماه سال جاری ( سال 80 ) قرارداد ساخت منیفولد هوای پژو  به تعداد 35000 قطعه بمدت حدود 16 ماه منعقد گردیده و در شرف تجدید قرارداد منیفولد هوای پژو 405 فراهم گردیده كه در صورت انعقاد با شرایط خاص خودش ( پس از عقد قرارداد مشخص می گرد ) قابل اجراء می باشد و یكی از دلائل عنوان شده جهت افزایش ظرفیت امكان تولید همین قطعه ( منیفولد هوای پژو 405 ) می باشد . 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح تأسیس شیرینی پزی 20 ص (آشپزی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:04
جمشید راد
دسته بندیآشپزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات20
حجم فایل23 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

شیرینی پزی

مقدمه

از زمان هاى خیلى دورانسان علاقه خود را نسبت به شیرینی جات نشان دادند وآن را به گونه هاى متفاوت ان را درست كردند گاهى به صورت نان هاى شیرین .بیسكوئیت .كیك .كلوچه و.....

وامروزه شیرینیها به صورت هاى متفاوت در دسترس مردم قرار گرفته است كه با پیشرفت علم وصنغت پیشرفت زیادى داشته است0 شیرینى یكى ازخوراكى هاى لذیذى است كه مردم در شادی هایشان از ان استفاده مى كنند0

شیرینى علاوه بر مزه خوب وفوایدى كه دارد ضررهایى نیز دارد كه مى توان به اضافه وزن,قند خون,چربى خون كه در  اثر خوردن ان باشدو....

كه البته انسان نیز این مشكل خودر بادرست كردن شیرینیهاى رژیمى حل كرده تا مردمى كه مشكل دارند نیز بتوانند از خوردن شیرینى لذت ببرند كه در این شیرینى ها هیچگونه مواد قندى استفاده نشده است0

شیرینى فروشى یكى از پردرامدترین مشاغل است زیرا مردم در كوچك ترین شادى از شیرینى  استفاده مى كنند وهمینطور در اعیاد بزرگ سر این فروشنده هاى گرامى شلوغ است و انها مى توانند ازاین طریق در شادى هاى مردم شركت داشته باشند0

انتخاب نام وارم:

انتخاب نام زیبا براى شیرینى مى تواند باعث جلب مشترى شود واین نام باید با مسمى واصیل وایرانى باشد0

شیرینى خوشمزه

Shirini khoshmazeh

نیروى انسانى

دراین كار مانند تمام كارهاى دیگر نیاز به پرسنل خاص خود دارد0كه باید  تحصیل كرده باشند0كارگران ما باید حداقل میزان خود تا دیپلم باشد وسابقه در كارشیرینى پزى داشته باشند0

 

ردیف

نیروى انسانى

مورد نیاز

تعداد

متوسط حقوق

   ماهانه        

حقوق سالانه

     (ریال)

   جمع حقوق

   (هزار ریال)

1-

2-

3-

4-

5-

استاد كار

شاگرد

شاگرد

فروشنده در محل

فروشنده سیار

1

1

1

1

1

50000

40000

40000

40000

40000

820000

656000

656000

656000

656000

870000

696000

696000

696000

696000

 

جمع كل

3654000

 

مواد اولیه وبسته بندى:

 

 

ردیف

 

نام مواد اولیه و

مشخصات فنى

محل تامین

 

 

 

مصرف سالانه

 

 

 

واحد

 

هزینه واحد

 

 

هزینه كل

 

(هزار ریال)

 

 

داخل

كشور

 

خارج

كشور

 

ریالى

 

 

ارزى

 

1-

2-

3-

3-

4-

5-

6-

7

آرد

كلر

روغن مایع

روغن جامد

خامه

بادام،پسته

كاكائو

مارمالاد

*

*

*

*

*

*

*

*

 

50000

50000

50000

50000

3000

1000

500

200

كیلو

"

"

"

"

"

"
"

10000000

2500000

35000000

50000000

6000000

60000000

200000

400000

 -

-

-

-

-

-

-

-  

100000000

2500000

35000000

50000000

6000000

60000000

200000

400000

 

 

 

 

 

آب برق وسوخت مصرفى:

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح تأسیس شرکت تولید کاربردی 45 ص (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:04
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات44
حجم فایل103 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پشگفتار

   محصول معرفی شده در این طرح نرم افزار کاربردی می باشد که از زمانی که بشر پا به دنیای دیجیتال گذاشت این صنعت برای اداره سخت افزارهای استفاده شده به کار گرفته شده است و این صنعت چند سالی است که در کشور ما ایران بسیار رونق گرفته و اعم کشورها از روش های قدیمی ثبت اطلاعات دست برداشتند وبه علت راحتی در اداره داده ها و میزان خطای بسیار پایین از نرم افزار های تولیدی برای اداره ی امور جاری خود استفاده می کنند اما در این بین برخی از نرم افزارها از کیفیت مطلوب برخوردار نبوده و یا به صورت جامع طراحی نشده اند و نمی توانند پاسخ گوی نیازهای کنونی جامعه ی رو به رشد کشور ما باشند پس بنابراین در این بین تشکیل شرکتی برای پوشش دادن این نقاط ضعف و پیشرفت در این رده طلبیده می شود که بنده با بررسی های 2 ماهه از منابع مختلف و پرس وجو های فراوان از افراد درگیر در این عرصه توانستم که تا حدودی مشخصات و ملزومات شرکتی که در این عرصه بتواند فعالیت کند گردآوری کنم و به شما عرضه دارم.

 

با تشکر و سپاس

دانشجوی رشته کامپیوتر  سید شهاب الدین ثمره موسوی 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست

مقدمه................................................................................5

چکیده طرح .......................................................................7

 

 

فصل اول :

-         معرفی محصول .............................................13

-         ویژگی های محصول .......................................13

-         روشهای تولید نرم افزار ...................................15

-         مهندسی توسعه نرم افزار ..................................21

 

 

فصل دوم :

-         بازاریابی ......................................................26

-         ملاحظات فنی ................................................27

-         طرح ساختمان شرکت .....................................28

-         تاسیسات عمومی ...........................................30

-         پرسنل .........................................................35

 

 

فصل سوم :

-         بررسی مالی ................................................37

-         سرمایه ثابت طرح ........................................37

-         سرمایه در گردش .........................................38

-         نحوه سرمایه گذاری ......................................39

-         هزینه های ثابت و متغیر طرح.........................42

-         در آمد سالیانه و توجیه اقتصادی طرح ..............43

 

 

منابع و ماخذ..................................................................44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه

     امروزه در عصر تحولات صنعتی انسان ها بیشتر درگیر سلیقه و راحتی استفاده از صنایع پیشرفته امروزی می باشند امروزه اگر کسی نتواند با دانش و مهارت پتانسیل خود رضایت مشتریان را جلب نماید و قدرت ایستادن در مقابل همتایان خود را نداشته باشد شکست خورده واقعی این رقابت تنگاتنگ است که ماندن در عرصه رقابت نرم افزاری این را می طلبد که رقابت کنندگان به سلاحی به نام دانش روز مجهز باشند تا که حرف هایی تازه برای گفتن داشته باشند.

     و اما یک سری معضلات و موانع در این عرصه وجود دارند که برآوردهای اقتصادی را مشکل و میزان ریسک را تا حد زیادی بالا می برد بنابراین در این بین بحث مدیریت اقتصادی و مدیریت ریسک به وجود می آید که افراد اصلی دخیل در این رده بهید از قدرت پیش بینی لازم و شهامت کافی برخوردار باشند این ریسک ها و تخمین های دشوار به دلایل زیر بوجود می آیند :

1- نامحسوس بودن محصول تولیدی : در هنگام تولید این محصول نمی تان رون پیشرفت کار را به مشتریان نشان داد چون محصول تا زمان تحویل نهایی قابل رویت نیست.

2- منحصر به فرد بودن طرح : معمولاً پروژه ای که انجام می شود منحصر به فرد است و معمولاً مشابه ی ندارد که از روی آن بتوان تخمین زمان و هزینه را زد.

3- نبودن استاندارد و اصول مشخصی برای طراحی نرم افزار.

 

و بسیاری دلایل دیگر که برای بررسی آنها باید که کتاب های اصول مهندسی نرم افزار مراجعه گردد.

 

و اما راه حلی که برای حل این معضلات می توان در نظر گرفت : طراحی سیستم ها به طوری که قطعات به کار رفته در آن قابل استفاده مجدد باشند و برای مونتاژ سیستم های بعدی به کار میروند. 

 

 

 

 
 

با امید به فردای بهتر برای ایرانی آبادتر

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چکیده نتایج بررسی های فنی مالی و اقتصادی :

چکیده طرح

ردیف         موضوعات

 1- 1         مشخصه طرح

            عنوان : تولید نرم افزارهای کاربردی

           تعریف : امروزه با توسعه صنعت دیجیتال یا همان دنیای صفر و یک اداره امور زندگی اعم از امور دفتری اداری یا غیر اداری بوسیله نرم افزارهای تولیدی توسط شرکت های متخصص در این زمینه انجام می گیرد.

 

          مشخصات ویژه فنی  :  نرم افزارهای تحت شبکه و غالباً شفارشی با                       پشتیبانی تولید کننده آن .  

1 – 2          فرآیند

   بررسی نرم افزارهای موجود در بازار                             شناسایی محصول                                     

بررسی و مطالعه امکان سنجی                دریافت مشخصات فنی مورد نیاز تولید                       

طرح ریزی پایه ای پروژه با           خواسته ها ومشخصات فنی ازدیدگاه عملی                                                             پیاده سازی طرح                              توجه به مشخصات شناسایی شده

 تست و تحویل به مشتری       تبلیغات,معرفی ومانو برروی توانایی های محصول

پشتیبانی از محصول تولیدی(نرم افزار کاربردی)

ارتقاء محصول در پی خدمات پشتیبانی

1-       3     شرایط عملیاتی 

متوسط تعداد روز کاری در سال : 300 روز 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح تآسیس سیستم كتابخانه 18 ص (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
4:03
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات18
حجم فایل21 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

سیستم كتابخانه:

كتابخانه فوق در سال1365 تاسیس گردید و تا چندی  پیش حوزه فعالیت آن محدود بود اما در ماه اخیر به دلیل تغییر مدیریت و تمایل به افزایش فعالیت مشكلات زیادی به دلیل همین گسترش فعالیت بوجود آمد و از طرفی چون سیستم دستی بوده زمان زیادی صرف فعالیتهای عادی كاركنان شده است و از طرفی نیاز به استخدام یك كارمند دیگر هست لذا رئیس كتابخانه بر آن شد  تا بامكانیزه كردن سیستم نیاز به استخدام كارمند جدید و سایر مشكلات را برطرف سازد.

كتابخانه فوق دارای 4 بخش كه عبارتند از:

 1-  بخش ثبت نام عضو

 2- بخش ثبت كتابهای جدید

  3- بخش امانات

4- بخش نگهداری كتب

 می باشد و یك مدیر بر كار هر 5 بخش نظارت دارد و هر بخش متشكل از كارمندان بخش می باشد.

علت مكانیزه كردن سیستم از حالت دستی به كامپیوتری:

1- نیاز به استخدام نیرو جدید را برطرف سازد.

2- از خطاهای  كارمندان جلوگیری شود چون این امر باعث از دست دادن زمان ومفقود شدن  كتب و نارضایتی عضوها می‌شود.

3- هزینه های مالی وروحی ناشی از این خطاها افزایش یافته

4- به علت گسترش سیستم فعالیت كتابخانه كارمندان افزایش یافته كه این امر باعث افزایش هزینه ها اضافه كاری شده

5- زمان خدمات رسانی به مشتركین (كه از حالا بجای عضو آن را به كار خواهیم برد) افزایش یافته

 

چارت سازمانی كتابخانه :

 

 

 

 

از یك تحلیل گر درخواست می شود با بررسی های لازم امكان انتقال سیستم فوق را به یك سیستم مكانیزه بررسی نماید.

تعریف مسئله:

رئیس كتابخانه از تحلیل گر پیاده سازی یك سیستم مكانیزه را نخواسته بلكه درمرحله اول از وی خواسته بررسی كند كه آیا این امر شدنی هست یا خیر؟ برای مدیریت مهم است كه آیا با مكانیزه شدن سیستم تاچه حدودی هزینه ها كاهش خواهد یافت ؟

رئیس كتابخانه با پیشنهاد اینك كل كار كتابخانه را كامپیوتر كنیم مواجه می شود مدیریت این موضوع را با تحلیل گر در میان می گذارد نه بعنوان راه حل بلكه یك بصورت یك پیشنهاد منطقی 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت کلاس درس آموزش خارق العاده متلب و ویژگی های منحصربفرد متلب فصل سیزدهم (پاورپوینت)

شنبه 7 بهمن 1396
4:03
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلrar
تعداد صفحات40
حجم فایل2.859 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت کلاس درس آموزش نرم افزار خارق العاده متلب و ویژگی های منحصربفرد متلب فصل سیزدهم

این مجموعه بی نظیر و منحصربفرد با کیفیت بسیار عالی و با گرافیک فوق العاده و قالبی زیبا جهت ارائه کلاس درس و آموزش متلب و ویژگی های منحصربفردش در 13 فصل تهیه و تدارک دیده شده تا شما با امکان کامل و مدرن به راحتی هر آنچه که لازم دارید را فرا بگیرید و یا اینکه به سادگی آموزش دهید و یا ارایه ای عالی داشته باشید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت کلاس درس آموزش خارق العاده متلب و ویژگی های منحصربفرد متلب فصل دوازدهم (پاورپوینت)

شنبه 7 بهمن 1396
4:03
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلrar
تعداد صفحات40
حجم فایل175 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت کلاس درس آموزش نرم افزار خارق العاده متلب و ویژگی های منحصربفرد متلب فصل دوازدهم

این مجموعه بی نظیر و منحصربفرد با کیفیت بسیار عالی و با گرافیک فوق العاده و قالبی زیبا جهت ارائه کلاس درس و آموزش متلب و ویژگی های منحصربفردش در 13 فصل تهیه و تدارک دیده شده تا شما با امکان کامل و مدرن به راحتی هر آنچه که لازم دارید را فرا بگیرید و یا اینکه به سادگی آموزش دهید و یا ارایه ای عالی داشته باشید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت کلاس درس آموزشخارق العاده متلب و ویژگی های منحصربفرد متلب فصل یازدهم (پاورپوینت)

شنبه 7 بهمن 1396
4:03
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلrar
تعداد صفحات40
حجم فایل171 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت کلاس درس آموزش نرم افزار خارق العاده متلب و ویژگی های منحصربفرد متلب فصل یازدهم

این مجموعه بی نظیر و منحصربفرد با کیفیت بسیار عالی و با گرافیک فوق العاده و قالبی زیبا جهت ارائه کلاس درس و آموزش متلب و ویژگی های منحصربفردش در 13 فصل تهیه و تدارک دیده شده تا شما با امکان کامل و مدرن به راحتی هر آنچه که لازم دارید را فرا بگیرید و یا اینکه به سادگی آموزش دهید و یا ارایه ای عالی داشته باشید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت کلاس درس آموزش خارق العاده متلب و ویژگی های منحصربفرد متلب فصل دهم (پاورپوینت)

شنبه 7 بهمن 1396
4:03
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلrar
تعداد صفحات40
حجم فایل116 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت کلاس درس آموزش نرم افزار خارق العاده متلب و ویژگی های منحصربفرد متلب فصل دهم

این مجموعه بی نظیر و منحصربفرد با کیفیت بسیار عالی و با گرافیک فوق العاده و قالبی زیبا جهت ارائه کلاس درس و آموزش متلب و ویژگی های منحصربفردش در 13 فصل تهیه و تدارک دیده شده تا شما با امکان کامل و مدرن به راحتی هر آنچه که لازم دارید را فرا بگیرید و یا اینکه به سادگی آموزش دهید و یا ارایه ای عالی داشته باشید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به dicfiles است. || طراح قالب bestblog.ir