پروژه کار آفرینی - بسته بندی (سایر گروه ها)

يکشنبه 24 دی 1396
20:21
جمشید راد
دسته بندیسایر گروه ها
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات28
حجم فایل8.03 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه:

زندگی مسیری مستقیم و آسان نیست

که بی مانع و آزاد در آن سفر کنیم

بلکه هزار توی از گذرگاه هاست

که در آن باید راهمان را بجوییم  و گاه خود را در کوچه بن بست گیج و گنگ بیابیم.

اما اگر ایمان داشته باشیم، خدا همیشه دری بر ما می گشاید

نه دری که ما بدان اندیشیده باشیم

بلکه دری که در نهایت آن را به سود خود می یابیم

« ای جی کرنین»

کسب و کار چیزی بیش از پول در آوردن است

گاهی اوقات  کمتر ضرر دادن نیز مهم است

هدف کارآفرین بودن چاق شدن نیست

«کین وو چونگ »

نتیجه مراجعه به سایت iranzehn.com

تیپ شما : ESTJ

تیپ

J

T

S

E

درصد

55

20

5

10

 

 

 

 

کلیات:

ESTJ ها از اینکه مسئولیتی داشته باشند و همه چیز را  در کنترل خود داشته باشند لذت می برند. این اشخاص دوست دارند که مسئول باشند . در گرفتن تصمیمات عینی خوب عمل می کنند.

ESTJ ها می دانند که چگونه کارها را انجام دهند . آنها درباره هر موضوعی عقیده ای دارند و همیشه از کلمه مناسب استفاده می کنند.

 

محل کار:

  • در سازمان دادن به روشها ، سیاست ها و فعالیت ها عالی عمل می کنند.
  • از زمان و منابع به شکل موثر استفاده می کنند تا نتایج فوری و ملموس بگیرند.
  • برای حل مساله رسیدن به نتیجه و پیشرفت آماده اند .
  • از دیگران انتظار دارند از خود صلاحیت نشان دهند.
  • به خوبی آنچه را که غیر منطقی است درک می کنند.
  • دوست دارند که  ریسک های  حساب شده بکنند.
  • محیط با ثبات قوال پیش بینی را دوست دارند. اما  محیطشان پر از انواع آدمهاست.
  • در بهترین حالت سخت گیر ، محک اما منصفند.
  • می توانند سخت گیر .و  متوقع باشند.
  • به کسانی که برابر انها می ایستند احترام می گذارند. به شرط آنکه آنها واقعیت ها را بشناسند. از قوانین اطلاع داشته باشند و مایل باشند در مقابل کارهایشان مسئولیت را بپذیرند.
  • معتاد به کار هستند و تلاش فراوان می کنند .
  • ممکن است برای رسیدن به خواسته های خود پایمال کنند.

 

عناوین شغلی:

  • مدیر مدرسه
  • وکیل
  • بازپرس
  • کارمند بانک
  • برنامه نویس کامپیوتر
  • کارگر ساختمان
  • دندانپزشک
  • برق کار
  • مهندس
  • مدیر مالی
  • کارمند دولت
  • پیمانکار
  • عامل بیمه
  • مدیر
  • مکانیک
  • افسر یا مامور ارتش
  • پزشک
  • افسر پلیس
  • واسطه املاک
  • نماینده فروش
  • واسطه اوراق بهادار
  • سرپرست
  • آموزگار

 

ارتباط با دیگران

  • دوست دارند به آنها مسئولیت داده شود و نقش مشاور را بازی کنند.
  • آماده اند که از خود گذشتگی کنند تا پایبند تعهدات خود باقی بمانند.
  • بعد از اتمام کارشان می توانند بسیار تفریحی و سرگرم کننده باشند.
  • از به سر بردن اوقات خود با خانواده و دوستانشان لذت می برند.
  • ممکن است ساختار، نظم و اراده خود را برهمه تحمیل کنند. معتقدند که راهشان بهترین است
  • صریح، صادق و رک هستند.
  • می توانند ناشکیبا باشند، ممکن است از شنیدئن نظرات دیگران با دشواری رو به رو شوند.
  • ممکن است در کار درک احساسات خود و  دیگران با دشواری رو به رو شوند.
  • ظاهر سختی دارند اما درونشان لطیف و ملایم است و با کسانی که به آنها اعتماد کنند بسیار ملایم هستند.
  • دوست دارند برای افراد خانواده و برای سلامتی آنها اوراق بهادار و بیمه تهیه کنند.
  • موفقیت و خوشبختی خود را با توجه به کارهایی که در دنیای واقعی انجام می دهند می سنجند.

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارآفرینی پرورش 100 راس گوسفند (دام و طیور)

يکشنبه 24 دی 1396
20:21
جمشید راد
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات33
حجم فایل51 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

خلاصه ای از طرح

 

سرمایه گذاری

عنوان

1.060.740.000

زمین با انجام عملیات تسطیح

118.213.000

ساختمانها و تأسیسات

111.400.000

ماشین آلات و ادوات و تجهیزات اداری

1.290.353.000

جمع

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه

رشد بی رویه جمعیت در اکثر کشورهای جهان مشکلات عدیده ای را بوجود آورده که به ناچار دولتمردان را به فکر چاره جویی واداشته است. ولی از آنجا که هیچ تصمیم و اقدامی در این زمینه، نتیجه آنی و فوری را در برنخواهد داشت بایستی بالاجبار جهت تغذیه جمعیت رو به تزاید جهان و کشورمان به فکر چاره جویی جدی بود. این جمعیت متاسفانه از پراکنش نامتعادلی برخوردار بوده و فقط 3/1 آن در کشورهای پیشرفته مستقر می باشند و از طرفی کشورهای پیشرفته تولید80% پروتئین دامی جهان را دارا می باشند، از این نسبتها در می یابیم که بایستی فکر جدی در این خصوص برداشته شود تا این نسبت معکوس غذا و جمعیت به یک تعادل نسبی برسد. در آینده ما دیگر جنگهای نظامی را شاهد نخواهیم بود. بلکه جنگ آینده در خصوص غذا و تامین مایحتاج مورد نیاز هر جامعه  خواهد بود و در این میان کشورهایی می توانند روی پای خود بایستند که از تولیدات بالای محصولات کشاورزی و دامی برخوردار باشند و بتوانند علاوه بر تولید غذای مورد نیاز کشور خود، زمینه صادرات  این مواد و فرآورده ها را فراهم آورند.

امروزه در کشور ما، علیرغم واردات مواد غذایی، مصرف سرانه پروتئین دامی دارای متوسط 19 گرم در روز می باشد و این در حالی است که متوسط مصرف سرانه این ماده غذایی 24 گرم در روز و در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته میانگین سرانه 3/57 گرم در روز می باشد.

(از F.A.O نقل شده است).

براساس استانداردهای جهانی مصرف سرانه گوشت قرمز سرانه 5/35کیلوگرم بایستی باشد که در کشورما این رقم حدود 20 کیلوگرم در سال است و اختلاف زیادی را نسبت به مصرف سرانه جهانی نشان می دهد. پس با توجه به این اختلاف جا دارد در این خصوص سرمایه گذاری انجام پذیرد. تا انشاء ا... در آینده نه چندان دور شاهد قطع وابستگی و حتی صادرات در این زمینه باشیم.

با توجه به این که ذائقه ی مردم ایران با گوشت گوسفند گرایشی بیشتر داشته، به نظر می رسد پروار بندی بره با نیاز جامعه هماهنگی بیشتری دارد.

 

 

 

شناسنامه طرح

این طرح جهت پرواربندی گوسفند  در نظر گرفته شده است بطوری که نیمی از نیاز غذایی دام به صورت دستی و نیم دیگر با چرا در مراتع خوب تامین گردد و ظرفیت آن می تواند از مقدار حداقل(100 راس) به بالا تا سقف 2000 راس جهت افراد حقیقی و بیش از 2000 راس جهت افراد حقوقی باشد. میزان زمین محل تاسیسات و کشت علوفه مطابق ظرفیت دام بوده و لازم است علاوه بر زمین واجد شرایط جهت ایجاد تاسیسات ، به منظور کشت و تامین علوفه مورد نیاز زمین مناسب را تهیه کنیم تا بتواند بخشی از علوفه را تامین نماید. شرایط زمین محل تاسیسات  بشرح ذیل می باشد: رعایت  فاصله با کشتارگاه دام یکهزار متر، با کشتارگاه طیور، کارخانه  جوجه کشی و کارخانه خوراک دام پانصد متر و با واحدهای پرورشی سگ و گربه دویست 200 متر می باشد رعایت فواصل با سایر  دامداریها و مرغداریهای مجاور کمتر از پانصد متر می باشد که این مورد در خصوص مرغ اجداد یکهزار و پانصد متر و مرغ لاین سه هزار متر استثناء می باشد.

تامین هزینه های طرح

تأمین هزینه طرح از طریق مجریان طرح انجام می پذیرد که در این صورت بهره برداری طرح به سهولت میسر و درزمان مطلوب انجام خواهد شد.

در صورت تمایل به استفاده از تسهیلات لازم به یادآوری است که هر ساله حدود پنج درصد متقاضیان می توانند از تسهیلات استفاده نمایند و مابقی آنها درنوبت وام قرار خواهند گرفت ترتیب اولویت بندی جهت اعطا تسهیلات بشرح ذیل می باشد.

 

1- پرواربندی(بره- گوساله- شتر)..................................45% تسهیلات

محل اجرای طرح

زمین محل اجرای طرح لازم است ضمن برداشتن کلیه شرایط صدور پروانه  مسطح و عاری از موانع جهت احداث ساختمان و تاسیسات باشد. موقعیت زمین لازم است بگونه ای باشد تا ساخت وساز براساس جهات اربعه، متناسب با جهت وزش باد غالب منطقه امکانپذیر باشد. باتوجه به نوع خاک پی ریزی نیز متفاوت  خواهد بود و متراژ مورد نیاز بستگی مستقیم با ظرفیت طرح خواهد داشت.

  

مجوزهای طرح

جهت اجرای طرح لازم است یکسری مجوزهای لازم از مراجع ذیربط استعلام از اداره ثبت اسناد واملاک- اداره منابع طبیعی- شهرداری- بخشداری- اداره محیط زیست- شرکت سهامی آب- اداره برق- اداره گاز- اخذ و در صورت مثبت بودن بعد از تأیید مدیریت جهاد سازندگی شهرستان وتأیید کمیسیون صدور پروانه استان منجر به صدور پروانه تأسیس

خواهد شد، جهت ساخت و ساز لازم است مجوز از دفتر فنی استانداری تهیه گردد و پس از اتمام ساخت و سازها پروانه تأسیس اخذ وبر اساس گزارش مراجع ذیربط و تأیید کمیسیون صدرو پروانه استان پروانه بهره برداری صادرخواهد شد و به همراه آن مجوز بهداشتی ازدامپزشکی لازم است اخذ گردد.

مدت اعتبار پروانه تأسیس دو سال اززمان صدور بوده و لازم است در طول این دو سال اقدام به ساخت و ساز نماییم. قابل ذکر است چناچه در طول این مدت اقدامی  جهت احدث بنا صورت نپذیرد امکان تمدید مجدد پروانه نخواهد بود و مجوزهای صادره باطل خواهد گردید.

رقبای طرح

در واقع رقبای اصلی همان كسانی هستند كه اقدام به نگهداری و پرورش گوسفند می نمایند وما نیز با ارائه خدمات مطلوب تركه با تغذیه مناسب و رعایت اصول بهداشتی ودر نهایت با مدیریت عالی بدست می آید بتوانیم از رقبا پیشی بگیریم.

اهداف طرح

اهداف طرح با توجه به شرحی که در مقدمه گذشت بسیار فراگیر بوده و در ذیل به مواردی از آن اشاره می شود:

.تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی در راستای تامین امنیت غذایی.

.افزایش تولید ظرفیت دامی

.جلوگیری از کشتار دامها قبل از وزن مطلوب و استفاده بهینه از منابع موجود

.فرآیند نمودن تولیدات زراعی و ایجاد ارزش افزوده محصولات زراعی

.ایجاد اشتغال  وایجاد در آمد پایدار و سالم برای افراد جامعه

.حفظ مراتع کشور از طریق جلوگیری و کم نمودن فشار چرای دام

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

بررسی اقسام اموال در حقوق امامیه (حقوق)

يکشنبه 24 دی 1396
20:20
جمشید راد
دسته بندیحقوق
فرمت فایلpdf
تعداد صفحات10
حجم فایل287 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

در حقوق امامیه اموال باقسام زیر منقسم میشود:

عین

منفعت

دین

حق مالی

عمل

عین: و آن عبارت است از شیئى مادى كه قابل لمس باشد: مانند میز، صندلى، زمین.

منفعت: و آن عبارت از چیزى است تدریجى الحصول كه از شیئى مادى حاصل میشود، خواه آنكه هر آنى از منفعت كه حاصل شود معدوم گردد تا آن دیگر بوجود آید مانند: سكونت خانه، سوارى اسب، و یا آنكه آنات منفعت متراكم‌ شده، و بصورت عین در آید مانند میوۀ درخت.

دین: و آن عبارت از چیزى است در عهدۀ كسى كه ملتزم بایفاء میباشد كه آن را ما فى الذمه نیز گویند و باعتبار طلبكار طلب نامند، چنانكه كسى بدیگرى سیصد تومان بدهكار باشد، سیصد تومان كه در ذمۀ مدیون است، دین گویند.

حق مالى: حق عبارت از سلطنت و اقتدارى است كه براى كسى در انجام و عدم انجام امرى، حق ممكن است مستقیماً داراى ارزش باشد كه آن را حق مالى گویند مانند حقوق عینى، و ممكن است داراى ارزش نباشد مانند حق ابوت، حق زوجیت كه آن را حق غیر مالى گویند. بعضى از حقوق غیر مالى هستند كه غیر مستقیم داراى ارزش میباشند یعنى ایجاد حق مالى میكند مانند نفقۀ اقارب در حق ابوت یا نفقۀ زوجۀ دائمه در حق زوجیت.

 

 

 

 

انواع حق مالی:

حق مالى بر دو قسم است:

حق عینى:

و آن حقى است كه كسى نسبت بعین خارجى دارد و باعتبار آن، حق عینى نامند. حق مالكیت كه اقتدارات مالك در آن مطلق میباشد و باین اعتبار میتواند همه گونه تصرف را در ملك خود بنماید، در نظر عرف با عنوان مالكیت یكى شناخته میشود و اصطلاحاً از اقسام حقوق عینى بشمار نمیآید. حقوق عینى مانند حق ارتفاق، حق انتفاع، حق وثیقه، حق تحجیر، حق شفیعه میباشد.

 

حق مالى غیر عینى:

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارآفرینی پرورش شتر مرغ (دام و طیور)

يکشنبه 24 دی 1396
20:20
جمشید راد
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات41
حجم فایل318 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پیشگفتار

با تحولات‌ سریع‌ و شتابان‌ محیط‌ بین‌المللی‌ و گذر از جامعه‌ صنعتی‌ به‌ جامعه‌ اطلاعاتی‌ و مواجة ‌اقتصادهای‌ ملی‌ با اقتصاد جهانی‌ و مطرح‌ شدن‌ پدیده‌هایی‌ همانند «جهانی‌ شدن‌ اقتصاد» و «فن‌آوری‌اطلاعات‌» ، مباحث‌ اساسی‌ درخصوص‌ راهكارهای‌ مختلف‌ برای‌ تسریع‌ فرآیند رشد و توسعة‌ پایدار و رفاه‌اقتصادی‌ مطرح‌ می‌گردد. یكی‌ از این‌ مباحث‌ جدید، نقش‌ كارآفرینان‌ در این‌ فرایند می‌باشد. كارآفرینی‌ ازمفاهیم‌ جدیدی‌ است‌ كه‌ حداقل‌ در محدودة‌ علم‌ اقتصاد ، مدیریت‌، جامعه‌شناسی‌ و روان‌شناسی‌ و سایرمقوله‌های‌ مرتبط‌ با این‌ موضوع‌ قدمتی‌ بسیار كوتاه‌ داشته‌ و از مفاهیم‌ رو به‌ گسترش‌ می‌باشد. به‌ دلیل‌ آنكه ‌معنای‌ تحت‌الفظی‌ «كارآفرینی‌» نمی‌تواند عمق‌ محتوی‌ و مفهوم‌ این‌ واژه‌ را مشخص‌ نماید و برای‌ جلوگیری‌ ازفهم‌ نادرست‌ این‌ موضوع‌ یا واژه‌ با سایر واژه‌ها و برای‌ رسیدن‌ به‌ فهم‌ و فرهنگ‌ مشترك‌ از آن‌، معرفی‌ وشناساندن‌ این‌ واژه‌ بسیار مهم‌ می‌نماید . این‌ كه‌ كارآفرینی‌ چیست‌؟ كارآفرین‌ كیست‌؟ فرآیند كارآفرینی‌ چگونه‌است‌؟ نقش‌ و تاثیر كارآفرینی‌ و كارآفرینان‌ در ابعاد توسعه‌ و رشد اقتصادی‌ و متغیرهای‌ كلان‌ اقتصادی‌ هماننداشتغال‌ چیست‌؟ نقش‌ آموزش‌ و تجربه‌ در رشد كارآفرینی‌ چه‌ میزان‌ است‌؟ سوالهایی‌ هستند كه‌ باید برای‌ رسیدن‌به‌ این‌ فرهنگ‌ مشترك‌ به‌ وضوح‌ و مبسوط‌ پاسخ‌ داده‌ شود. به‌طور كلی‌ «كارآفرینی‌» از ابتدای‌ خلقت‌ بشر و همراه‌ با او در تمام‌ شئون‌ زندگی‌ حضور داشته‌ و مبنای‌تحولات‌ و پیشرفتهای‌ بشری‌ بوده‌ است‌. لیكن‌ تعاریف‌ زیاد و متنوعی‌ از آن‌ در سیر تاریخی‌ و روند تكامل‌موضوع‌ بیان‌ شده‌ است‌، كه‌ برخی‌ از این‌ تعاریف‌ ارائه‌ می‌گردد:

ـ كارآفرین‌ كسی‌ است‌ كه‌ متعهد می‌شود مخاطره‌های‌ یك‌ فعالیت‌ اقتصادی‌ را سازماندهی‌، اداره‌ و تقبل‌كند ( Webster's New Collegiate Dictionary ).

ـ خریداری‌ نیروی‌ كار و مواد اولیه‌ به‌ بهائی‌ نامعین‌ و به‌ فروش‌ رساندن‌ محصولات‌ به‌ بهائی‌ طبق‌ قرارداد(برنارد دو بلیدور ( Bernard F. De Belidar ) اقتصاددان‌ فرانسوی‌ در اوایل‌ قرن‌ هیجدهم‌).

ـ كارآفرین‌ فردی‌ است‌ كه‌ ابزار تولید را به‌ منظور ادغام‌ آنها برای‌ تولید محصولات‌ قابل‌ عرضه‌ به‌ بازار، ارائه‌می‌كند (ریچارد كانتیلون‌ R. Cantillon در حدود سال‌ 1730).

ـ كارآفرین‌ عاملی‌ است‌ كه‌ تمامی‌ ابزار تولید را تركیب‌ می‌كند و مسوولیت‌ ارزش‌ تولیدات‌، بازیافت‌ كل‌سرمایه‌ای‌ را كه‌ بكار می‌گیرد، ارزش‌ دستمزدها، بهره‌ و اجاره‌ای‌ كه‌ می‌پردازد و همچنین‌ سود حاصل‌ را برعهده‌ می‌گیرد (جان‌ باتیست‌ سی‌ ( Jean Baptiste Say ) ، اقتصاددان‌ فرانسوی‌ در سال‌ 1803 میلادی‌).

ـ كارآفرینی‌ پلی‌ است‌ بین‌ جامعه‌ به‌ عنوان‌ یك‌ كل‌، به‌ ویژه‌ جنبه‌های‌ غیراقتصادی‌ جامعه‌ و موسسات‌انتفاعی‌ تاسیس‌ شده‌ برای‌ تمتع‌ از مزیت‌های‌ اقتصادی‌ و ارضاء آرزوهای‌ اقتصادی‌ (آرتور كول‌ ( A. Cole )،1946).

ـ كارآفرین‌ فردی‌ است‌ كه‌ تخصص‌ وی‌ تصمیم‌گیری‌ عقلائی‌ و منطقی‌ درخصوص‌ ایجاد هماهنگی‌ در منابع‌كمیاب‌ می‌باشد (كاسون‌، 1982).

ـ كارآفرینی‌ به‌ عنوان‌ یك‌ تسریع‌كننده‌، جرقة‌ رشد و توسعة‌ اقتصادی‌ را فراهم‌ می‌آورد (ویلكن‌( Wilken )، 1980)

ـ كارآفرین‌ فردی‌ است‌ كه‌ شركتهای‌ جدیدی‌ را كه‌ سبب‌ ایجاد و رونق‌ شغل‌های‌ جدید می‌شوند، شكل‌می‌دهند (كه‌ چموف‌ ( B - Kirchhoff )، 1994).

 

چکیده

این طرح درنظردارد تعداد 250 قطعه شترمرغ شامل 150 قطعه ماده و 100قطعه نررا درزمینی به مساحت 12هزارمترمربع درشهرستان مرودشت     ( جاده اسماعیل آباد ) روبروی روستای چهارطاق پرورش داده كه اولین مزرعة پرورش شترمرغ دراستان فارس می باشد كه امید است با همكاری نهادها وسازمانهای ذیربط دراستان این طرح هرچه زودتر عملی گردد. همان طور كه ذكرگردید استان فارس بدلیل داشتن آب وهوای معتدل بهترین مكان جهت اجرای این طرح بوده وچون شترمرغ حیوانی است نیمه وحشی وجزء رشته پرندگان است كه میل زیادی به آزاد زی بودن دارد می بایست محل نگهداری این پرنده درفضایی باز وفقط محصور به فنس باشد .كه درقسمت ذیل شرح ساختمانها ومحل نگهداری این پرنده شرح داده شده است :

 الف : زمین وساختمانها:

  1. زمین : 12000مترمربع دیواركشی وفنس كشی شده به انضمام 6هكتار جهت كشت علوفه است
  2. ساختمان خرپا محصور به فنس ازیك طرف وسه طرف دیواركشی 140مترمربع
  3.  انبارعلوفه خشك                               140مترمربع
  4.  ساختمان نگهبانی وسرویس بهداشتی          100مترمربع
  5. آزمایشگاه وبخش تكثیر                         200مترمربع
  6.  سالن جوجه   : 3 تا 6 ماهه بامحوطه        600مترمربع
  7.  محوطه سازی                                1200مترمربع
  8.  پن پرنده  : 2سری                          1500 مترمربع
  9. توضیح اینكه محوطه سازی شامل محل تخم گذاری وفضا جهت چرای پرندگان می باشد 7450مترمربع به ارتفاع سه متركه این فضا با غذای مورد نیاز پرندگان نظیریونجه وذرت علوفه ای پوشیده   می باشد.

 

 ب : تأسیسات

  1. چاه

  حفریك حلقه چاه به عمق 80 متر بالوله 3 اینچی ومنبع هوایی 20هزارلیتری با پمپ مكش وشناور وتأسیسات جانبی ولوله كشی محوطه وساختمانها

  1. برق

   جهت اجرای طرح برق رسانی نیاز به 50 كیلووات برق به انضمام ترانس هوایی وتابلوهای مربوطه وخازن وروشنایی ساختمانها واطراف محوطه       می باشد.

  1. ژنراتور:

  جهت مواقع اضطراری نیاز به یك دستگاه ژنراتور 50 K-V-A می باشد .

  1. سپتیك تانك جهت فاضلاب ودفع آبهای زائد نیاز به یكعدد سپتیك تانك به حجم 120مترمكعب می باشد.

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارآفرینی احداث مرغداری گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه در ورامین (دام و طیور)

يکشنبه 24 دی 1396
20:20
جمشید راد
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات31
حجم فایل70 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

خلاصه طرح :

احداث و ایجاد مرغداری گوشتی ده هزار قطعه ای در زمین استیجاری كه مدت زمان اجاره حداقل 10 سال می باشد. مدت زمان اجرائی طرح تا زمان بهره برداری حداكثر به مدت یكسال می باشد و از ابتدای سال دوم بهره برداری از طرح آغاز می شود. و در طول چهار سال و با احتساب یكسال اول كه به عنوان تنفس در نظر گرفته می شود متقاضی می تواند ظرف مدت
5 سال وام اعطائی را به طور كامل پرداخت نماید.

مقدمه :

به موجب مطالبات و پژوهش های كارشناسی كارشناسان بخش تولید از نهاده های خارجی و داخلی استخراج این طرح به شرح زیر می باشد:

از بین طرحهای خدماتی، تولیدی و خدماتی- تولیدی و ، طرحهای تولیدی از ریسك پذیری بسیار بیشتری برخوردار هستند. در ضمن میزان سود یا بازگشت سرمایه طرحهای تولیدی با توجه به میزان سرمایه اولیه در كوتاه مدت نسبت به طرحهای خدماتی بسیار ناچیز است. ولی بازگشت سرمایه و سود آن در طرحهای تولیدی در درازمدت قابل مقایسه با طرحهای خدماتی می باشد. از طرف دیگر در اكثر طرحهای تولیدی حداقل سرمایه اولیه لازم جهت شروع و راه اندازی طرحها بسیار سنگین می باشد. با توجه به دلایل ذكر شده شروع اكثر طرحهای تولیدی مخصوصاً در بخش كشاورزی كه به خاطر عوامل مختلف مانند آفتها و بیماریها و حوادث و بلایای طبیعی ریسك پذیری بالاتری نسبت به سایر طرحهای تولیدی صنعتی دارند، برای فارغ التحصیلان بخش كشاورزی بسیار مشكل است. هر چند در حال حاضر با حمایت بانك كشاورزی تسهیلات بسیار مناسبی برای شروع چنین طرحهای كشاورزی به فارغ التحصیلان پرداخت می گردد، ولی با توجه به دلایل ذكر شده در ابتدای بحث به نظر می رسد كه راهكارهایی جهت به ثمر رسیدن تسهیلات اعطائی باید جستجو گردد.

در این راستا مطالعاتی جامع همراه با آزمایش عملی نتایج حاصله از مطالعات توسط متقاضی در مورد مرغداری گوشتی صورت گرفته است. در مورد مرغداری گوشتی از نظر جواز به طور كامل اشباع شده است، ولی میزان مرغ گوشتی تولید شده بسیار كمتر از ظرفیت جواز صادر شده است. زیرا اكثر مرغداری های بزرگ در مناطق آلوده قرار داشته و به علت عدم چاره جوئی صاحبین مرغداریها برای كنار آمدن با شرایط ایجاد شده، این مرغداریها یا خالی مانده اند و یا برای مصارف به غیر از مرغداری به كار می روند. و در نهایت اگر خیلی خوشبین باشیم مرغداری توسط صاحبان آن برای چند دوره اجاره داده می شود. پس میزان تولید از میزان پتانسیل به مراتب كمتر است.

در مورد مرغداری گوشتی بخش اعظم سرمایه اولیه موردنیاز به ساخت مرغداری و مهمترین قسمت آن خرید زمین موردنیاز مرغداری اختصاص می یابد. برای كاهش این سرمایه موردنیاز می توان به جای خرید زمین، از زمینهای استیجاری به مدت زمان حداقل دوره بازپرداخت و برگردانده شدن سرمایه استفاده كرد. همچنین به جای ساخت سالنهای سوله ای شكل و بسیار مقاوم می توان از سالنهای ضربی با به كار بردن مصالح كمتر استفاده كرد. تا اولاً میزان سرمایه اولیه موردنیاز به شدت كاهش یابد. و ثانیاً در طول مدت طول عمر ساختمان های احداث شده وضعیت مالی متقاضی به حدی بهبود خواهد یافت كه هم به خرید زمین و هم به ساخت سالنهای جدید با تكنولوژی روز مبادرت خواهد كرد و ساختمانهای قدیمی به عنوان انبار و تاسیسات جانبی مرغداری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی پروژه نوشابه بدون گاز (صنایع غذایی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:20
جمشید راد
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات25
حجم فایل17 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست

عنوان                                                                                                 صفحه

مقدمه............................................................................................................... 2

آشنایی جزیی در مورد كار كارخانه........................................................... 5

نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گازدار با استفاده از انواع...................... 10

محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت.................................................................. 12

مساحت زمین و برآورد قیمت آن...............................................................12

مساحت و هزینه های ساختمانی...................................................................... 13

هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید.......................................................... 14

سرمایه ثابت مورد نیاز كارخانه......................................................................... 16

هزینه های تولید سرمایه در گردش........................................................................... 18

محاسبه كل سرمایه گذاری................................................................................. 20

نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی......................................................... 20

سودآوری و چگونگی برگشت سرمایه............................................................. 21

 

 

 

مقدمه

- نوع محصول:

نوع محصول كارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت 14-10 درجه بریكس كه از كنسانتره به غلظت 70-60 درجه بریكس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت 285 سی سی و با درب طشتكی بسته بندی خواهد شد.

بطری مذبور دارای ارتفاع 240 میلیمتر و قطر 57 میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 میلیمتر چشبانده خواهد شد.

آبمیوه تولیدی با استفاده از كنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع كنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریكس 7 نیز معمول است.

 

 

- ظرفیت تولیدی و مدت زمان كار كارخانه:

ظرفیت تولید سالانه كارخانه در حدود 2000 تن آبمیوه و معادل 2000000 لیتر است كه با توجه به ظرفیت بطری ها و با در نظر گرفتن ضایعات و غیره كلاً در حدود 7 میلیون بطری 285 سی سی آب میوه خواهد شد كه شامل موارد زیر است:

 

نام محصول

 تعداد بطری

 ظرفیت(سی سی)

 ظرفیت(لیتر)

آب پرتقال

3.000.000

285

857.000

آب سیب

2.500.000

285

713.000

آب انگور

1.500.000

285

430.000

 

 

مدت زمان كار كارخانه با توجه به تعطیات و غیره عملاً 250 روز كاری و در یك شیفت كار 8 ساعته در نظر گرفته می شود.

به این ترتیب ظرفیت تولید روزانه كارخانه 28000 بطری كه معادل 4000 بطری در ساعت و بالاخره 68 بطری در دقیقه می باشد.

 

- میزان مواد اولیه مورد نیاز كارخانه:

مواد اولیه مورد نیاز كارخانه شامل كنسانتره پرتقال، سیب و انگور، شكر، بطری، كارتن و برچسب مربوطه می باشد.

با توجه به نسبت اختلاط كنسانتره و آب به نسبت یك قسمت كنسانتره و 5 قسمت آب در مورد سیب و انگور و یك قسمت كنسانتره و 6 قسمت آب در مورد كنسانتره پرتقال، عملاً میزان كنسانتره مورد نیاز جهت تولید به شرح زیر است:

ردیف

نام ماده مورد نیاز

 مقدار

1

كنسانتره پرتقال

143 تن

2

كنسانتره سیب

143 تن

3

كنسانتره انگور

86 تن

4

شكر بر مبنای 10-5% در صورت مصرف برای آب پرتقال

50 تن

5

بطری 285 سی سی

7 میلیون بطری

6

برچسب

7 میلیون عدد

7

كارتن 24 عددی

300.000عدد

 

 

آشنایی جزیی در مورد كار كارخانه

  • روش كار و نحوه فرآیند:

عملیات بازسازی یا Reconstitution جهت تولید آبمیوه با فزودن آب به كنسانتره و رساندن بریكس كنسانتره از حدود 65 درجه به 12 درجه انجام می شود و در این سیستم چنانچه كنسانتره در شرایط استاندارد تهیه شده باشد عملاً نیازی به اضافه كردن مواد افزودنی برای بهبود طعم و شیرینی آبمیوه نیست. لیكن با توجه به نوع پرتقال ایران و ترشی مربوطه افزودن شكر به آب پرتقال تا میزان 10% جهت بعبود طعم و مزه قابل انجام است. این عملیات شامل مراحل زیر است:

 

1-نگهداری كنسانتره مصرفی:

كنسانتره معمولاً در گالن های پلاستیكی 120 كیلوئی به كارخانه تحویل می گردد و از آنجائیكه این بشكه ها معمولاً به كارخانه سازنده كنسانتره برگردانده می شود، لذا كارخانه باید حداقل برای مصرف یك هفته كنسانتره مورد نیاز مجهز به مخازن استیل نگهداری به ظرفیت هر كدام در حدود 4000 لیتر باشد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارآفرینی-پرورش قارچ (صنایع غذایی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:20
جمشید راد
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات21
حجم فایل61 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی

قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آنها به دوران پر کامبرین و دونین بر می‌گردد. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمی‌گردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتک ها از قارچها بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده می‌کردند و قارچ را گوشت خدا God's flesh می‌نامیدند. نوشابه مستی‌آور سوما نیز چیزی جز عصاره آمانیتا موسکاریای سمی نبوده که از گروه قارچ های کلاهکدار است . اگر تاریخچه تولید قارچهای خوراکی به دقت مورد بررسی قرار گیرد , تاریخی چند هزار ساله را میتوان برای آن قائل شد. پرورش قارچهای خوراکی حدوداً به 20 قرن پیش در ژاپن و چین بر می‌گردد. کاشت قارچ در گلخانه اولین بار در سوئد در سال 1754 میلادی ابداع شد.

 کشور های مختلف جهان با توجه به فرهنگ غذایی در طی سالهای گذشته به نوعی از این محصول ارزشمند برخوردار بوده اند و در حال حاضر , اکثر قریب به اتفاق کشورهای دنیا آن را به عنوان یک محصول کشاورزی و باغی قلمداد و حتی به منظور توسعه هر چه بیشتر تولید و مصرف آن , برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای آن قائلند و سالانه هزینه های بسیاری را مصرف آن میسازند . در این میان کشورهای آمریکایی , اروپایی , اسیایی و آفریقایی هر کدام به نوعی نسبت به توسعه همه جانبه آن اقدام و گاهی در بعضی کشورها با توجه به فرهنگ غذایی , میزان قارچها بر دیگران پیشی گرفته و تولید آن گونه خاص , بیشتر است.کشورهایی مانند چین , از 2 هزار سال پیش قارچها را نیز به موازات سایر محصولات کشاورزی پنداشته و در حال حاضر , سالانه چند میلیون تن تولید انواع قارچها را در برنامه های خود دارند . البته در این میان از خواص داروئی و درمانی قارچهای داروئی نیز غافل نمانده و در صنعت داروسازی در کشور مذکور در حد قابل توجهی رونق یافته است به طوری که در مراجعه به پزشکان چینی , انواع داروها از جمله قرص , کپسول , آمپول و.... تجویز میگردد.

البته شایان ذکر است که قارچها به لحاظ بافت فیبری و سلولزی و نیز داشتن پلی ساکاریدهایی در دیواره سلولی شان به عنوان ضد سرطان محسوب میگردند . در این میان می توان به قارچهایی اختصاصا ضد سرطان اشاره کرد مانند قارچهای گاندرما ,آریکولاریاو شیتاکه .

صنایع تبدیلی قارچها نیز امروزه به عنوان یکی از صنعت های روز , مورد توجه خاص قرار گرفته است . صنایع کنسرو سازی , مربا , ترشی و پودر قارچ , از جمله فرآورده های قارچ است که در دنیا از مصرف بالایی نیز برخوردار است. از نکات قابل توجه و تامل دراین صنعت این است که با توجه به تولید بالای ضایعات کشاورزی در اکثر کشورها از جمله ایران, استفاده بهینه از این ضایعات را میتوان نام برد.

اصولا قارچها از ضایعات کشاورزی تولید میگردند.از جمله کاه و کلش گندم , برنج , سویا , آفتابگردان , ذرت , خاک اره, علفهای هرز , گراسها و....

بطوری که میتوان گفت در تولید قارچ از ضایعات کشاورزی و دور ریز که اصولا کشاورزان هزینه و زحماتی برای نابودی آنها باید متحمل شوند میتوان غذای پروتئینی و مقوی تولید کرد که خود این یکی از مزایای عمده این رشته تولیدی است . از سوی دیگر , میتوان به ارزش غذایی قارچها نیز اشاره کرد. این صنعت در کشور ما از حدود 30 سال پیش در حوالی تهران آغاز و به صورت کم و بیش توسعه یافت ولیکن از دهه 60 بدین سو , نوعی از قارچها به نام تکمه ای در کشور به صورتی صنعتی کامل آغاز و دهها واحد تولیدی در کشور پا گرفت . البته  در آغاز ارائه محصول به دلیل نو بودن محصول و فرهنگ غذایی خاص ایرانیان , با استقبال خوبی روبرو نشد , ولی با گذشت سه دهه , امروزه از فرهنگ مصرف بالایی برخوردار شده است به طوری که واحدهای تولیدی فعال با ظرفیت کامل , در حال تولید و گسترش آن هستند .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارافرینی واحد تولیدی آرد ستاره (تولیدی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:19
جمشید راد
دسته بندیتولیدی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات37
حجم فایل24 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

  • فهرست مندرجات:

 

  • بخش اول: كلیات

- مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

- خط مشی و اهداف كیفیتی واحد تولیدی

- اصطلاحات و تعریفات

  • بخش دوم: سازمان واحد تولیدی

- سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی

- سازماندهی امور كیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش كیفیت

- شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و كاركنان دخیل و مؤثر بر كیفیت بویژه مسئول و كاركنان بخش كیفیت

  • بخش سوم: مستندات نظام كیفیت

- ساختار مستندات نظام كیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های كاری، مشخصات فنی و استانداردهای كارخانه ای، تقشه ها، كارتها و فرمهای عملیاتی و غیره

- نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام كیفیت و چگونگی كنترل آنها

- حفظ و نگهداری سوابق

  • بخش چهارم: كنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی

- نمودار فرآیندها

- تداركات و انبارش مواد اولیه

- فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات

- بسته بندی محصول نهایی

- انبارش، حمل و تحویل محصول

  • بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات

- بازرسی و آزمایش مواد اولیه

- بازرشی و آزمایش حین فرآیند

- بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر كارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید)

  • بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
  • بخش هفتم: امكانات آزمایشگاهی و كنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های كاركردی  وكالیبراسیون)
  • بخش هشتم: كنترل و تعیین تكلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شكایات مشتریان
  • بخش نهم: آموزش كاركنان
  • بخش دهم: كاربرد فنون آكاری
  • پیوست ها, فهرست مدارك و مستندات مرتبط نظام كیفیت و سایر ضمائم ضروری

بخش اول: كلیات

  1. مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

واحد تولیدی آرد ستاره به مساحت 2m7800 واقع در تهران خیابان شهید رجائی خیابان ستاره، تولید آرد خود را به ظرفیت 30 هزار تن در سال از سال 1342 شروع كرده است. محصول در دو نوع آرد ستاره درجه 2 (درصد سبوس گیری 19 درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گیری 13 درصد) منطبق بر استاندارد ملی به شماره 103 و 2393 به روش والسی تولید می شود. این واحد تولیدی به مدیریت عامل سید محمدرضا مرتضوی و داشتن نیروهای متخصص شامل خانم الهام عباسی مسئول كنترل كیفیت با مدرك مهندسی صنایع غذایی، آقای سید احمد حیدری مدیر تولید با مدرك شیمی و خانم ركسانا نادرنیا مدیر فنی با مدرك مهندسی مكانیك و تعداد 35 كارگر از حداكثر توان خود جهت تولید محصول با كیفیت مطلوب بهره می برد ماده اولیه و محصول در كلیه مراحل تولید و فرآوری كنترل شده و آزمایشات لازم برروی آنها در بخش میكروبی و شیمی انجام می شود.

این كارخانه با داشتن پروانه تأسیس و بهره برداری به شمارة 4251، در تیرناه سال 1382 موفق به اخذ پروانه های ساخت محصول به شماره 17942 – آرد ستاره درجه 2 و 17943 – آرد سبوس گرفته از طرف وزارت بهداشت گردید.

بسته بندی محصول در كیسه های پلی پروپیلنی 40 كیلوگرمی انجام شده و اتیكت كارخانه شامل اطلاعاتی مانند تاریخ تولید، نام محصول، پروانه ساخت است. گندم از طریق شركت حمل و نقل آرد و گندم ایران از طرف اداره غله و آرد استان تهارن به كارخانه منتقل و آرد تولیدی توسط همان اداره حمل می شود.

2-1- خط مشی و اهداف كیفیتی واحد تولیدی:

هدف تولید آرد با كیفیت منطبق با استاندارد ملی به شماره های 103 و 2393 و در آینده تولید آرد نول می باشد. از طرفی با توجه به رذشد روزافزون جمعیت و افزایش تقاضا به موضوع افزایش ظرفیت تولید به موازات بهبود كیفیت و كاستن از ضایعات تولید نیز توجه شده است. به منظور افزایش رضایت مندی كاركنان و در نهایت ارائه كار مفید و تولید بی نقص، سازمان تولیدی سعی در برآوردن نیازهای واقعی آنها دارد. از تمام توان به كار گرفته می شود تا كلیه پرسنل در سطح خود آموزش های مداوم و پیگیر لازم را ببیند.

در نهایت مدیریت ارشد از كلیه اهداف فوق حمایت و تعهد می كند تا تمامی پرسنل آنرا درك و اجرا كنند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارآفرینی نصب جالیوانی در اماکن عمومی (خدماتی و آموزشی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:19
جمشید راد
دسته بندیخدماتی و آموزشی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات35
حجم فایل28 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

تعیین گرایش وعنوان پروژه

 

عنوان پروژه ، جالیوانی جهت نصب در اماکن عمومی میباشد. بر اساس تحقیقات انجام شده از مشکلات موجود به هنگام نوشیدن آب از آبسرد کنهای موجود در اماکن عمومی نشان میدهد که بارزترین مشکل نبود لیوان و به تبع آن نوشیدن آب با دست و یا  مستقیما با دهان میباشد .

لازم به ذکر است که در حال حاضر چند نوع بیماری مسری وجود دارد که از طریق نوشیدن آب در اماکن عمومی با دست ویا با دهان انتشار میابد. علاوه بر این نوشیدن آب با دست آلوده نیز موجب بروز بیماریهایی در خود افراد میشود که میتواند مسری و غیر مسری باشد . بنابراین هر اقدامی که در راستای پیشگیری از بروز بیماری ها در جامعه صورت گیرد میتواند از همه ی جهات به نفع آن جامعه باشد.

پس در این قسمت یک مسئله مطرح میشود و به دنبال آن یک نیاز شکل میگیرد ، نیاز به لیوان در محل قرار گیری آب سردکن ها و آبخوری ها و همچنین نیاز به جایی برای نگهداری این لیوان ها.

 

2-1- تعیین استراتژی و اهداف پروژه

 

بر اساس نظر سنجیهای به عمل آمده از مدیریت اماکن عمومی مشخص شد که نصب جالیوانی در محل قرار گیری آب سردکن ها ، هزینه های بسیاری را متوجه آنها میسازد. از طرفی هم اقدامی جهت جبران هزینه های صرف شده در این زمینه صورت نگرفته است.

علاوه بر همه ی اینها نمیتوان از آلودگی ناشی از دور ریختن لیوانها پس از استفاده نیز چشم پوشی کرد . چون این موضوع هم یک معضل در مدیریت و بهداشت اماکن عمومی ایجاد میکند. و به دلیل بروز همین ذکر شده است که ما فقط میتوانیم در مکانهای خصوصی و کم تردد ، لیوان را در کنار آبسردکن بیابیم.

نتیجه اینکه در این بخش نیز مسئله ای دیگر و نیازی دیگر شکل میگیرد، نیاز به یک

2

جالیوانی که هم پاسخگوی نیاز مردم به لیوان در هنگام نوشیدن آب باشد و هم تا حدودی به نفع مدیریت اماکن عمومی واقع شود و یا حداقل اینکه ضرری را متوجه آنها نسازد.

 

3-1- تعریف مفاهیم اولیه

 

در پروسه ی ایده پردازی و طراحی جالیوانی مزبور جهت استفاده در اماکن عمومی این موارد باید در نظر گرفته شود :

آبسردکن نباید فراموش کرد که این محصول جهت قرار گیری در نزدیکی آبسردکن ها و آبخوریها طراحی میشود. بنابراین باید قابلیت نصب بر روی این دستگاه ویا دیوار کنار آن را دارا باشد.

لیوان لیوانهایی که داخل این محصول قرار میگیرند یکبار مصرف هستند، بنابراین انجام تحقیقات در خصوص انواع لیوانهای یکبار مصرف ، استانداردها و موارد مصرف آنها نیز ضروری میباشد.

یوزر یا استفاده گر شناخت کامل نیازها ، علایق و رفتار استفاده کننده در خصوص محصول مورد نظر از اصول اولیه ی طراحی است که در فصل بعد به طور کامل و دقیق مورد بررسی قرار میگیرد.

در این پروژه استفاده گر میتواند همان مراجعه کننده به مکان عمومی باشد و به طور معمول مراجعین به اماکن عمومی از تمامی اقشار و طبقات اجتماعی در همه ی سنین و همه ی شرایط میباشند. مانند : کودکان ، سالمندان ، افراد بیمار ،مسافران ، توریستها و جهانگردان و... 

واسطه ها تمامی محصولات مورد استفاده در جوامع جدا از طراح و تولیدکننده به وسیله ی واسطه و یا واسطه هایی به دست استفاده گرها میرسد که معمولا این واسطه ها عبارتند از : تبلیغات ، بازاریابها و فروشندگان.

در خصوص این پروژه ، یک واسطه ی خاص وجود دارد که همان تصدی گری و مدیریت مکانهای عمومی است که بر خلاف واسطه های دیگر هیچ سودی از این عمل متوجه آن

3

نمیباشد. بنابراین جهت نصب این محصول در اماکن عمومی ، موضوع سود و ضرر آن مکان نیز اهمیت بسیاری میابد.

تولید کننده قابل ساخت و اجرا بودن یک طرح و ایده نیز از اصول طراحی است که باید به آن توجه شود و در این مورد نیز باید با کمترین مواد و متریال تا حد ممکن بهترین و کاراترین محصول را تولید کرد. در راستای این هدف انجام تحقیقات و مطالعات در خصوص خواص مواد و روشهای ساخت آنها و همچنین در مورد نحوه ی مونتاژ قطعات محصول لازم و ضروری میباشد.

- شناسایی افراد مرتبط

افراد مرتبط با این پروژه در نگاه اول عبارتند از:

تولید کننده میدانیم که تولید ناب تولیدی است که در آن مدیریت بهینه ، حداقل هزینه ، بهرهوری بالا و بیشترین بازدهی در نظر گرفته شود.

تولیدکنندگان نمونه همواره در پی تولید ناب و حفظ جایگاه خود در صنعت از این رهگذر میباشند. اما دیگر تولید کنندگان که متاسفانه در جامعه ی ما اکثریت آنها را تشکیل میدهد از میان پارامترهای تولید ناب فقط به حداقل هزینه ها و حداکثر سود می اندیشند و دیگر پارامترها را در درجات پایین اهمییت قرار داده و یا کاملا از الگوی تولید خود حذف میکنند. نتیجه اینکه طراح باید در پروسه ی طراحی خود جهت رفتار هر دو نوع از تولیدکنندگان را در نظر گرفته و طرح پیشنهادی را به گونه ای ارائه دهد که به تولید ناب ختم گردد.

 

مدیریت مکان عمومی همانطور که قبلا ذکر شد یکی از افراد مرتبط با این محصول ، مدیرت مکانی است که طرح مورد نظر باید در آنجا پیاده شود که تا کنون اغلب به علت بالا بودن هزینه ها از نصب مدلهای موجود محصول مزبور خودداری میکردند. بنابراین محصول طراحی شده باید تا حدودی سبب جبران هزینه های مصرفی گردد.

 

مراجعین به محل اماکن عمومی به طور معمول پذیرای همه ی اقشار از همه ی طبقات اجتماعی با همه ی حالتها ، فرهنگها و آداب و رسوم میباشد . به عنوان مثال اگر در فرودگاهها ، هتلها ، پایانه های مسافربری و راه آهن نصب شود علاوه بر همه ی اقشار آن جامعه ، توریستها و جهانگردان نیز با فرهنگها و زبانهای متفاوت در ارتباط با این محصول قرار میگیرند. ویا گر در بیمارستانها ، درمانگاهها و آسایشگاهها تعبیه گردد علاوه بر پرسنل و ملاقات کننده ها ، بیماران و سالمندان نیز با تواناییهای جسمی متفاوت در ارتباط با آن قرار میگیرند.            6

2-1-2- بررسی نیازهای کاربردی قشر هدف

 

در تحقیقات انجام شده در مورد نوع رفتارها در محیط وجود دو نوع رفتار را یکی در مورد آبسردکن و دیگری در مورد لیوان نشان میدهد .

در مورد آبسردکن بعضی از متصدیان اماکن عمومی که این دستگاه را در این مکانها نصب کرده اند مانند : مساجد ، بعضی از فروشگاه ها ، اماکن زیارتی و... ، از اعتقادات دینی و مذهبی خود استفاده کرده و آنها را به صورت جملات و عبارات کوتاه بر روی دستگاه آبسردکن و یا در محل آبخوریها قرار داده اند. و اما در مورد کسانی که برای نوشیدن آب مراجعه میکنند ، تقریبا شبیه به هم میباشد . در ابتدا بعضی از افراد در مواجهه با انواع آبسردکنها اگر لحظه ای مکث میکنند تا نحوه ی نوشیدن آب را دریابند سپس به دلیل نبود  لیوان و همچنین سایز های متفاوت آبسردکنها خم شده و به کمک دست و یا با دهان شروع به نوشیدن آب میکنند . بعضی از افراد دهان خود را لبه ی شیر گذاشته و بعضی ها نیز دست خود را به شیر چسبانده و آب می نوشند . عده ی کمی از افراد هم از لیوانهای شخصی که به همراه دارند استفاده میکنند. مراجعه کنندگانی که وسایل زیادی به همراه دارند قبل از نوشیدن آب وسایل خود را روی دستگاه قرار داده تا راحت تر رفع تشنگی کنند . بعضی از رهگذرانی هم که وسایل وبار زیادی به همراه دارند به هنگام عبور از محل وسیایل خود را روی دستگاه آبسردکن قرار داده و به کارهای ضروری که در آن لحظه پیش آمده است میرسند. در بعضی از اماکن عمومی مانند دانشگاهها ، بانکها و بیمارستانها بعضی از افراد از دستگاه آبسردکن به عنوان میز استفاده کرده و فعالیتهای نوشتنی خود را بر روی آنها انجام میدهند .

رفتار جالب دیگری که بعضی از افراد به خصوص جوانان در مواجهه با انواع آبسرد کنهای معمول بروز میدهند ، استفاده از سطح استیلی و براق دستگاه به عنوان آینه میباشد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پروژه کارآفرینی مطب پزشک (صنایع دارویی و پزشکی)

يکشنبه 24 دی 1396
20:19
جمشید راد
دسته بندیصنایع دارویی و پزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات45
حجم فایل1.452 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

مقدمه:

از بانک اطلاعاتی تعاریف گوناگونی شده است که تعریف زیر از همه جامع تر به نظر می رسد:

بانک اطلاعاتی مجمو عه ای سازمان یافته از ا طلاعات و داده های مر تبط با هم است. داده ها

عبارتند از:حقایق وارقام یک مو ضوع خاص واطلاعات عبارت ا ند از نتایجی که از ترکیب داده ها حاصل می گرد ند. موسسات وسازمان ها معمولا سیستم های اطلا عاتی خود را به دو صورت تشکیل داده از انها استفاده می کنند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

استفاده از سیستم های اطلاعاتی ساده

در این روش، داده ها در فایل های جدا گانه قرار می گیرند و برای استفاده از داده های موجود در ان فایل ها، سیستم های جدا گا نه ای طراحی می شود. به این نوع سیستم های اطلاعاتی سیستم پرئازش فایل ها می گویند.

 

استفاده از بانک های اطلاعاتی  

در این روش ، داده های موجود به صورت مجتمع یا بانک مورد استفاده قرار می گیرند.در چنین سیستمی کاربر می تواند بدون سر در گمی وبا صرف وقت اندکی، اطلاعات مورد نیاز خود را از داده های موجود در بانک های اطلاعاتی اخذ کند.امروزه اکثر موسسات وسازمان ها سعی می کنند از این سیستم اطلاعاتی استفاده کنند.                 

 

مزایای استفاده از بانک اطلاعاتی

  1. جلو گیری از اتلاف حا فظه در ذخیره کردن داده ها
  2. ایجاد اطمینان نسبن به گزارش ها ی به دست امده
  3. اخذ گزارش ها ی جدید ساده است
  4. سرعت پردازش داده ها با لا است
  5. داده ها از سیستم های کار بردی مستقل هستند
  6. تمرکز در مدیریت داده ها به خوبی امکان پذیر است

معایب استفاده از با نک اطلا عا تی:

با نک اطلا عاتی با همه مزا یا یش ,معا یبی نیز دارد که این معایب در مقابل مزا یا ی فوق نا چیز ند، از جمله :

1-چون طزاحی با نک ها ی اطلا عاتی ساده نیست, جهت ایجاد ان به متخصصان ما هری نیاز است.

2-به دلیل متمرکز بودن سیستم اطلاعاتی, امکان اسیب پذیری سیستم زیاد است.یعنی ؛اگر یک قسمت از سیستم از کار بیفتد ، ممکن است در کار بقیه قسمت ها خلل ایجاد شود.

 

اجزای تشکیل دهنده بانک اطلا عاتی:

1-کاربران

2-سیستم با نک های اطلا عاتی

3-داده های موجود در با نک های اطلا عاتی

کاربران کسانی هستند که به نحوی با بانک های اطلا عاتی سر کار دارند.براساس نوع کاری که کاربران با بانک اطلا عا تی دارند, می توان انها را به سه دسته تقسیم کرد:

1-مدیر یا مسئول بانک اطلا عاتی.

2-برنامه نویسان کاربردی یا طرا حان بانک اطلا عا تی.

3-کاربران نهایی

کاربرا نعایی کسانی هستند که حق هیچ گونه تغییر وتبدیل را در بانک اطلا عا تی ندارند,بلکه فقط از امکانات ان می توان استفاده نمایند. طراحان بانک های اطلا عاتی کسانی هستند که بانک اطلا عاتی را ایجاد نموده ا ند.مسئول بانک اطلا عاتی کسی است که حق هر گونه تبدیل وتغییر را در بانک اطلاعا تی دارد.به عنوان مثال اضا فه کردن داده های جدید وحذف یا اصلاح داده ها به عهده مسئول بانک اطلا عا تی است.سیستم بانک اطلا عاتی مجمو عه ای از برنامه هایی استکه نیازهای کار بران را بر اورده می کند.

 

 

 

بخش دوم

 

بانک اطلا عاتی SQL

 

 

 

 

 

مقدمه:

محبوبیت رو به رشد SQL  یکی از مطالب مهم در صنعت امروزی کامپیوتر می باشد.در عرض چند سال گذشته،  SQL زبان استاندارد در بانک های اطلاعاتی کامپیوتری گردیده است.اکنون بیش از 100 محصول مدیریت بانک اطلاعاتی بر روی سیستم های کامپیوتری  از کامپیوترهای شخصی گرفته تا کامپیوترهای بزرگ ، SQL را کنترل می کند.

اما SQL چیست ؟ چرا اهمیت دارد؟و... را در این بخش می خوانید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تاریخچه SQL  

SQLمخفف کلمات    Structured Query Languageیا زبان ساخت یافته پرسش است. این زبان در اواسط دهه ی هفتاد میلادی توسط شرکت  IBM   ایجاد شد ودر ا بتدا  SEQUEL    نامیده می شد، SEQUEL  از عبارت 

 English Query Language     Structure مشتق شده بود.

گاهی به غلط زبان SQL   امروز را نیز سکوئل تلفظ می کنند. زبان SQL  روشی واحد برای دسترسی به داده های درون یک پا یگاه داده های رابطه ای را در اختیار قرار می دهد. صرفنظر از پایگاه داده های مورد استفاده، SQL  زبان استانداردی برای دسترسی به داده

های درون ان به شمار می اید.

اولین استاندارد زبان SQL  در سال  1989توسط موسسه ی استا نداردهای ملی امریکا (ANSI)   ،منتشر شد.

این استاندارد در سال های 1992 و 1999 به روزاوری گردیدند. به این ترتیب این مکان پدید امده است تا بتوان با یاد گیری یک زبان واحد استاندارد، به پایگاه داده های متفا وتی ما نند اوراکل، اکسس، سا یبیس، فاکس پرو و SQL-Server  دسترسی یافت.

 

 نقش SQL

SQLخود یک سیستم مدیریت بانک اطلاعاتی نیست در ضمن یک محصولی هم نیست که به تنهایی قابل استفاده باشد .یعنی اینکه نمی تواند SQL را از جایی خریداری کنید. بلکه SQL  جز لاینفک یک سیستم مدیریت بانک اطلاعاتی است.یعنی زبان وابزاری است برای ارتباط باDBMS

موتور بانک اطلاعاتی یا Data Engine قلب DBMS بوده و مسئولیت عملی برای سازماندهی ، ذخیره سازی ، وبازیابی داده ها را بر روی دیسک دارد. این موتور در خواست های  SQLرا از اجزا دیگرDBMS  مانند برنامه تهیه کننده گزارش ، یا ابزار سازنده پرسش ، از برنامه های مر بوط به بر نامه های کاربردی که کاربر نوشته ، وحتی از سیستم های کامپیو تری دیگر ، دریافت می کند .

    SQL نقش های متعددی بازی می کند:

1- SQL یک زبان پرسشی محاوره ای می با شد.بدین ترتیب که کاربران ،دستورات SQL را در یک برنامه محاورهای می نویسد تا داده ها را بازیابی نموده و انها را روی صفحه نمایش ، نشان داده و در واقع SQL ابزار ساده ای برای اجرای پرسش های با نک اطلا عاتی می باشد.

 

2- SQL  یک زبان برنامه نویسی بانک اطلا عاتی است. برنامه نویسان با قرار دادن دستورات  

SQLدر برنامه های کاربردی می تواند به داده های یک بانک اطلاعاتی دسترسی داشته باشد.

از این تکنیک هم در برنامه هایی که کاربران می نویسند، وهم در برنامه های مربوط به بانک اطلا عاتی (مانند برنامه هایی که گزارش می نویسد ویا برنامه های ورود اطلا عات) برای دستیابی به بانک اطلاعا تی می توان استفاده نمود.

 

3-SQLیک زبان مدیریت بانک اطلاعاتی است . برای مدیریت بانک اطلاعاتی

مینی کامپیوتر یا بانک اطلاعاتی بزرگ ، ازSQL استفاده میشود تا ساختار بانک اطلاعاتی وکنترل داده های ذخیره شده تعیین می شود.

 

4-SQL یک زبان  سرویس دهنده/ درخواست کننده می باشد. در برنامه های

کامپیو ترهای شخصی ازSQL استفاده می شود تا در یک شبکه محلی با سرویس دهنده های بانک اطلاعاتی که داده های مشترک را ذخیره می کند ، ارتباط برقرار شود . بسیاری

از برنامه های جدید کاربردی از این ویژگی استفاده می کند تا ترا فیک شبکه را کاهش داده

و باعث شوند که PC هاوserver ها وظایف خود را به خوبی انجام دهند.

 

5-SQL یک زبان بانک اطلاعاتی شبکه ای می باشد. سیستم های مدیریت بانک اطلاعاتی شبکه ای برای کمک به امر توزیع داده ها در سیستم های کامپیو تری متعدد ازSQL   استفاده می کنند. نرم افزار DBMS  موجود در سیستم ها برای ارتباط با سیستم های دیگر و جهت دستیابی به داده ها ازSQL استفاده می کنند.

 

6-SQLیک زبان برای هماهنگی بین محصولات مختلف:

در یک شبکه کامپیو تری که از محصولات مختلف DBMS استفاده می کنند ، غالبا ازSQL  در یک gateway استفاده می شود تا یک نوع DBMS  بتواند با نوع دیگر ارتباط برقرار نمایند.

SQL  به این ترتیب به عنوان یک ابزار قوی و مفید برای مرتبط نمودن افراد ، برنامه های کامپیوتری، و سیستم های کامپیوتری به داده های ذخیره شده در یک بانک اطلاعاتی رابطه ای

شناخته شده است.

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به dicfiles است. || طراح قالب bestblog.ir