شبکه های بی سیم Wi-Fi (کامپیوتر و IT)

يکشنبه 1 بهمن 1396
21:18
جمشید راد
دسته بندیکامپیوتر و IT
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات200
حجم فایل907 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست جداول

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

فصل اول :

1-1 جدول مقایسه ای

فصل دوم :

1-2 همبندیهای رایج در استاندارد 802.11

2-2 مدولاسیون فاز

3-2 مدولاسیون تفاضلی

4-2 كدهای باركر

5-2 نرخ‌های ارسال داده در استاندارد 802.11b

6-2 استاندارد شبكه‌های بی‌سیم

7-2 خلاصه سایر استانداردهای IEEE  در شبكه های بی سیم

فصل ششم :

1-6 استاندارد در سال 2004

2-6 انواع مختلف اتصالها

3-6 سرمایه گذاری تجهیزات

4-6 سرویس های مناطق حومه شهر

5-6 نوع سرویس 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

توافقات سطح خدمات در شبکه های IP SLA (کامپیوتر و IT)

يکشنبه 1 بهمن 1396
21:18
جمشید راد
دسته بندیکامپیوتر و IT
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات200
حجم فایل1.815 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فصل اول: کلیات تحقیق

1-1- مقدمه

منظور از SLA، توافقنامه سطح سرویس یا Service Level Agreement است كه قرارداد تضمین و تامین میزانی معین از كیفیت سرویس از سوی شركت سرویس دهنده برای شركت سرویس گیرنده یا كاربر است كه در ایران هم باتوجه حضور بخش خصوصی در عرصه‌ی ارایه خدمات مخابراتی و اینترنتی اجرایی شدن قرارداد سطح خدمات مخابرات (SLA) ضروری به نظر می‌رسد.در شرایطی که هریک از شرکت­های مخابراتی ادعا دارند بهترین خدمات را به مشتریان خود عرضه می­کنند، آگاهی مشترکان نسبت به حقوق قانونی­شان از عوامل رشد کیفیت خدمات مخابراتی به شمار می­رود، در واقع در این بحث باید بین دو مقوله­ی کیفیت ارائه شده و کیفیت ادعا شده تمایز قایل شد زیرا به گفته­ی کارشناسان کیفیت خدمات به سطح کیفی معینی اطلاق می­شود که هریک از شرکت­های مخابراتی برای رسیدن به آن تلاش می­کنند به این ترتیب برای هریک از خدمات باید مشخصات خاصی تهیه شود. حال این سوال وجود دارد که چگونه مشترکان ازسطح سرویسی که به آن­ها ارائه می­شود، آگاهی یابند و اصولاً در این زمینه قوانین یا تعهداتی وجود دارد یا خیر؟ در زمینه حفظ حقوق مشترکان درکشور، شرکت ارتباطات زیرساخت و یا شرکت ارتباطات سیار چه اقداماتی کرده­اند و در صورت که تخلف از شرکت­های خصوصی فعال دراین حوزه مشاهده شد، کدام مرجع قانونی پاسخگو خواهد بود؟ طبق آنچه که در دیگر کشورها نیز مرسوم است مشتریان می­توانند با بررسی مشخصات خاص تهیه شده برای خدمات از سوی ارایه دهندگان سرویس و همچنین سطوح کیفی ادعا شده، ارزیابی لازم را انجام دهند که دراین میان بحث SLA مطرح می­شود. SLA مجموعه­ای از تعهدات و انتظارات بین مشتری و ارایه دهنده سرویس می­باشد که به شفاف شدن رابطه بین این دو بخش کمک می­نماید به عبارت دیگر تفاهم­نامه سطح خدمات قراردادی رسمی بین فراهم آوردنده خدمات (Service Provider) وخدمات گیرنده  (Customer)که در برگیرنده مشخصات خدمات، مسوولیت­ها و اولویت­های طرف مقابل است. توجه به این نکته ضروری است که با حضور اپراتور سوم تلفن همراه و جدی­تر شدن درخواست­های اپراتور ایرانسل به طور حتم نهایی شدن SLA ضروری می­شود؛ SLA به هر سرویس­دهنده­ای می­تواند تعلق یابد؛ هر شبکه­ای باید برای SLA امضا کردن امکانات فنی مناسب با آن را به وجود  آورد و به موازات آن شبکه­های هوشمند به وجود آیند که براساس تعهدی که به مشتری می­دهد بتوانند به آن عمل کنند. اما تصویب SLA گامی بلند از سوی رگولاتوری برای هرچه بیش تر قانونمند کردن شرکت های دولتی در ارائه امکانات و همچنین دفاع از حقوق بخش خصوصی فعال در حوزه ICT در قبال دولتی ها و نیز دفاع از حقوق کاربران در مقابل این دو بخش به شمار می­رود .تدوین و تصویب SLA را می توان از جمله اقداماتی برشمرد که امنیت فضای سرمایه گذاری در کشور را بیش ار پیش تضمین می کند و موجب ارتقاء بیش تر کیفیت خدمات مخابراتی و ارتباطی در سطح کشور خواهد شد .

قرارداد سطح سرویس خدمات ارتباطی در چهار گروه اصلی دسته­بندی میگردند:

1-    قرارداد شبکه

2-    قرارداد میزبانی

3-    قرارداد برنامه­های کاربردی

4-    قرارداد خدمات کاربر

و با توجه به اینکه توافق نامه سطح سرویس شرکت ارتباطات سیار با شرکتهای مخابرات استانی از نوع چهارم میباشد. طبق این قرارداد بایستی شاخصهای کلیدی کیفیت که مرتبط با رضایت کاربر و پاسخگویی و در دسترس بودن خدمات میباشند در نظر گرفته شود. این شاخصها عبارتند از :

1-    دقت و صحت ارائه خدمات

2-    دسترسی پذیری

3-    سرعت انجام خدمات

4-    محرمانگی اطلاعات

5-    رضایتمندی مشتری

2-1- تعریف موضوع و بیان مساله 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

بسته بندی پسته (صنایع غذایی)

يکشنبه 1 بهمن 1396
21:18
جمشید راد
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات12
حجم فایل15 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

بسته بندی پسته :

با توجه خاصی که سالهای اخیر به مسآله بسیار مهم صادرات غیر نفتی نشان داده می شود . اهمیت بسته بندی و ارسال تولیدات خشکبار داخلی به صورت بهداشتی و مناسب بیش ار پیش جلوه می نماید . میدانیم که صادرا در معرض رقابت شدید دیگر کشورها قرار دارد که سالیان درازی در این زیمنه فعالیت می کنند و از پیشینه و تجربه کافی در مورد بازاریابی و جلب مشتری برخوردارند . مرغوبترین پست ه داخلی اگر با بسته بندی غیر بهداشتی و ظاهر مناسب و مواد پوششی با کیفیت پایینی عرضه شوند ، سوء توجه مشتریان خارجی را جلب کرده و در بساط عرضه جای خود را به محصولات صادراتی دیگر کشورها خواهند سپرد . زیرا مؤسسات صادراتی بیگانه به طورذ روزمره در بهبود روش های عرشه فرآورده های خود می کوشند و علاوه بر تبلیغت همه جانبه و استفاده از همه فنون و ریزه کاری های بازاریابی و ایجاد این باور در خریدار که تنها تولیدات ارائه شده از سوی یک موسسه خاص قابل اعتماد است . تولیدات خود را به طوری زیبا و تمیز و بهداشتی به بازار می فروشند که در کوتاه مدت دیگران را از میدان رقابت خارج می کنند و این وضعیت در همه مناطق جهان دیده می شود . به هر حال پسته یکی از انواع خشکبار گران قیمتی است که به بازارهای خارجی صادر می شود و به میزان زیادی هم در داخل کشور به مصرف می رسد و بدون توجه به امر بسته بندی نخواهیم توانست بازارهای مورد نظر را بدست آوریم .

پسته

مغز پسته به عنوان یکی از خوراکی های مطبوع و مفید و نیرو بخش از زنان های دور مورد است فاده انسان قرار گرفته و بعد ها در ترکیب بعضی از خوراکی ها  وارد شده است . ایران به عنوان بزرگترین کشور تولید کننده پسته در دنیا نی باشد . آمریکا،‌ ترکیه ، یونان ،‌ایتالیا و تونس سایر تولید کنندگان پسته در جهان می باشند.

پسته ایرانی ------------- الف ) ارقام پسته صادراتی

1-   پسته کشیده 2- پسته گردو

ارقام پسته ایرانی از نظر شکل ظاهری و رنگ روی پوست سخت و حتی رنگ پوست روی مغز ،‌ متنوع و هر یک از ارقام ویژگی دلپذیری دارند ، به طوری که از نظر کیفیت طعم و تنوع در شکل ،‌پسته ایران در دنیا بی همتاست .

بسته بندی پسته در صادرات آن اهمیتی به سزا و تعیین کننده دارد و در بازرهای جهانی این صنعت جایگاه ویژه ای دارد . پسته ایران در صورتی می تواند هم چنان در جهان بی رقیب باشد که بتواند در بسته بندی های ممتاز و با رعایت کامل اصول بهداشتی تولید و روانه بازارهای جهانی شود . در ضمن بسته بندی کردن پسته برای عرضه در بازارهای داخلی نیز ضرورتی اجتناب ناپذیر است . نهایتا بسته بندی یک ضرورت قطعی و حتی برای رضایت خریدار و چلب بازراهای جدید است .

بسته بندی پسته صادراتی عمدتا به صورت فله و در گونی هایی از جنس چتایی ضخیم یا پلاستیکی و یا در کارتن یا جعبه حلبی متناسب با وزن پسته انجام می گیرد . لوازمی که برای بسته بندی پسته به کار می زود باید سالم ، تمیز ، خشک و بدون بو ی نامطبوع باشد و روش بسته بندی باید طوری باشد مه با در نظر گرفتن رطوبت و مشخصات لوازم بسته بندی حفاظت کامل علیه هر گونه فساد و آسیب ناشی از عملیات حمل و نقل تامین گردد. 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

بررسی موانع موفقیت بسته بندی محصولات کشاورزی (صنایع غذایی)

يکشنبه 1 بهمن 1396
21:18
جمشید راد
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات12
حجم فایل41 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

بررسی موانع موفقیت بسته بندی محصولات کشاورزی )میوه وتره بار) صادراتی و ارائه راهکارهای بهبود آن

چکیده

یکی حوزه هایی که کشور ما می تواند نقش فعالی را در صادرات داشته باشد ودارای مزیت رقابتی برای حضور در بازار های خارجی هست بخش کشاورزی است .ایران باتوجه به وسعت خاك ،تنوع آب وهوایی، استعدادهای بالقوه نیروی انسانی درزمینه مختلف بخش کشاورزی در تولید بسیاری از محصولات زراعی وباغی(میوه وتره بار) مزیت نسبی دارد. علی رغم توان بالقوه کشوردر صادرات این محصولات ولی هنوز نتونسته ایم به جایگاه مناسبی در صادرات این محصولات دست پیدا کنیم که به گفته بسیاری از محققان و دست اندرکاران امرصادرات ناشی ازعملیات ناکارای بازاریابی خصوصا بسته بندی نامناسب می باشد.مجموعه عوامل بالا تحقیق در مورد شناسایی موانع موفقیت بسته بندی میوه و تره بار صادراتی و ارائه راه کارهای بهبود آن را به منظور توسعه صادرات این محصولات ضروری می سازد.

 

مقدمه

تجارت خارجی ایران با صادرات تک محصولی و وابستگی شدید به در آمد های ارزی حاصل از صدور نفت شناخته می شود. لزوم گریز از از صادرات تک محصولی و رهایی از مشکلات آن، ایجاد تنوع در محصولات صادراتی، تامین ارز جهت سرمایه گذاری و افزایش سهم درتجارت جهانی و بازار های بین المللی اهمیت صادرات غیر نفتی را نشان می دهد. یکی از حوزه هایی که کشور ما می تواند در آن نقش فعالی در گستره صادرات داشته باشد و دارای مزیت رقابتی برای حضور در بازار های خارجی است بخش کشاورزی می باشد. ایران با توجه به وسعت خاك، تنوع آب وهوایی، استعدادهای بالقوه نیروی انسانی در زمینه های مختلف که بخش کشاورزی در تولید دارد.  بنابراین با توجه به این، بسیاری از محصولات زراعی و باغی(میوه وتره بار) مزیت نسبی دارد. که بخش عمده ای از تولیدات کشور به این بخش اختصاص دارد و با توجه به ارزبری پایین این بخش در مقایسه با سایر بخش های اقتصادی و همچنین عدم وابستگی آن به فناوری های پیچیده و مهم تر از همه همسایگی کشور باکشور های حوزه خلیج فارس که بازار مصرف بزرگی برای ارائه محصولات کشاورزی می باشد می توان از طریق توسعه صادرات این محصولات اقدام به ایجاد اشتغال، افزایش درآمدکشاورزان، ایجاد ثبات در قیمت میوه وتره بارکشور وهمچنین ارزآوری برای کشور نمود.

متاسفانه علی رغم توان بالقوه کشور، در 20 سال اخیر صادرات میوه وتره بار ایران در بازارهای جهانی از طریق عملکرد های اقتصاد داخلی از یک سو و در سوی دیگر عملکردهای اقتصادی در برون از مرز، دستخوش تغییراتی نا مطلوب شده و در مجموع سهم ایران در بازار جهانی بویژه بازار کشورهای حوزه خلیج فارس رو به برخی از عوامل بیرونی، خارج از حوزه اقتصاد و به سیاست ، کاهش نهاده است  مربوط می شود که از آن جمله می توان به تحریم های اقتصادی و تبلیغات منفی برای تولیدات کالاهای ایرانی اشاره کرد. برخی عوامل نیز مربوط به عوامل داخلی می باشد که بهگفته محققان و دست اندر کاران امر صادرات این محصولات مهم ترین عامل داخلی، ضعف در بسته بندی میوه وتره بار صادراتی می باشد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

: مراحل تولید شکر در کارخانه گشت و صنعت کارون (صنایع غذایی)

يکشنبه 1 بهمن 1396
21:17
جمشید راد
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات59
حجم فایل6.654 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه

 

کشت و صنعت نیشکر کارون شوشتر

شرکت کشت و صنعت نیشکر کارون بزرگترین واحد کشاورزی-صنعتی در سطح جهانی است که در جهت گسترش صنایع قند و به زیر کشت در آوردن  بخش دیگری از زمینهای خوزستان احداث گردید.

اولین قلمه نیشکر در تاریخ یکشنبه 20 مهرماه 1354 پس ازاینکه 200 روز از فعالیتهای تسطیح و عملیات خاکی سپری میگشت در خزانه کارون کشت گردید.

 محل انتخاب شده برای طرح عظیم کشت وصنعت کارون اراضی آبخور رودخانه های کارون و در واقع در محدوده ی دیمچه که در دوازده کیلومتری شوشتر و پنجاه کیلومتری دزفول است.

 آب مورد نیاز مزارع از شبکه های آبیاری گتوند (کارون) ودز تامین میگردد. هدف اصلی این طرح احداث مزارع نیشکر به وسعت 25000 هکتار و تولید  حدود  200000  تن نیشکر ودر نهایت علاوه بر تامین تقریبی یک چهارم شکر مورد نیازمملکت (25000 تن شکر سفید ) در تولید محصولاتی مانند غذای دام- نئوپان - الکل سرکه - کاغذ - فورفورال نقش اساسی داشته باشد .

 

 

 

تاریخچه نیشکر و شرکت کشت و صنعت کارون

 

کشت نیشکر در خوزستان سابقه چند هزار ساله ای دارد . و عقیده پاره ای از مورخان کلمه خوز به معنی نیشکر و خوزستان بمعنی نیشکرستان می باشد . این صنعت در دوران ساسانیان کشت و تولید نیشکر در نواحی جنوبی ایران بخصوص منطقه خوزستان رواج کامل داشته و مردم ایران خوبی این گیاه و خواص آن را می شناسند ولی پس از اعراب و سقوط سلسله ساسانیان و بعدها نیز به دلایل سیاسی و طبیعی کشت نیشکر در ایران متروک شد . اولین اقدام برای احیای این صنعت بین سالهای 1318-1316 صورت گرفت در ان زمان 200 تن قلمه از هندوستان و مصر به ایران اورده شد و درخوزستان کشت گردید .

ولی شروع جنگ جهانی دوم موجب توقف این فعالیت گردید .

از سال 1329 تا سال 1336 در نهایت فعالیت توام وزارت کشاورزی و سازمان برنامه و موسسه خوار وبار کشاورزی جهانی و شرکت عمران و منابع با توجه به شرایط اقلیمی خوزستان منجر به آغاز اولین بهره برداری کارخانه نیشکر هفت تپه در سال 1340 گردید .

شرکت کشت و صنعت نیشکر کارون بزرگترین واحد کشاورزی – صنعتی در سطح جهان است که در جهت گسترش صنایع قند و به زیر کشت در آوردن بخش دیگری از زمینهای خوزستان احداث گردید .

اولین قلمه نیشکر در تاریخ یک شنبه 20 مهرماه 1354 پس از 200 روز که از فعالیتهای تسطیح و عملیات خاکی سپری می گشت در خزانه کارون کشت گردید .

محل انتخاب شده برای طرح عظیم کشت و صنعت نیشکر کارون ، اراضی آبخور رودخانه ای کارون و در واقع دیمچه که در 12 کیلومتری شوشتر و 50 کیلومتری دزفول است آب مورد نیاز مزارع از سبکه آبیاری گتوند ( کارون ) و دز تامین می گردد .

هدف اصلی این طرح ، احداث مزارع نیشکر به وسعت 25004 هکتار و تولید سالانه حدود 2000000 تن نیشکر و علاوه بر تامین تقریبی یک چهارم شکر مورد نیاز مملکت ( 250000 تن شکر سفید ) در تولید محصولاتی مانند غذای دام – نئوپان – الکل – سرکه – کاغذ – فورفورال نقش اساسی داشته باشد .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مزارع نیشکر

با توجه به نیاز روزافزون کشور به شکر که نتیجه افزایش مداوم و مستمر جمعیت و افزایش مصرف سرانه بوده و نیز موقعیت هایی که در طرح نیشکر هفت تپه بدست امده بود فکر توسعه نیشکر را در سایر نقاط خوزستان افزایش داد .

بر اساس این فکر مطالعات لازم در ارضی شمال خوزستان صورت گرفت و سرانجام منطقه دیمچه علیا و سفلی که در 50 کیلومتری شهرستان دزفول و 12 کیلومتری شهر شوشتر گسترده است جهت توسعه و کشت نیشکر مناسب تشخیص داده شد .

 

عملیات تسطیح و کاشت :

 

برای آنکه اراضی برای کشت نیشکر آماده گردد . پس از نقشه برداری و طراحی عملیات خاک برداری و خاک ریزی صورت می پذیرد . همزمان با تسطیح نسبت به احداث شبکه های آبیاری و زهکشی و جاده سازی اقدام می گردد .

ضمنا" برای اصلاح اراضی شور و پایین بردن سطح های آبهای زیرزمینی لوله های سفالی به منظور ایجاد زهکش ها در اعماق زمین قرار داده می شود و آبهای شور و زائد بوسیله زهکشهای روباز به رودخانه هدایت می شود . پس از تسطیح ، عملیات مکرر دیگری با دستگاههای گوناگون . زمان را برای کاشت آماده می سازند .

 

کاشت :

در عملیات کاشت قلمه های 70 سانتی متری و بند بند راکه در هر بند یک جوانه دارند در درون شیار و به طور افقی در بستر آماده و کودپاشی شده می خوابانند و سپس با وسایل مکانیکی یا بطور دستی سانتی متر خاک روی آن ریخته می شود . پس از سمپاشی برای جلوگیری از رویشهای علف هرز بلافاصله آبیاری می گردد . قلمه در اثر رطوبت و حرارت کافی شروع به روئیدن نموده و از محل هر جوانه یک ساقه اولیه و بتدریج در کنار این ساقه های جانبی دیگری به بوته اضافه می گردد .

داشت :

رشد نیشکر در هوای گرم تابستان بوده بطوریکه در اواسط تیر و مرداد روزانه 2 تا 3 سانتی متر رشد می کند . آبیاری مزارع نیشکر با توجه به نوع خاک هر 4 – 5 روزی یکبار در تابستان انجام می گیرد .و هر بار حدود 1100 – 1300 متر مکعب آب در هکتار به مزارع داده می شود. به طور متوسط برای تولید یک کیلو شکر معادل 3 متر مکعب آب به مزارع نیشکر داده می شود . در حین رشد اقدامات لازم دیگری از قبیل مبارزه با آفات – کنترل علفهای هرز – مبارزه با امراض گیاهی و کنترل آنها – رفع کمبودهای مواد مختلف غذایی گیاه نیشکر بصورت منظم عمل می شود .

 

برداشت :

قبل از درو مزرعه را آتش می زنند تا برگهای خشک ان سوخته شود . و سپس به طرق دستی یا ماشینی آنرا بریده و بوسیله تریلرهای مخصوص آنرا به کارخانه حمل می نمایند . در موقع بریدن سربرگهای ساقه نیشکر که هیچگونه مواد قندی ندارد نیز جدا می گردد . پس از برداشتن نیشکر زمین مجددا" برای رویش سال بعد آماده می گردد . بدین ترتیب از یک کاشت نزدیک به 5 – 6 بار محصول برداشت می نمایند .

 

سوزاندن بقایای نیشکر پس از برداشت

سوزاندن بقایای نیشکر پس از برداشت در بسیاری از مناطق رایج است فواید این کار عبارتند از :

از بین بردن آفات و بیماریهای مضر در مزارع نیشکر

تهیه مقدار کمی پتاسیم و فسفات برای تسهیل در آماده سازی مزرعه پس ار برداشت

اما استفاده از مالچ (باقیماندن پوشش گیاهی بر سطح خاک ) نیز دارای فوایدی از قبیل:

حفظ رطوبت خاک

نکهداری و محافظت خاک در مقابل فرسایش و از دست رفتن مواد قندی آن

کنترل علفهای هرز

به ویژه  افزایش مواد آلی و تثبیت نیتروژن به وسیله میکروارگانسیم ها را باعث می شود

بسیاری از کشورهای تولید کننده نیشکر با استفاده از مالچ پاشی در سطح مزارع را تون پس از برداشت میزان عملکرد مزارع راتون خود را افزایش می دهنند

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی - رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گی (ص

يکشنبه 1 بهمن 1396
21:17
جمشید راد
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات72
حجم فایل71 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

پیشگفتار

بی شك صنعت لبنیات دركشور ما سابقه طولانی داشته، اما متأسفانه كمتر در این زمینه كار تحقیقاتی و مطالعاتی انجام شده است و باید اذعان داشت كه ریشه های این ضعف در نظام آموزشی تربیت نیروی انسانی متخصص ما نهفته بوده ونیز فاصله غیر معقولی كه بین مراكز علمی وصنعتی بوجود آمده است.

تبدیل و فرآوری محصولات غذایی نیز از دیرزمان موردتوجه بشربوده است.قدیمی ترین روش تبدیل تهیه خشكبار‍، خشك، دوددادن ونمك زدن آن، سردكردن گوشت وماهی وقدیمی ترین روش نگهداری انبار كردن غلات است.

نیكلاآپرت (N.Appert) در آغاز قرن نوزدهم باتولید اولین كنسرو تجارتی برای ارتش ناپلئون،تحولی در صنایع كمپوت وكنسرو بوجود آورد و از آن زمان تاكنون این صنایع پیشرفت زیادی به خود دیده است.

دستگاههای قوطی سازی وقوطی پر كنی، اتوكلاوهای تحت فشار، بخارداغ، دستگاههای دقیق كنترل عملیات وغیره، تهیه محصولات با ارزش غذایی خوب وباحداقل احتمال آلودگی را میسركرده وتكنولوژی سرمایش وانبارهای كنترل اتمسفرنیز امكان نگهداری سبزی ومیوه تازه رابرای مدت زیادی ممكن ساخته است.

باتوجه به كیفیت بالای گوجه فرنگی تولید شده و همچنین گیلاس در ایران،امكان تولید رب گوجه فرنگی وكمپوت گیلاس باكیفیت بالا وجودداردو باتوجه به امكانات فراهم شده جهت صادرات آنها به مقدار زیاد درسالهای اخیرلزوم توجه به تولید یك محصول بهداشتی باكیفیت شدیداً احساس می شودتا شاهد عودت محصول تولیدشده ازشركتهای خریدارخارجی به دلیل كیفیت پائین ویاعدم انطباق محصول با شرایط اعلام شده ازطرف آنها نباشیم.

توجه به كیفیت مواد غذایی دركشورهای خارجی به عنوان یك اصل مهم مطرح      می شود. امروزحتی كیفیت بسته بندی ازجایگاه خاص برخوردار است.

آنچه در این پایان نامه آمده، كوششی است ناتمام برای گردآوری مطالب پراكنده ای كه دراین زمینه موجود بوده وبه اضافه مختصری تجارب شخصی كه امید آن می رود باتوجه به ضعف بضاعت علمی وتجربی حقیر،این مجموعه حاضر كه در سطحی بسیار مقدماتی و اولیه تهیه گردیده است مفید واقع شود. به امید روزی كه زمینه های همكاری هر چه بیشتر عالمین وعاملین فراهم گردد تا باعث شكوفایی صنعت،خصوصاً صنایع غذایی شده تا مرهمی بر پیكره بیمار اقتصاد كشور عزیزمان باشد.

 

محصولات لبنی  شیرپاستوریزه پگاه

مقدمه:

انسان از دیر باز ارزش غذایی شیر و نقش آن را در تغذیه شناخته ودر این زمینه تاكنون مقالات وكتاب های زیادی نیز نوشته است. اما می دانیم كه شیر با داشتن ویژگی ها وصفات ممتاز غذایی،به سرعت در معرض آلودگی های گو ناگون قرار دارد واگر بهداشت آن در مراحل مختلف شیر دوشی،جمع آوری، حمل ونقل،تبدیل وفرآوری در كارخانه، توزیع ومصرف رعایت نشود، می تواند بیماریها وعوارض مختلفی را از حیوان به انسان ویا از انسان به انسان منتقل كند.

از سال 1930كه استفاده از دستگاه های پاستوریزاسیون در فرآوری شیر، متداول وعرضه فرآورده های غیر پاستوریزه در كشورهای صنعتی ممنوع شد، شیوع اینگونه بیماریها به مقدار قابل ملاحظه ای كاهش یافته وبا استناد به گزارشهای بی شمار،تا كنون شیوع هیچ گونه بیماری ناشی از مصرف شیر و فرآورده های آن كه بطور صحیح پاستوریزه شده باشد،دیده نشده است.

متاًسفانه در كشورهای در حال توسعه هنوز چنین وضع مطلوبی پدید نیامده وبه همین دلیل احتمال بروز بیماریهای بسیاری با مصرف شیر و فرآورده های غیر پاستوریزه آن وجود دارد.این در حالی است كه به دلیل فقدان یا عدم كفایت شیوه های پژوهشی و گزارشی موجود،وسعت ودامنه حقیقی موضوع هنوز در مرحله حدس و تخمین باقی مانده است.

در حال حاضر فقط حدود یك سوم شیر تولید شده در كشور به كارخانه های فرآوری شیر تحویل می شود كه مشمول استاندارد اجباری است وعلاوه بر كنترل های لازم برروی فرآورده های تولید شده،مراكز ذی صلاح كشور از جمله اداره كل نظارت بر مواد غذایی و مؤسسه استاندارد وتحقیقات صنعتی نیز برآن نظارت دارند.اما دو سوم باقی مانده شیر تولیدی در كشور به دلیل تعدد كارگاه های كوچك و ناشناخته در كشور قابل كنترل نیست. با توجه به اینكه عرضه فرآورده های شیری غیر پاستوریزه هنوزدر كشور ممنوع نشده، در صورت عدم استفاده مردم از شیر خام و فرآورده های غیر پاستوریزه، شیرخام بیشتری جذب كارخانه ها شده وبه تبع آن بهداشت وتندرستی جامعه حفظ خواهد شد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

شهری (شهرسازی)

يکشنبه 1 بهمن 1396
21:17
جمشید راد
دسته بندیشهرسازی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات19
حجم فایل1.336 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه

 

ابتدا بحث پرسشی را مطرح می‌كنیم. این پرسش ممكن است بی‌فایده و سطحی به نظر برسد. اما روش مطالعه ما به پاسخ آن بستگی دارد. پرسش این است:‌

تعریف شهر چیست؟

بسیاری از پژوهشگران علوم گوناگون، تعریف‌هایی متفاوتی از شهر ارائه داده‌اند؛ مثلا‌ً جغرافی‌دانان پدیده تمركز اقوام  و تجمع آنان را بیشتر با ملاحظه شرایط محیطی مجاور و مقتضیات زمینی كه شهر در آن پا می‌گیرد،‌ ارزیابی می‌كنند. آنها این مطالعه را بیشتر به تقسیم‌بندی زمینهای تحت ساخت و ساز، و زمینهای آزاد اختصاص می‌دهند و كمتر به جنبه‌های شهری آن توجه می‌كنند.

جامعه‌شناسان به روابط انسانی میان شهروندان توجه نشان می‌دهند.

حقوقدانان و سیاستمداران مسأله اصلی را ساختارهای اجتماعی و سیاسی و قوانین و مقرراتی ارزیابی می‌كنند كه زندگی جمعی شهروندان را سامان می‌دهد.

اقتصاددانان برنامه‌ریزی سرمایه‌گذاری و استفاده بهینه از استعدادهای اقتصادی جامعه را هدف مطالعه خود قرار می‌دهند.

همان گونه كه ملاحظه می‌شود، همه جا سخن از دیدگاه مختلف و یك سویه است كه البته همگی قابل احترامند ولی جامع نیستند. اما، شهرساز (مهندس یا معمار) تعریفی جامع از شهر بیان می‌كند.

از دید شهرساز، شهر همواره خود را با افرادی كه در آن زندگی می‌كنند، تطبیق می‌دهد و ساكنان شهر، آن را تغییر می‌دهند. این انطباق و رابطه متقابل در حال  انجام یافتن و شكل گرفتن دائمی است.

از مجموعه علوم یاد شده، شهرسازی یا به تعریف دیگر، علمی كه ساماندهی شهر یا ساماندهی توده‌های مستقر در قطعه‌ای از زمین را به عهده دارد، (كه از آن در زبانهای مختلف Town Planing وStadtebau و غیره تعبیر می‌شود.) تولید می‌یابد. به این طریق شهرسازی چهره سه‌گانه علم، تكنولوژی و هنر را به خود می‌گیرد:

علم: زیرا مطالعه پدیده‌های طبیعی  وانسانی برای كشف قوانین مورد نیاز جهت هدایت ما برای تحقق ما را به عهده دارد.

تكنولوژی: از این جهت كه پیشرفتهای بدست آمده در علم، كاربردی جهت پاسخگویی به نیازهای بسیار متنوع زندگی داشته باشد.

هنر: بدین سبب كه همواره از احساسات بشری استفاده می‌كند و به زیبایی و هماهنگی و همسازی توجه دارد،‌ و با تلاش برای خلق جذابیتهای محیطی در زندگی روزمره، به آسایش دست می‌یابد و روح و نشاط را كشف می‌نماید.

از مباحث بالا بر می‌آید كه شهرساز به تنهایی قادر نخواهد بود همه كارها را انجام دهد ولی می‌تواند و باید نقش هماهنگ كننده تخصصهای مختلف را به منظور دستیابی به مناسبترین برنامه ریزی و تقسیم‌بندی ایفا كند. شهرساز باید توانایی‌های مختلف را در خود ایجاد نماید.  و دارای حس مشاهده قوی باشد. همواره به خاطر داشته باشید كه  مسئولیتی سنگین بویژه در برابر نسلهای آینده برعهده دارد.

شهرسازی را در یك جمع‌بندی می‌توان به مثابه مقرراتی دانست كه به جمعیتها می‌پردازد و از این طریق به نسبت به ساماندهی منطقی شهرها، سرزمینها، حومه آنها، ابزار تولید و ارتباط جمعی و ... به منظور دستیابی به شرایط بهتر زندگی فردی و اجتماعی اقدام می‌نماید.

شهرسازی به عنوان یك علم، پیشینه چندانی ندارد ولی به عنوان هنری كه تا كنون موفق به ارائه راه حلهایی بسیار مطلوب برای مشكلات شهری شده است بسیار قدیمی است.

در گذشته اعتقاد بر آن بود كه هیپوداموس (Hypodamous) اولین كسی بوده است كه قسمتهای مختلف شهر را آگاهانه در ارتباط با هم دیده و او را پدر شهرسازی می‌دانستند ولی اكثریت این باور را مردود دانسته‌اند و اعتقاد دارند كه هنر شهرسازی برای اولین بار در یونان مطرح نشده است. و احتمال می‌دهند كه هیپوداموس شخصی ناشناس در هاراپا بوده است. با توجه به روابط منظمی كه بین قسمتهای مختلف شهرهای هاراپا (Harappa) دیده شده است. در این محدوده به دنبال بانیان هنر شهرسازی می‌گردند البته نظام شبكه‌های شطرنجی در كاهون (Kahun) در 2670 قبل از میلاد و سپس در تل‌العمارانه (Tel-el amarna) و دیگر نقاط مطرح می‌گردد كه با توجه به دارا نبودن معیارهای خاص در شهرسازی آنها را مورد قبول نمی‌دانند. 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

انواع شهر و تعریف شهر (شهرسازی)

يکشنبه 1 بهمن 1396
21:17
جمشید راد
دسته بندیشهرسازی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات32
حجم فایل4.12 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

حلقوی:

با روند توسعه این فرم مجتمعهای شهری فواصل شبكه‌های اصلی و منشعب شده از مركز زیاد می‌شود و لازم است جهت ارتباط این شبكه‌ها، در نقاط مختلف، آنها را توسط رینگهای متوالی حلقوی به یكدیگر متصل كرد. به منظور جلوگیری از ترددهای بی‌مورد وسایط نقلیه به مركز شهر و همچنین حركت وسایط نقلیه در دور مركز شهر در صورتی كه شبكه ارتباط‌دهنده بصورت یك یا چند رینگ تمامی این شبكه‌ها را یكدیگر متصل سازد سیستم ارتباط شهری به صورت حلقوی در

حلقه‌ای داخلی:

 

 

محاسن سیستم حلقه‌ای داخلی:

-       اگر موقعیت در دره قرار گرفته باشد، جمع‌آوری آبهای سطحی و هدایت فاضلاب بسهولت امكان‌پذیر است.

-       در مركز محدوده دسترسی سواره وجود نداشته و اختصاص به عابر پیاده دارد.

-       ارتباط مناسب مناطق مسكونی خارج از حلقه با مناطق اطراف خود.

-       تردد وسائط نقلیه غیر محلی در خیابانهای فرعی وجود ندارد.

-       شرایط مناسب برای وسائط حمل و نقل عمومی (اتوبوسرانی)، مناطق دو سمت حلقه تحت پوشش قرار خواهند داشت.

معایب سیستم حلقه‌ای داخلی:

-       شبكه دسترسی پیاده مناطق مسكونی خارج از حلقه داخلی (خیابان جمع و پخش‌كننده)، برای رسیدن به بخش مركزی باید حلقه داخلی را قطع نماید. حلقه داخلی با تردد سنگین خود عاملی برای ایجاد خطر جهت عابرین می‌گردد.

-       مزاحمت و آلودگی‌های ناشی از تردد وسائط نقلیه (دود، گاز، صوت) برای زمینهای مجاور خیابان جمع و پخش كننده وجود خواهد داشت.

-       وجود بار ترافیك سنگین  در چهارراهها و تقاطع‌های بخش مركزی.

-       فاصله كم تقاطعها در خیابان جمع و پخش كننده (حلقه داخلی) باعث راهبندان خواهد شد.

-       احتمال تردد وسائط نقلیه افراد غیر محلی در خیابان جمع و پخش كننده (حلقه داخلی)، چنانچه حلقه داخلی از دو طرف به خیابان اصلی (غیرمحلی) اتصال داشته باشد.

 

 

 

 

 

 

 

حلقه‌ای خارجی: 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

محلات (شهرسازی)

يکشنبه 1 بهمن 1396
21:16
جمشید راد
دسته بندیشهرسازی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات58
حجم فایل66 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

                     فهرست مطالب

 

فصل اول : شناخت استان ، شهرستان ، محلات

مقدمه ......................... 2

موقعیت جغرافیایی استان ........ 3

مشخصات جغرافیایی استان خراسان رضوی  4

محورها......................... 5

مکانهای دیدنی و تاریخی استان خراسان 6

موقعیت جغرافیایی و طبیعی مشهد.. 7

ویژگیهای اقتصادی مشهد.......... 8

تاریخچه مشهد................... 9

حصار و برج بارو و ساختمانهای مشهد   10

مدارس مذهبی مشهد............... 13

وجه تسمیه مشهد................. 15

پیشینه تاریخی نوغان ........... 21

وجه تسمیه نوغان ............... 23

نظری به جغرافیایی تاریخی نوغان. 24

وجه تسمیه سناباد............... 30

پیدایش مشهد الرضا.............. 33

توسعه شهر از سال 1345 به بعد... 36

 

 

 

 

نقشه ها ....................... 37

فصل دوم  : شناخت بنا

معانی لغوی مصلا................. 40

عملکرد مصلا..................... 40

مصلا در دیگر کشورها............. 42

موقعیت مکانی مصلا مشهد.......... 44

پلان ........................... 48

نمای جنوبی .................... 49

نمای شرقی...................... 50

نمای غربی...................... 51

مقطع........................... 52

شناخت بنا از دیدگاه عکس........ 53

فصل سوم :

آسیب شناسی و عوامل تخریب از دیدگاه عکس  74

فصل چهارم :

کانال دفع رطوبت ............... 86

فصل پنجم :

مرمت از دیدگاه عکس ............ 87

 

 

فصل اول:

شناخت استان ، شهرستان ، محلات

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

شناخت استان ، شهرستان ، محلات 2 (شهرسازی)

يکشنبه 1 بهمن 1396
21:16
جمشید راد
دسته بندیشهرسازی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات58
حجم فایل26 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه:

سرزمین گسترده خراسان به خاطر پهناوری و دیرپایی و اصالت تاریخ خود فرهنگ‌های متنوع و اندیه‌ها و مذاهب و هنرهای گوناگون را در خود پرورانده است . علاوه بر ادبیات کهن که زبانزد خاص و عام است آثاری همچون آتشکده‌ها و مساجد معابر و رباط‌ها و بناهای گوناگون تاریخی در این استان خودنمایی می‌کند این ابنیه تاریخی که نمونه‌ای از ذوق هنری و مذهبی گذشتگاه است از اهمیت خاصی برخوردار است و می‌تواند بهترین نمونه شناخت هنر و فرهنگ گذشته این سرزمین باشد بناهایی که تاکنون در این سرزمین به یادگار مانده و شناسایی شده است نمونه‌هایی است از هنر دوران ساسانی تا عصر معاصر. در این کتاب ضمن بررسی سابقه تاریخی تا عصر معاصر وجود حرم مطهر حضرت رضا (ع) در شهر مشهد سبب شناختن بناهای دیگر شده که مجموعه‌ای زیبا را پدید آورده است . در ادوار مختلف سلسله‌های گوناگون که می‌خواستند به ظاهر پیوندشان را بامذاهب حفظ نمایند به ساختن این آثار و یا تعمیرات و ملحقاتی در اطراف حرم مطهر پرداخته‌اند به این جهت شناخت و بررسی بناهای اطراف بارگاه مقدس رضوی می‌تواند گوشه‌ای از فرهنگ معماری اسلامی را به ما بشناساند.

 

موقعیت جغرافیایی

کشور ایران سرزمینی است نسبتا مرتفع که بخش عمده‌ای از فلات ایران را در بر گرفته است این کشور میان 25 درجه تا 45 درجه عرض شمالی و 40 درجه تا 63 درجه طول شرقی قرار گرفته است. اختلاف ساعت میان شرقی‌ترین و غربی‌ترین نقاط ایران یک ساعت و 18 دقیقه است.

شکل،‌وسعت و حدود ایران کنونی دارای شکلی شبیه به لوزی است که قطر بزرگ است 2.250 کیلومتر از دامنه‌ی آرارات در شمال غربی تا بندر گواتر در جنوب شرقی و قطر کوچک آن 1.400 کیلومتر از سرخس در شمال شرقی تا دهانه اروند رود در جنوب غربی است این لوزی را در جهت شمالی – جنوبی خطی به طول 1.225 کیلومتر در امتداد نصف النهار شرقی به دو نیمه‌ی شرقی و غربی و خط دیگری به طول مشابهی روی مدار شمالی به دو نیمه شمالی و جنوبی تقسیم می‌کند . مساحت ایران حدود یک بیست و هفتم وسعت قاره‌ی اسیا و یک نودم وسعت خشکی‌های جهان است. ایران محدود است از شمال به جمهوریهای ارمنستان و آذربایجان دریای خزر و جمهوری ترکمنستان از مشرق به افغانستان و پاکستان از جنوب به دریای عمان و خلیج فارس و از مغرب به جمهوریهای عراق و ترکیه کشور ایران 657 کیلومتر مرز آبی در جنوب دریای خزر 784 کیلومتر در دریای عمان  و 1.259 کیلومتر در خلیج فارس یعنی جمعا 2.700 کیلومتر مرز دریایی دارد. که با 6.031 کیلومتر پیرامون کشور را به 8.731 کیلومتر می‌رساند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به dicfiles است. || طراح قالب bestblog.ir