پروژه کارافرینی طرح توجیهی تولید کاشی کف (تولیدی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:35
جمشید راد
دسته بندیتولیدی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات28
حجم فایل23 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه

پس از پیروزی انقلاب شكوهمند انقلاب اسلامی ایران سیاست‌گذاری صنعتی دولت در جهت سیاست عدم وابستگی به خارج و خودكفائی بوده، شكی نیست كه این سیاست تضمین كننده استقلال و تمامیت ارضی می‌باشد و لحاظ اهمیت این امر می‌بایست طرحهای صنعتی طراحی و به اجراء گذاشته شوند كه كمترین وابستگی از نظر مواد اولیه و تكنولوژی تولید و دانش فنی به خارج را داشته باشند. طرح حاضر براساس سیاست فوق طراحی شده است.

خوشبختانه در كشور پهناور ما مواد اولیه مورد نیاز تولیدات سرامیك به وفور یافت می‌شود. و با انتخاب روش صحیح و مناسب تولید تقریباً تمام ماشین‌آلات لازم نیز در داخل قابل تاُمین است. بنابراین با گسترش این رشته از صنعت نه تنها می‌توان نیازهای داخلی را تاُمین نمود بلكه با حمایت دولت می‌توان تولیدات سرامیكی را تا مرز صادرات نیز گسترش داد. البته ذكر این نكته لازم است كه در كنار افزایش كمیت تولیدات باید به كیفیت نیز بها داد. و به آن توجه داشت و كیفیت محصولات را تا سطح قابل قبول استانداردهای بین المللی بالا برد تا بتواند در مقابل انواع مشابه معتبر خارجی رقابت نماید.

خلاصه گزارش طرح

  1. عنوان محصول

 موضوع طرح حاضر تولید كاشی كف می‌باشد. مشخصات كاشی مورد نظر بشرح زیر است:

1ـ ابعاد: 8/0×20×10 سانتیمتر .

2ـ وزن خاك مصرفی برای هر عدد كاشی 250 گرم.

3ـ وزن بیسكویت پخته 330 گرم.

4ـ هر متر مربع آن برابر 50 عدد كاشی می‌باشد.

5ـ روش تولید: تهیه پودر مرطوب و فرم‌دهی به كمك پرس.

ظرفیت: هفتادو‌پنج هزار مترمربع سالیانه.

تعداد روزكاری: سیصد روز در سال.

تعداد شیفت كاری: یك شیفت هشت ساعته به جز كوره‌ها.

زمین: 3500 مترمربع.

زیربنا: 1152 مترمربع.

تعداد كاركنان: 31 نفر.

2) مطالعات اقتصادی:

تعریف محصول: محصول مورد نظر طرح كاشی كف می‌باشد. كاشی كف محصولی است سرامیكی كه به سبب پخته شدن در درجه حرارت كافی بحالت نیمه شیشه‌ای درآمده. خاصیت جذب آب آن كم و مقاومت آن در برابر سائیدگی، فشار و ضربه مكانیكی زیاد است. ابعاد كاشیهای تولیدی 8/0×20×10 سانتیمتر و 50 عدد آن برابر یك مترمربع می‌باشد. شماره استاندارد آن 67، ویژگیهای آن شامل مسطح بودن، قائمه بودن زاویه‌ها، مقاومت در برابر سائیدگی، مقاومت در مقابل سائیدگی آن نباید كمتر از 25 باشد.

مقاومت در مقابل حرارت و رطوبت بدین معنی كه كاشی كف باید در برابر حرارت و رطوبت به اندازه كافی پایداری كند و بر اثر این عوامل نباید در سطح روئی آن هیچگونه ترك خوردگی پدید آید. مقاومت در برابر سرما، مقاومت در برابر ضربه، رنگ ناپذیری، مقاومت در برابر فشار مكانیكی و مقاومت در برابر مواد شیمیائی می‌باشد.

موارد استعمال: كاشی كف به علت دارا بودن خواص مذكور و واحد بودن امتیازاتی از قبیل رنگ ناپذیری، مقاومت در برابر اسید و قلیا برای پوشش راهرو، سالن‌های عمومی و سكوی راه‌آهن و پوشش كف بكار می‌رود.

3) بررسیهای فنی

پروسه تولید: برای تولید كاشی، مانند هر مصنوع دیگر، روش و یا تكنولوژیهای مختلفی وجود دارد. مساله مهم و انتخاب صحیح تكنولوژی و یا روش تولید است. این انتخاب می‌بایست با توجه به عوامل زیادی صورت گرفته و در كل طرح انتخابی می‌بایست در جهت اهداف و سیاستگذاری صنعتی كشور باشد.

طرح فوق می‌تواند در سطح گسترده‌تر با استفاده از ماشین‌آلات خارجی صورت پذیرد كه در هر دو صورت روش كلی تولید یكی می‌باشد. ولیكن در حد ظرفیت پیشنهادی تجهیزات كلاً داخلی پیش‌بینی گردیده. روش تولید در نمودار پیوست جریان مواد و جزئیات عملیات تولیدی نشان داده شده است.

الف ـ آماده‌سازی خاك: مواد اولیه مصرفی جهت تولید به صورت آماده خریداری و در سیلوی مخصوص مواد اولیه ذخیره می‌گردد. در زمان تولید مواد اولیه به نسبت‌های مشخص وارد مخلوط‌كن(كماج كن) شده. در این مرحله رطوبت كافی به خاك داده می‌شود. (توسط پاشیدن آب) میزان رطوبت مطلوب خاك برای پرس هفت الی هشت درصد است. رطوبت كمتر و یا زیادتر خاك هر دو در كیفیت كاشی تاُثیر می‌گذارد.

ب ـ پرس كردن: پرس كردن یكی از مراحل مهم تولید كاشی كف است. در این مرحله كاشی شكلهای اولیه خود را می‌گیرد و به آن اصطلاحاً بیسكویت خام می‌گویند. عمل پرس كردن شامل ریختن مقدار معینی خاك كماج شده روی صفحه پائین قالب و فرود آمدن نصفه بالائی است. در اثر فشار ذرات خاك به سرعت در جهات مختلف حركت كرده تا تمام زوایای قالب را پر كند. معمولاً نصفه بالائی و پائینی به شكلهای مختلف و مناسبی منقوش است. نقشهای بالائی جنبه تزئینی داشته و نقشهای زیر گاه اسم تولید كننده و اغلب دارای شیار‌های لبه داری است كه كمك به چسبندگی كاشی در روی كار می‌كند.

ج ـ خشك كردن بیسكویت: عمل خشك كردن بیسكویت در این طرح یك تونل خشك كن به طول 12 متر صورت می‌گیرد. بیسكویت‌های پرس شده توسط كارگر وری تسمه نقاله گذاشته خواهد شد و توسط آن به سمت تونل خشك كن هدایت خواهد شد. هوای گرم تونل از طریق كانالهائی كه سردیكر آنها به كوره‌هائی كه در حال خشك شدن می‌باشند وصل است تامین می‌گردد.بدینوسیله در هزینه‌های سوخت صرفه‌جوئی شده و مدت زمان تولید به طور محسوسی كاهش می‌یابد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارافرینی طرح توجیه فنی و اقتصادی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر (صنعتی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:35
جمشید راد
دسته بندیصنعتی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات28
حجم فایل24 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

عنوان                                    صفحه

 

سرآغاز

 

فصل یکم: مشخصات متقاضی

 

فصل دوم: اطلاعات کلی مربوط به محصول تولیدی

 

فصل سوم: اطلاعات مربوط به بازار محصول

 

فصل چهارم: اطلاعات مربوط به دانش فنی

 

فصل پنجم: اطلاعات مربوط به تولید محصول

 

فصل ششم: پیش بینی اجزاء و مقدار دارایی ثابت و جاری

 

ضمیمه های طرح

 

 

 


 

سرآغاز

منابع طبیعی، خصوصا مواد کانی، یکی از بزرگترین موهبت و نعمت های الهی است که برای ایجاد انگیزه، در جهت تلاش و سخت کوشی بیشتر و بهره برداری و به کار گرفتن درست آن، در ساختن زندگی بهتر، جامعه شادابتر، به همراه برخورداری عادلانه همه مردم از ثروت های ملی و زدودن گرد فقر از چهره جوامع و ملت ها، در اختیار نسل بشر گذارده شده است.

بعضی از این منابع طبیعی، اعم از روباز و یا زیرزمینی، خصوصا مواد کانی، علاوه بر محدود بودن نوع و مقدار ذخیره، تجدید ناپذیر بوده و بعد از دستیابی انسان به آن، به صورت مستمر از ذخیره اش کاسته می شود و در چرخه حیات طبیعت، بازسازی و جایگزین نخواهد شد و یا فرایند بازسازی و جایگزین شدن آن بسیار، بسیار کند و طولانی است. لذا با بهره برداری اصولی و استفاده بهینه از منابع طبیعی و فرآوری فناورانه محصولات و جلوگیری از هدر رفتن و ضایع شدن مواد خام، می توان شکر یک نعمت از هزاران هزار نعمت الهی را بجا آورد و این وظیفه  دینی و ملی را پاس داشت.

بر تمام افراد فرهیخته و توانمند، صاحبان حرفه و صنعت، مهندسان و معماران این جامعه، که فکر اقتصادی و اندیشه مدیریتی دارند و رسالت حفظ پویایی و پیشبرد معماری و هنر ساختمان ایرانی را به عهده دارند، لازم است با نگاه کارشناسانه و دقیق، به نمادهای موفق و غیر موفق، در زمینه بهره برداری، تولید و مدیریت و پیش رو قرار دادن عوامل موفقیت های بزرگ و بلند آوازه و شکست های تلخ و ناگوار در این نمادها، که در طول تاریخ پر فراز و نشیب بشری، مصداق بارز و عینی عبرت و درس آموزی است، نقاط ابهام آمیز و بحران زا را شناسایی و با لحاظ اصول کیفی، کمی، ایمنی، مهندسی، اقتصادی و اجتماعی، مورد بررسی و مطالعه تطبیقی قرار داده و به سمت درک بهتر حقایق سوق یافته و به رهیافت های جدید دست یابند و با تدوین برنامه های راهبردی و کاربردی و اجرای طرح های منبعث از رهیافت های جدید و روشهای نو و استفاده از آخرین پدیده های تکنولوژیک و فناورانه و به چنگ آوردن گوهر مدیریت و رهبری و تسلط بر ادبیات مدیریت مدرن و ایجاد ساز و کار فنی و علمی و حاکم نمودن فرآیند منطقی و شفاف، این موهبت و نعمت الهی را در جهت ایجاد رونق در زندگی مردم، بهبود وضعیت معیشتی آنان، ایجاد رفاه عمومی، کاهش نرخ بیکاری، افزایش سطح درآمد ملی و تسریع در تحقق اهداف توسعه همه جانبه و سیاست های کلان کشور، به کار بگیرند.

با توجه به اهمیت منابع طبیعی، به خصوص مواد کانی تجدیدناپذیر و تاثیرگذاری آن در زندگی مردم و بهبود وضعیت معیشتی آنان و سیاست های کلان اقتصادی کشور و اهمیت بهره برداری از این منابع، در طبقه بندی کشورهای برخودار، اجرای طرح های مدرن، با استفاده از آخرین پدیده های فناورانه در این رشته و در اختیار گرفتن ابزار مناسب و به کارگیری روشهای صحیح، نه تنها موجه می باشد، بلکه لازم و بسیار ضروری به نظر می رسد.

در حال حاضر کشور ایران با در اختیار داشتن منابع طبیعی فراوان و غنی، در طبقه جهانی، جزو کشورهای برخوردار محسوب می شود. لذا می بایست در یک حرکت و عزم ملی و به صورت فراگیر و همه جانبه و با اجرای برنامه های اصولی، میزان و نحوه بهره برداری از این منابع سرشار خدادادی را بهبود بخشید و با تولید گسترده صنعتی مصالح ساختمانی و فراهم آوردن امکانات بسیار وسیع برای مهندسان و معماران، استفاده از آن را به حداکثر رساند. به همین جهت باید با اجرای طرح های تولیدی مدرن علمی و اجرای سیستم های مدیریتی و کنترلی، پا را از مرحله استعداد و قوه بیرون گذاشت و با شکستن پوسته های پوسیده خودباختگی، به مرحله فعلیت رسید و بنای رفیع توسعه یافتگی را بنا نهاد و از هدر رفتن منابع و مصرف بی رویه منابع جلوگیری نمود و فرهنگ استفاده صحیح از آن را به وجود آورد.

2-1- نامه نگاریهای که در این رابطه صورت گرفته است.

1- سازمان مسکن و شهرسازی استان ایلام.

2- شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام.

3- مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام.

4- محیط زیست و منابع طبیعی استان.

فصل یکم: مشخصات متقاضی

1-1- مشخصات اشخاص حقوقی

نام متقاضی: یونس عزیز مرادی

موضوع فعالیت: استخراج و تولید سنگ گچ.

شماره ثبت: 710/122

محل ثبت: شهرستان ایلام

تاریخ ثبت: 29/1/84

میزان سرمایه درخواست شده 5/5 میلیارد ریال

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارافرینی طرح توجیهی گاوداری شیری 30 راسی (دام و طیور)

يکشنبه 24 دی 1396
20:35
جمشید راد
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات33
حجم فایل63 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

تاریخچه

       بشر اولیه كه سالیان درازی را بصورت بدوی از میوه درختان و شكار حیوانات امرار معاش مینمود رفته رفته در صدد برآمد برای مواقعی كه دسترسی به شكار نداشت حیواناتی را كه مفید تر و مطیع تر تشخیص داده بود بتدریج رام و اهلی سازد . كم كم در اثر تماس مداومی كه بدین طریق با گاو ،بز و میش كوهی حاصل كرد علاوه بر فوائد گوشت از مزایای شیر هم برخوردار شد و پس از قرون متمادی هنگامیكه شهرنشین شد در گوشه خانه و كاشانه ای كه برای خود میساخت جای مخصوصی هم برای نگاهداری گاو ترتیب داد . بعقیده مارشاك اهلی كردن حیوانات 8 هزار سال قبل از میلاد مسیح ابتدا در خاورمیانه انجام شده است .

      پرورش گاو در اعصار جدیدتر چنانچه از روی نقوش و كتب یونانی ،مصری و چینی و ایرانی مشهود میباشد از اهمیت ویژه ای برخوردار شده بود چنانچه در قرون وسطی و دوره رنسانس در كشورهای اروپائی بعلت پیشرفت علم از یكطرف و استعداد زمین و شرایط مساعد جوی مراحل اول اصلاح نژاد گاوها متداول شده و تكثیر یافت ولی چون سیل بنیان كن بیماریها بخصوص طاعون گاوی كه همواره از كشورهای آفریقائی یا مركز آسیا سرچشمه میگرفت تلفات و خسارات زیادی به گاوداریهای اروپائی وارد میكرد لذا دانشمندان درصدد برآمدند مانند مسائل پزشكی برای جلوگیری از بیماریهای دام نیز دانشكده هائی تاسیس كنند . از اینرو فرانسویان در 210سال قبل اولین دانشكده را در لیون افتتاح كرده و كم كم دانشجویانی از سایر كشورها باین دانشكده اعزام شده و در مراجعت به تاسیس دانشكده های دامپزشكی متعدد در كشورهای خود همت گماشتند .

نژادهای معروف گاو :

    اهمیت پرورش نژادهای ممتاز گاو از نظر افزایش شیر و گوشت از دیرزمانی مورد توجه بشر قرار داشته است . تا آنجا كه در تواریخ منقول است بعد از میلاد مسیح ایتالیائیها ضمن تبادل تجارت با چین و رونق كشتیرانی تعدادی گاو گوشتی عظیم الجثه از چین وارد كرده و در ایتالیا بنام ChIANINA پرورش داده اند . در اثر جنگهای صلیبی نیز نقل و انتقالات دیگری بین كشورهای داخلی اروپائی بعمل آمده است . پس از كشف امریكا و استرالیا صادرات گاو از اروپا از یكطرف و از هندوستان و افریقا از طرف دیگر در آمریكا و استرالیا توسعه یافته و مطالعات دانشمندان در باره نژادهای گوشتی و شیری و آمیخته گری آنها وارد مراحل نوینی گردید.

شرایط تاسیس گاو داری :   بمنظور ایجاد نظم و هماهنگی بین واحدهای و جلوگیری از تراكم كه باعث انتشار عوامل بیماریها میشود از طرف وزارت كشاورزی در تهران و شهرستانهای بزرگ با تهیه فرمهای مخصوص  درخواست صدور پروانه نمایند .

در این ضوابط ساختن اصطبل ،بهاربند ،شیردوشی و خانه های كارگری با رعایت اصول فنی تهیه شده است . اینك نكاتی كه دامپروران در تاسیس واحد گاوداری باید رعایت كنند برای مزید اطلاع درج میگردد .

1-رعایت فاصله حداقل فاصله تاسیسات دامداری جدید با مجتمع یا قریه روستائی 200 متر

2-حداقل فاصله تاسیسات دامداری جدید با شهركها و شهرها و فاصله دو دامپروری یك كیلومتر

3-حداقل فاصله تاسیسات دامداری جدید با اتوبان و جاده اصلی 150 متر .

4-حداقل فاصله تاسیسات دامداری جدید با كارخانجات صنعتی و غذائی 500متر

5-حداقل فاصله تاسیسات دامداری جدید با مرز انتهائی زمین های فرودگاه یك كیلومتر .

نكات بهداشتی :

1- حتی المقدور دامداری در سمتی نباشد كه باد فضولات گاوداری را به خانه های روستائی و شهركها انتقال دهد .

2- از تجمع انواع دامهای دیگر در گاوداری باید خودداری شود.

3- دامداریها باید مجهز به لوازم سم پاشی و ضد عفونی و وسائل ایمنی كامل و وسائل آتش نشانی باشند .

4- ساختن حوضچه ضدعفونی در جلو درب ورودی و مدخل اصطبلها ضروری است .

5- محل مناسب برای جمع آوری و انباشته كردن كود تهیه شود و حتی المقدور زودتر بخارج حمل شود .

6- نصب كوره لاشه سوز در امكانی كه حفر چاه برای فضولات امكان ندارد ضروری است .

7- انداختن لاشه و سایر فضولات در كنار جاده ها اكیداً ممنوع است .

8- فاضل آب دامداریها بهتر است ضد عفونی شده و بزمین زراعتی از زیر زمین منتقل شود .

9-از ایاب و ذهاب اشخاص متفرقه جلوگیری شود .

10- كارگران دامداری باید گواهی بهداشتی داشته باشند .

11- محل تلف شدن باید فوراً ضد عفونی و لاشه در چاه یا كروه لاشه سوز انداخته شود .

12-ساختن محل كوچك جداگانه ای بنام بیمارستان در گاوداریهای بزرگ ضروری است .

بهداشت جایگاه دام :

   گاوداری از مشاغلی است كه رو به صنعتی شدن نهاده است در واقع در مسیر روی به یك صنعت مدرنی تبدیل شده است كه به تأمین پروتئین و انرژی مورد نیاز بشرنقش عمده ای در خانوار ایفا می نماید. شیر به عنوان مایع گرانبها و ارزشمند از بدو تولد بشر ذائقه او را شیرین نموده است و با تأمین پروتئین ویتامینه D نقش مهمی در سلامت و رشد و توسعه ابناء بشر داشته است .

    گوشت قرمز به عنوان یك ماده پروتئینی ارزشمند بخش زیادی از نیاز پروتئین بشر را كه از سوی غلات تأمین نمی شود را برای او به ارمغان آورده است . پیش نیاز مواد سازنده و موثر خونرسانی و انتقال اكسیژن در بافتها در منابع لبنی و سر بسته به دام و ضروریات می شود .  ضد عفونی در درب ورودی یكی از عوامل مهم در جلوگیری از ورود عوامل بیماریزا و عفونت زا در داخل گاوداری می باشد . میكروبها ممكن است از طریق كفشها ،لاستیكها ،وسایل نقلیه به داخل گاوداری منتقل شود .

    جلوگیری از ورود عوامل بیماریزا یكی از اولویت های بهداشتی در هر روز گاوداری می باشد. در گاوداری مورد بحث هر 2 هفته یكبار بر ماده ضد عفونی كننده بعد از تخلیه مایع قبلی در صورت گل و لای شدن آن به مقدار توصیه شده ریخته می شود و تمام افرادی كه وارد گاوداری می شوند باید با استفاده از ضد عفونی كننده های درب ورودی ضدعفونی می شوند .

پرورش گاوهای خشك :

    گاوهای خشك با توجه به سنگین بودن از گاوهای دیگر جدا شده و جداگانه نگهداری می شوند. گاوهای خشك در 2 ماه مانده به زایمان تغذیه خاصی داشتند ولی در گاوداری مورد اشاره تغذیه ویژه ای صورت نمی پذیرفت . صرفاً مصرف كنسانتره كاهش یافته و در دو هفته مانده به زایمان نیز از تغذیه ویژه استفاده نمی شد.

پرورش تلقیح مصنوعی :

    تلقیح مصنوعی و دور به منظور افزایش توان ژنتیكی نتاج حاصل از گله توسط برادر كرامندلی صورت پذیرفته و از اسپرمهای متنوعی از خانواده های مختلف در تلقیح استفاده می شد .

انواع مواد خوراكی مورد استفاده در گله داری :

انواع علوفه :

كاه گندم ، سیلوی ترتیكاله ، یونجه ،باقیمانده كارخانجات رب سازی

واكسیناسیون :

    در گاوداری آقای قره چماقلو مبارزه و پیشگیری از بیماریها توسط اكیپ دامپزشكی به صورت مرتب انجام می شود گوساله در سن 3 ماهگی بر علیه بیماری بروسلوز واكسینه می شوند در اوایل بهار بر علیه تریلیوز انجام می گردد . واكسیناسیون بر علیه شاربن ،بروسلوز و تیلریوز، و تب برفكی انجام می گردد .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارافرینی طرح توجیهی تولید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی فیروزه تراشی (کارآفرینی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:35
جمشید راد
دسته بندیکارآفرینی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات56
حجم فایل33 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه:

    گردش نقدینگی سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در جهان سالانه بالغ بر 600 میلیارد دلار می باشد و در این میان بخش عمده ای از آن سهم اشغالگر قدس است.

    اسرائیل علیرغم وسعت كم و نداشتن منابع سنگ های قیمتی با ارزش از نظر تجارت جهانی نقش عمده ای را ایفا می نماید و این امر صرفاً با فعالیت این كشور بر روی فرآوری سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی محقق گشته است.

    فرآوری صحیح و به روش های مكانیزه و جدید بر روی اینگونه سنگ های باعث ارزش افزوده بسیاری می گردد و علاوه بر آن می تواند نقش اساسی در ایجاد اشتغال نیز ایفا نماید.

    نرخ سرمایه گذاری سرانه اشتغال در این بخش بسیار كمتر از بخش های دیگر صنعتی و حدود 20 تا 25 درصد آنها می باشد و از سوی دیگر در فضای برای ایجاد اشتغال 4 تا 5 متر مربع برای هر نفر می باشد.

    همه ساله مقادیر متنابهی ارز جهت خرید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی به صورت تراش خورده از كشور خارج می گردد و سنگ های مذكور از طرق مختلف كه اغلب قانونی نیستند وارد كشور می شوند.

    كشور ایران از دیرباز در امر سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی فعال بوده و بخصوص در تراش اینگونه سنگها فعالیت نموده است لیكن به مرور زمان نقش این بخش در اقتصاد كمرنگ شده بگونه ایكه در حال حاضر نقش ناچیزی را دارا می باشد.

    تنها تراش متداول در كشور در حال حاضر تراش معمولی معروف به دامله (Cabochon) است كه آنهم نه تنها ارزش افزوده زیادی را به دنبال ندارد بلكه در نابسامانی شدید بسر می برد و تنها گاهاً افرادی در تراش صفحه ای Faceted فعال می شوند. كه آنهم در سطح كشور انگشت شمار بوده و اغلب تولیدات آنها دارای اشكالاتی می باشد. كه از ارزش اقتصادی آن می كاهد و از نظر حجم نیز بسیار محدود است لذا پروژه اخیر با انگیزه ایجاد یك واحد تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی به روشهای روز و پیشرفته دنیا به عنوان نمونه پیشنهاد گردیده است. امید است با همكاریهای مسئولین و ایجاد این واحد راهی گشوده شود كه در آینده بتواند نقش اساسی سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی را در اقتصاد، اشتغال، تولید ناخالص ملی و ... نشان دهد.

موضوع فعالیت طرح: تراش فیروزه

مدیر عامل طرح:

محل فعالیت: مشهد

اشتغال طرح: 8 نفر

كل سرمایه گذاری طرح: 950/123/1 هزار ریال

سرمایه ثابت: 000/377 هزار ریال

سرمایه در گردش: 950/746 هزار ریال

تسهیلات پیشنهادی: 000/500 هزار ریال

نقطه سر به سر: 4 %

دوره برگشت سرمایه: 3 ماه

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارافرینی طرح احداث شركت ماكارونی (تولیدی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:34
جمشید راد
دسته بندیتولیدی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات56
حجم فایل64 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

بخش اول: كلیات طرح تهیه ماكارونی

 

ـ مقدمه

مصرف انواع ماكارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، كشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به كار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماكارونی عادت كرده اند. اتخاذ سیاست خود اتكایی در جهت میل به استقلال اقتصادی كشور ایجاب می كند كه تولید ماكارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم كشورمان مورد حمایت قرار گیرد كه امكانات جالبی برای تهیه انواع ماكارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماكارونی برای تولید آن ضمن اینكه گام مهمی در جهت توسعه كشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین كشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماكارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماكارونی در نقاط مختلف كشور به ظرفیت اسمی حدود 10 هزار تن در سال در حال بهره برداری است.

امید است با بهره برداری از این كارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به كشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.

 

 

 

 

ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماكارونی:

 

گزارش زیر نتایج آمارگیری از كارخانجات رشته ماكارونی سازی ایران می باشد. از 78 كارخانه تهیه رشته و ماكارونی كه تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد كارخانجات كشور آمارگیری به عمل آمده است.

نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:

تعداد واحدها، وضع مملكت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشكالات تهیه مواد بسته بندی و اشكالات تولیدی( شامل اشكالات فنی كمبود قطعات یدكی) با بررسی كه در مورد اشكالات اساسی كارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت كه در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشكال اساسی وجود دارد.

ظرفیت اسمی كارگاههای ماكارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها كه محاسبه شده حدود 960000 تن در سال به ازاء هشت ساعت كار روزانه بدست آمده است.

وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماكارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماكارونی در كارخانجات تولیدی میكرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و  ساخته میشود و توسط متخصصان كارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.

1ـ تعداد واحدها وضع مالكیت بصورت در صد كارخانجات بر مبنای تعداد در كل و همچنین تعداد كاركنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.

 

 

 

 

 

 

 

تعداد كل كارخانه

درصد دولتی و ملی شده

درصد خصوصی

درصد مختلط

تعداد كل كاركنان

داخلی

فصلی

78

ــ

100%

ــ

11270

2008

 

 

ـ فرآورده های تولیدات كارخانجات رشته و ماكارونی:

 

 

ردیف

نام ماده

نام واحد

میزان تولید در سال 75

میزان تولید در سال 76

ملاحظات

1

2

انواع ماكارونی

رشته

تن

تن

75228

11353

960000

20606

 

 

 

ظرفیت اسمی آمارگیری شده 960000 تن در سال بر اساس مقدار مواد موجود در گرمخانه طبق آمار موجود می باشد.

 


ـ میزان مواد اولیه مصرفی كارخانجات ماكارونی:

 

آرد مصرفی در صنایع رشته ماكارونی در بازار داخلی تأمین می شود.

 

 

ردیف

نام ماده

نام واحد

میزان تولید در سال 75

میزان تولید در سال 76

داخلی

خارجی

داخلی

خارجی

1

2

آرد دو صفر و 3 صفر

آرد ستاره

تن

تن

75581

11000

ــ

ــ

880606

100000

ــ

ــ

جمع

86581

 

980606

 

 

 

 

ـ میزان سایر مواد اولیه كارخانجات ماكارونی:

 

ردیف

نام ماده

نام واحد

میزان تولید در سال 75

میزان تولید در سال 76

داخلی

خارجی

داخلی

خارجی

1

2

3

رنگ خوراكی

گندم سخت ونرم

زرده تخم مرغ

تن

تن

تن

ــ

15000

32%

ــ

ــ

ــ

ــ

22640

7/23%

ــ

ــ

ــ

جمع

32/15000

ــ

23/22640

 

 

 

مواد بسته بندی مورد استفاده در این صنعت كارتن و سلوفان می باشد، در زمینه كارتن اشكالی وجود ندارد و از داخل تأمین می گردد ولی سلوفان از خارج تهیه می گردد كه توسط مراكز تهیه و توزیع مواد شیمیایی سلوفان طبق سهمیه بندی وزارت صنایع جهت واحد های ماكارونی تهیه می گردد.

تعریف چند نوع مختلف ماكارونی:

 

ماكارونی به چند صورت تولید می شود كه مختصراً به شرح زیر می باشد:

الف) ماكارونی بلند لوله ای نازك ، به شعاع 5/0 تا 8/0 میلیمتر كه به اسم ورمیشل معروف است اعم از آنكه به شكل طبیعی مستقیم یا پیچیده شده یا یكنواخت بریده شده یا اشكالهای دیگر به آن داده باشد.

ب) ماكارونی كوتاه به اشكال صدفی ، حلزونی ، مارپیچ ، ریسمانی تابیده و غیره كه به صورت صاف یا خط دار یا لنگره ای و غیره پر یا میان خالی معروف به راویولی و كوكیت می باشد.

ج) ماكارونی بلند تخت لب كنگره ای به پهنای 11 تا 60 میلیمتر.

د) ماكارونی مطلق، لوله ای است بلند و میان خالی اعم از آنكه جدار خارجی آن صاف یا خط دار باشد. شعاع ماكارونی صاف می تواند از 4 تا 9 میلیمتر و یا 19 میلیمتر باشد و شعاع ماكارونی خط دار می تواند 8 یا 14 یا 18 میلیمتر باشد.

هـ) ماكارونی های دیگر به اشكال برنجی ، ستاره ای ، مثلث سوراخ دار حبهای و عدسی انگشتری الفبا حلقه ای ، اعداد و غیره كه بیشتر برای مصرف سوپ مناسب هستند.

تولید ماكارونی آنچنان تابع ضوابط و مقررات خاص می باشد كه شاید نتوان در بررسی اولیه متوجه شد ، چرا كه آنچه در ایران در حال حاضر به عنوان ماكارونی در بازارها عرضه می شود می توان به جرأت گفت كه 80% محصولات تولیدی غیر استاندارد بوده و یا فقط تركیب از آرد و رنگ می باشد.

در حالیكه ماكارونی به عنوان یك غذای ساده در بازارهای جهانی مطرح است و مصرف كننده توقع دارد كه در عین اینكه محصول را به طور آماده مصرف می نماید ، همزمان با این سرعت عمل بتواند پاره ای از ویتامینها و پروتئین های مجاز را نیز به بدن برساند ، و در ایران این مطلب كمتر مورد توجه قرار دارد و یا اصلاً مورد توجه نیست و بر همین اساس است كه ماكارونی های وارداتی كه اغلب توسط مسافرین و یا بعضی از تجار و با قیمتی حدود 5 برابر محصول داخلی وارد بازار می گردد. اما با تأسف ملاحظه می گردد كه خریدار توجه بیشتری به خرید كالای وارداتی دارد چرا كه محصول وارداتی با فرمولی متفاوت و با طعمی مطلوب و مطابق سلیقه هر مصرف كننده تولید گردیده ، از نظر مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران كه با توجه به استاندارد آمریكا تهیه گردیده است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

سیستم ترمز و ساختار آن (مکانیک)

يکشنبه 24 دی 1396
20:34
جمشید راد
دسته بندیمکانیک
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات60
حجم فایل826 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

وقتی راننده پدال ترمز را فشار می دهد و ترمزها به کار می افتند،   سیالی   از داخل لوله های روغن عبور می کند و به مکانیسمهای ترمزگیری در چرخها می رسد. این مکانیسمهای ترمزگیری به قطعات چرخان نیرو وارد  می کنند تا حرکت چرخها کند شود یا چرخها از حرکت باز ایستند. مکانیسمهای  ترمز چرخ بر دو نوعند : کاسه ای و دیسکی . در ترمز کاسه  ای  فشار  روغن ، کفشکهای  ترمز  لنت  کوبی شده  را به یک کاسه چرخان یا کاسه چرخ  می فشارد. در ترمز دیسکی، فشار روغن لنتهای  ترمز  را  به دیسکی   چرخان   می فشارد. اصطکاک بین کفشها یا لنت ترمزهای  ساکن  با  کاسه  یا  دیسک چرخان منشا عمل ترمزگیری است که سبب کند شدن حرکت یا توقف چرخها می شود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارافرینی طرح توجیهی تاسیس واحد زود بازده (کارآفرینی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:34
جمشید راد
دسته بندیکارآفرینی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات10
حجم فایل37 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

اداره كل اموزش فنی و حرفه ای خراسان شمالی

 

 

       
   
  Horizontal Scroll: چكیده مطالعات فنی، مالی و اقتصادی
 

 

 


       سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور

اداره كل آموزش فنی و حرفه ای خراسان شمالی      

 

سرمایه گذاری انجام شده در طرح:

سهم آورده:

تسهیلات:

تعداد اشتغال ایجاد شده:

 

مشخصات :                                                                             این قسمت توسط كارشناس دستگاه اجرایی تكمیل می گردد      

  1.  نام و نام خانوادگی: مهدی صابری كریمان      
  2. عنوان طرح یا فعالیت اقتصادی:

تولیــــدی پوشـــاك  مـــردانه       

  1. آدرس محل اجراء طرح

استان: خراسان شمالی       شهرستان : بجنورد        روستا:

آدرس پستی: خ طالقانی‌شرقی- جنب‌عكاسی‌شاهین- تولیدی صابری              تلفن تماس: 09155845446

4- وضعیت طرح: الف- ایجاد()          ب- تكمیل (*)        ج- توسعه ()

5- متقاضی دارای چك برگشتی در شعب بانكی می باشد: بلی()          خیر(*)

 

 
  Rounded Rectangle: تذكر مهم: 1- طرح می‌بایست توسط متقاضی و به صورت خوش خط و حدالمقدور تایپ شده ارائه گردد.2- متقاضی می بایست پس از تكمیل در مهلت مشخص شده طرح را به كمیته كارآفرینی شهرستان، مستقر در مركز آموزش فنی و حرفه ای ارائه نماید.

 

 

 

 

 

 


مراحل دریافت تهسیلات از بنگاههای اقتصادی زودبازده:

  1. بررسی در كمیته شهرستان و ارسال به كمیته استان
  2. تكمیل طرح توجیهی به صورت كامل با دریافت مشاوره از مربی مربوطه
  3. تایید كارشناس مربوطه و تصویب در كیمته كارآفرینی استان و ارائه طرح به كارگروه سرمایه گذاری و اشتغال استان
  4. ارسال طرح به بانك عامل پس از تصویب كار گروه اشتغال و سرمایه گذاری
  5. دریفات تسهیلات از سیستم بانكی

مدارك مورد نیاز جهت ارائه به مركز آموزش فنی و حرفه ای:

  1. تصویر شناسنامه و كارت پایان خدمت
  2. فتوكپی مدرك تحصیلی و تصویر گواهینامه مهارت آموزش فنی و حرفه ای به انضمام تایید گواهینامه
  3. فتوكپی مدارك متقاضی در صورت ستفاده از سهمیه ایثارگران از بنیاد شهید و امور ایثارگران
  4. ارائه جواز یا پروانه كسب بر حسب نوع فعالیت از:

الف- مدیریت بازرگانی یا مجامع امور صنفی و اتحادیه ها       ب- مدیریت جهاد كشاورزی    ج- مدیریت صنایع دستی.

محل امضاء متقاضی    محل امضاء كارشناس مسئول اداره كل                 محل تایید كمیته

  1. كارآفرینی استان
  2.  

 

 

 

 

فصل اول

معرفی متقاضی

 

 

 

 

  1. معرفی متقاضی طرح
    1. مشخصات حقیقی:

نام: مهدی     نام خانوادگی: صابری كریمان     تاریخ تولد: 1356    شماره شناسنامه : 29779

محل صدور شناسنامه: استان ك خراسان شمالی     شهرستان : بجنورد      كد ملی:

2-1- وضعیت تاهل: مجرد            متاهل P              تعداد فرزندان : 1 نفر

3-1- وضعیت تحصیلی دانشگاهی و غیر دانشگاهی

ردیف

نام موسسه آموزشی

مقطع تحصیلی

رشته تحصیلی

سال اخذ مدرك

1

دیپلم علوم تجربی

دیپلم

علوم تجربی

سال 75

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4-1- وضعیت ایثارگری:

نسبت با خانواده شهید         درصد جانبازی       مدت حضور در جبهه   مدت اسارت

5-1- وضعیت دوره های مهارتی و فنی و حرفه ای

ردیف

نام موسسه آموزشی

رشته آموزشی

مدت آموزش(به ساعت)

1

تایید فنی و حرفه ای بجنورد

خیاطی

تایید

2

 

 

 

3

 

 

 

4

 

 

 

 

 

6-1- وضعیت تجارب و سوابق شغلی

ردیف

عنوان شغل یا حرفه

مدت سابقه كار

نام كارگاه یا كارخانه

محل كارگاه یا كارخانه

استان

شهرستان

دهستان

1

خیاط مردانه

8 سال

تولیدی صابری

 

بجنورد

 

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارافرینی طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه (دام و طیور)

يکشنبه 24 دی 1396
20:34
جمشید راد
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات18
حجم فایل43 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

خلاصه طرح :

كل سرمایه گذاری طرح : 1320682000      ریال

سرمایه گذاری جدید طرح : 1280682000           ریال

سهم الشركه بانك در مشاركت مدنی : 760000000    ریال   

سهم الشركه نقدی متقاضی : 408072000        ریال

سود دوران مشاركت : 102600000          ریال

ساختمان وتاسیسات : 868702000          ریال

ماشین آلات و تجهیزات : 299380000         ریال

پرسنل : 85476000             ریال

هزینه جاری : 853253000                ریال

استهلاك : 73373000                ریال

ارزش تولیدات : 1134600000             ریال

سود تسهیلات : 5/13 %

 

عملیات طرح :

شامل:

 1ـ ساختمانها و تاسیسات هزینه‌های مورد نیاز  طبق جدول شماره  1

2ـ تجهیزات و تأسیسات و هزینه های مورد نیاز طبق جدول شماره 2

3ـ پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره 3

4ـ هزینه های جاری طبق جدول شماره 4

5ـ تولیدات طرح طبق جدول شماره 7

6 - پیش بینی حساب سود و زیان طبق جدول شماره 8

تامین مواد غذایی مورد نیاز مورد نیاز مردم به خصوص در کشورهای جهان سوم به یکی از مهمترین مسائل آن کشورها تبدیل شده است . با توجه به افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیز افزایش سطح بهداشت و کاهش مرگ ومیر و نیاز روز افزون آدمی به مواد غذایی سبب شده است تا بشر به دنبال منابع غذایی دیگر و جدید باشد که یکی از این منابع گوشت طیور می باشد . از مهمترین مسائلی که سبب رشد چشمگیر صنعت پرورش طیور گشته است ارزش غذایی بالای گوشت طیور ، کم بودن افت پس از کشتار ، سالم وبهداشتی بودن گوشت طیور ، قابلیت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سریع ، صرفه جویی در جایگاه و زمین و برگشت سریع سرمایه می باشند .

  هدف از اجرای این طرح گردش سرمایه در کشور ، ارز آوری ، تولید و بهره وری ، تامین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور ، خودکفائی در زمینه تولید گوشت سفید و استفاده از نیروهای جوان و متخصص جهت استحصال گوشت مرغ طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه می باشد .

مقدمه :

روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد ، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفیدبر همگان روشن است .بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیتهای فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید.

هدف اصلی این طرح استحصال بخشی از تولیدات گوشت مرغ استان طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه در سال می باشد که جوابگوی بخشی از سرانه مصرف پروتئین در استان خواهد بود . همچنین این قبیل طرح ها سبب اشتغال تعدادی از افراد و تامین معیشت خانوارهای آنها می باشد و کود تولیدی حاصله نیز در خصوص تقویت اراضی زراعی دارای استفاده می باشد .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارافرینی طرح تكثیر و پرورش آبزیان (کارآفرینی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:34
جمشید راد
دسته بندیکارآفرینی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات65
حجم فایل88 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

   مقدمه

 

تكثیر و پرورش آبزیان به منظور تولید و تأمین بخشی از پروتئین مورد نیاز كشور ، مطلوب تربیت نیروی انسانی ماهر در زمینه دانش و فن آوری این علم به عنوان پایه و اساس زمینه های تولید مورد توجه قرار گرفته است . در آ‎بهای داخلی كشور علاوه بر منابع آبی طبیعی و نیمه طبیعی جهت پرورش آبزیان امكانات وسیعی در زمینه تكثیر و پرورش ماهیان سردابی وجود دارد كه در حال حاضر تنها از معدودی از این امكانات استفاده می گردد كه یكی از علل اصلی آن نداشتن اطلاعات فنی و تجربیات لازم در زمینه تكثیر و پرورش این گونه ماهیان می باشد .

اغلب پرورش دهندگان هم كه به این امر اشتغال دارند به علت نداشتن اطلاعات كافی علمی و فنی بعضاً دچار ضرر و زیان شیلات ایران كه علاوه بر ماهیدار كردن منابع آبی كشور و حفظ ذخایر آبزیان كار خدمات رسانی به دست اندركاران خصوصی پرورش ماهی را نیز به عهده دارند دارند جهت آموزش و ارتقاء دانش فنی پرورش دهندگان در زمینه های نیازماندیهای محیطی آ‎زاد ماهیان ، انتخاب زمین و طراحی كارگاه ، پرورش ماهیان مولد ، تكثیر و تولید لارو بچه ماهی بازاری ، تغذیه صحیح و اصولی ماهی ، نیازهای غذایی آزاد ماهیان ، حمل و نقل و جابه جایی تخم و بچه ماهی و ماهی بازاری ، بهداشت و كنترل بیماریها و كاربرد فن آوری جدید در زمینه های مختلف اقدام به تشكیل دوره های آموزشی كوتاه مدت نموده است.

زندگی وحیات بدون وجود انرژی غیرممكن وغیرقابل تصور است .

 

    با توجه به روند روزافزون افزایش جمعیت و لزوم كسب انرژی و ادامه زیست ، آبزیان و فرآورده های آن جایگاه ویژه ای را در میان سایر منابع مواد غذایی و انرژی زا كسب نموده است .

ماهیان متعلق به گروه حیوانات خونسرد یا پویی كیلوترم  (Poikilo therm) بوده و حرارت بدنشن با شرایط زیست محیطی سازگاری و تطبیق یافته است و به دلیل دارا بودن خصوصیات ویژه زیست شناختی مزایای بیشتری بر سایر منابع تولید پروتئین و رشته های دامپروری دارند .

امروزه با پیشرفت فن آوری و روش های مدرن صیادی تحولات بی شماری در امر صید محصولات آبزی حاصل گردیده و آمار جهانی نشانگر آن است كه پرورش و تولید آبزیان در آبهای داخلی روند رشد قابل ملاحظه ای را در پیش گرفته است . پرورش ماهیان سردابی و آزاد ماهیان امروزه در اكثر كشورهای اروپایی ، آمریكا، خاور دور و برخی كشورهای آسیایی متداول گشته و در حال توسعه است . مؤسسات پرورش ماهی قزل آلای رنگین كمان كه بهترین بازدهی و سازگاری تولید را در بین انواع آزاد ماهیان در سراسر جهان نشان داده است از نظر جغرافیای اقتصادی بیشتر در مكانهایی قرار گرفته است كه با آب كافی سطحی و قابل استفاده مشخص می گردد .

 

 

تاریخچه تكثیر و پرورش ماهی

    اولین كسانی كه اقدام به پرورش ماهی نمودند چینیها بودند . فان لی در 475سال قبل از میلاد مسیح در مورد تخم ریزی و تكثیر ماهی كپور (Cyprinus carpio) مطالب ارزنده ای نوشته و از آن به عنوان یك  شغل پر منفعت یاد كرده است . بیشتر مؤلفین سابقه پرورش ماهی را به 2000 سال قبل از میلاد مسیح نسبت می دهند .

     ارسطو از ماهی كپور یاد كرده است و یونانیها و روسها ماهی كپور را در استخر پرورش می دادند .

این ملل سعی داشتند كه بدین وسیله ذخایر ماهی را در آبهای طبیعی حفظ نمایند . چینی ها و رومیها همچنین برای اولین بار ماهی را به طور مصنوعی تكثیر كردند و انكوباسیون تخم ماهی را انجام داده اند . ابتدا تخم های لقاح یافته و یا لاروهای تازه از تخم درآمده را از محل تخم ریزی و استخرها و آبگیرها و حتی از مزارع برنج و دریاچه ها جمع آوری می كردند و سپس در اماكن امن تر اقدام به پرورش آنها می نمودند .

به تدریج میزان صید در آبهای طبیعی رو به افزون گشت . صید ماهیان مهاجر در زمان تخم گذاری و در محل تخم ریزی سبب كمبود نسل آنها گردید و بدین ترتیب ذخایر ماهیان كم كم در آبها رو به انقراض می گذاشت .

با توجه به این بحران در طی قرون 11-14 عده ای از نماینگدان حكومتهای اروپایی لازم دانستند قانونی طرح نمایند كه بر طبق آن از ذخایر ماهی در طبیعت حمایت و نگهداری به عمل آید . بر طبق این قانون ، صید ماهیان نابالغ ممنوع اعلام شد و همچنین فصل صید را مشخص نمودند و لزوم اجرای قانون عدم صید ماهیان در حال تخم ریزی و مهاجرت را به اطلاع عموم رساندند .

طرح قانون نگهداری ماهیان در آبهای طبیعی خودبه خود به ذخایر ماهیان كمك فراوان می كرد ولی این موضوع برای تأمین ذخایر ماهیان كافی نبود و اقدامات مؤثر دیگری ضرورت كامل داشت . اولین قدم بزرگ درباره تكثر و پرورش ماهیان در آبهای طبیعی به وسیله دانشمند آلمانی به نام استفن لودینگ یاكوبی  (Stephen Luding Yacobi) (1784-1711) برداشته شد . به وسیله این دانشمند درباره زیست شناسی و تولید مثل ماهیان تحقیقات بسیار جالبی انجام شد . قبل از كشف یاكوبی دانشمندان فكر می كردند كه ماهیان نیز مانند جانوران خشكی لقاح تخم را در داخل بدن انجام می دهند .

ولادمیر پاولوویچ وراسكای (V.P.Vraskii) (1862-1829) ماهی شناس بزرگ روسیه اولین پایه گذار تكثیر و پرورش ماهی در شوروی شناخته شد . نامبرده ابتدا آزمایشاتی روی باروری مصنوعی  تخم ماهی نالین (Nalin ، نوعی ماهی درنده بدون فلس كه پوشش آن لكه دار است ) به طریقه خشك انجام داد ولی چندان موفقیتی دربر نداشت . در سال 1855 نامبرده آزمایشات زیادی را با نمونه های مختلف تخم ماهیان بخصوص قزل آلا انجام داد .

وی متوجه شد كه همه تخمها لقاح نیافته بلكه فقط 10-20 درصد تخمها لقاح یافته و بقیه از بین می روند . نامبرده با كنجكاوی زیادی در پی علت این نقیصه برآمد ورد نیجه به موارد زیر پی برد:

اگر تخمها در مدتی كه حفره بدن خارج می شوند در اولین دقایق با اسپرماتوزوئید موجود در آب تركیب نشوند خاصیت باروری خود را از دست می دهند . چون پوسته تخم فوراً در آب ورم كرده و در نتیجه پوسته خارجی با غشاء داخلی اوول فاصله پیدا می كند . منافذ میكروپیل نیز بسته می شوند كه مانع دخول اسپرماتوزوئید می گردند و در نتیجه تخمها به زودی حیات خود را از دست می دهند .

اسپرماتوزوئید نیز وقتی از بدن خارج گردید قدرت زندگی چندانی ندارد و پس از 1-2 دقیقه فعالیت از حركت باز می ایستد و فاقد قدرت لقاح می گردد .

     وراسكای طریقه جدید باروری مصنوعی تخمها را ابداع نمود و آن را طریقه لقاح خشك یا روش اولی نامیده . در نتیجه این عمل تا90 درصد تخمها لقاح می یافت .

عیب كار متقدمین تكثیر مصنوعی ماهی نظیر یاكوبی و دمی این بود كه آنها در تركیب اسپرم و تخمها فاصله ایجاد می كردند و در نتیجه از قدرت باروری آنها می كاستند و همیشه درصد لقاح  بسیار پایین بود . وراسكای علاوه بر تحقیق و تكمیل لقاح مصنوعی تخم ماهی ، با ایجاد كارخانه تكثیر و پرورش ماهی در شهر كوبرنیكول (Cobrinikol) روسیه مطالعات و تألیفات متعددی در مورد تكنیك نگهداری اسپرم به مدت طولانی ، انكوباسیون تخمها ، نگهداری لارو ماهی و تغذیه آنها ، تفكیك و حمل و نقل تخمهای لقاح یافته و ماهی زنده به عمل آورد و همچنین با ایجاد استخرهای گوناگون روشهای پرورش و رشد ماهیان را ابداع نمود .

این شخص از طرف اتحادیه كشاورزی مسكو و آكادمی علوم فرانسه به دریافت مدال طلا نایل گردید . بعد از وراسكای دانشمندان بزرگ دیگری در شوروی كارهای او را دنبال كردند و در حقیقت علوم و صنعت تكثیر و پرورش ماهی به معنی واقعی در این كشور به طرز شگرفی توسعه یافت .

ایجاد كارخانه های متعدد تكثیر و پرورش ماهی ، تشكیل انستیتوهای مختلف تحقیقاتی و آزمایشگاهی علمی كه دانشمندان بزرگ نظیر نیكولسكی (Nikoloski) آ.آگریم (A.A.Grimm) واصعتر آندر یوویچ بورودین(Bordin) آرنولد(Arnold) ، سالداتف (Saldatov) ، كوچین (Kotchin) درژاوین(Dershavin) در آنها كار و مطالعه نموده اند سبب گردید كه در طی سالهای 1921 تا1928 اساس تئوری و علمی تكثیر و پرورش مصنوعی ماهی بنیاد نهاده شود و در سال 1928 در تمام روسیه مجتمع صنعت پرورش ماهی تشكیل شد و موفق گردید كه 15/4 میلیارد از انواع لارو ماهی به آبهای مختلف رها نمایند .

در سال 1950 ، روشهای بیوتكنیكی و نرماتیوهای (Normative) پرورش ماهیان اهلی در مراحل زندگی دلفین ، میزان مقاومت ماهیان در مقابل شرایط محیط زیست تهیه شده بود و در نتیجه تكامل علوم و صنایع پرورش ماهی ، اتحادیه جماهیر شوروی توانست در تمام آبهای مملكت خود نظیر دریای آزف ، آرال ، بالتیك ، دریای سفید ، دریای خزر ، دریای سیاه و همچنین خاور دور و رودخانه ها و سدهای داخلی در دریاچه سیبریه اقدام به تكثیر مصنوعی و پرورش ماهی نماید تا آنجا كه امروزه هم صدها میلیون بچه ماهی نظیر آزاد ماهیان ، تاس ماهیان  و میلیاردها از بچه ماهیان نظیر كپور ، سیم ، سوف ، كلمه ، غیره پرورش            می دهند و به آبهای خود رها می كنند و هم سود سرشاری از این كار می برند و هم یكی از بهترین پروتئینهای مورد تغذیه شان را به مقدار زیاد تهیه و حفظ می كنند .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارافرینی طرح تجاری كارخانه صنعتی آلیاژ (صنعتی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:33
جمشید راد
دسته بندیصنعتی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات14
حجم فایل8 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مندرجات

عنوان

  1. فهرست محتویات
  2. خلاصه اجرایی
  3. مشخصات كارخانه
  4. مدیریت
  5. محصول
  6. جایگاه مشتری / بازار
  7. گنجایش و كشش مشتری / بازار
  8. رقبا
  9. برنامه فروش

2-خلاصه اجرایی :

این طرح تجاری به منظور كسب در آمد بیشتر جهت افزایش ظرفیت تولید و قبول سفارشات متعدد دیگری از شركت ساپكو ( در كوتاه مدت ) و قبول سفارش مشتریان دیگری ( در دراز مدت ) كه این افزایش ظرفیت درگرو افزایش زیر بنای تولیدی و اداری كارخانه و افزایش امكانات و تجهیزات و ماشین آلات امكان پذیر می باشد تهیه شده است .

كارخانه صنعتی آلیاژ بمنظور تولید قطعات خودرو تأسیس و در حال حاظر تولید منیفولد هوای پیكان و فروش آن طبق قراردادهای منعقد و سفارشات دریافتی به شركت ایران خودرو انجام می پذیرد . این كارخانه تا به حال قریب به سه سال از فعالیت تولیدی در زمینة قطعة فوق گذارانده و قرارداد فی ما بین تا پایان آذرماه 80 خاتمه یافته و كلیه قطعات سفارشی منیفولد پیكان تا این تاریخ ارسال گردیده و در حدود یكماه قبل یعنی اوایل مهرماه سال جاری ( سال 80 ) قرارداد ساخت منیفولد هوای پژو  به تعداد 35000 قطعه بمدت حدود 16 ماه منعقد گردیده و در شرف تجدید قرارداد منیفولد هوای پژو 405 فراهم گردیده كه در صورت انعقاد با شرایط خاص خودش ( پس از عقد قرارداد مشخص می گرد ) قابل اجراء می باشد و یكی از دلائل عنوان شده جهت افزایش ظرفیت امكان تولید همین قطعه ( منیفولد هوای پژو 405 ) می باشد .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به dicfiles است. || طراح قالب bestblog.ir